Esimi aldatmayi göze almistim.

nasihat verelim aklı başına gelsın dedık nasıhat de ettik ama yok anacım anlamıyor.
kalbı kararmış haset kıskanç etik değerlerden yoksun bi insan. hakaret etmeyelım nasıhat edelım dıyoruz küfür gıbı cevaplar verıyor. ne dıye konu açmışsa. sanki alkışlamamız gerekıyor aferın devam et dememizi beklıyor sayın kırgınçiçekler

Kızım git surdan kapattir su konunuda akşam akşam actirma agzimi sana daha neler sayarimda ban yedigime degmezsin ahlak yoksunu vajinismus seni

Buraya gelip gidip yazıp bizleri sınır ediyorsun.

Bu kadar kötü düşünen kötü kalpli birini görmedim gerçekten.

Bir başkasının mutluluğunu bozmak için ne planlar yapıyorsun bunuda buraya yazmaya cekinmiyorsun o kadının yerinde de olabilirdin oladabilirsin yada kızın oğlun olabilir.

Gerçi bunları çok yazan oldu.of ya boşa yazıyorum

Lütfen konumu kapattır.gelip yorum yapmaya biliriz zorlayan yok ama yazdığın ve dusundugun kötü şeyleri görmezden gelemiyorum

Yaa aci vermekten zevk aliyor suan bize de aynisini yapiyor kendince. Ya ben konunun da sahibinin de gercek olduguna artik kesinlikle inanmiyorum. Bu kadar hakaret elestiri şu bu insan bu kadar tepkisiz olamaz. Ya da hicbir insan bu kadar vurdumduymaz olamaz. Yok arkadaslar valla inanmayin böyle arsizlik olmaz çünkü.

Gormezden gelelim ciddiyim bak evet cvp vermeden durulmuyor gicik ediyor insani böyle tipleri kendi haline birakip cezasini bulsun diyeceğiz yapacak bisey yok.

Nerdeyse 70 sayfa olmus okuyamayacagim, frijit ama doyumsuz kadin, aseksuel kocasi (2 yildir sevismiyorsa onda da vardir bir problem) bi de vajinismus kadinla sevisme fantazili eski sevgili.
Konulu film cikar bu kadrodan valla :p

Gerçekten konunu anlayamadım 70 sayfa okuyamam,ara sayfalarda kaçırdığım bir şey varsa bana söyleyebilirsiniz.Fakat çok garip bir konu eşin gayet normal,cinsel olarak problem sende vajinismus olan sensin ama aldatmayı göze almıştım diyorsun.Hangi hakla eşini aldatmayı göze aldın? Eski sevgilinle muhatap olacağın yerde gidip tedavi görseydin şimdiye kadar belki de düzelmişti cinsel hayatın.Yazık cidden eşine çok üzüldüm.Adam kendini üzme sen ne zaman istersen o zaman birlikte oluruz demiş,sana destek olmuş senin yaptığına bak.Bir de eşimi çok seviyorum demişsin,kusura bakma hiç inanmadım ben eşini sevdiğine.

Hani adamin cinsel hayatı varya. Kendine yediremedigi için ne var bende yendim vajinismusu falan demiştir. Adam da bunu kiskanacak aklı sıra...

Kiskansa ne olacak. Karisini birakip buna gelse ilk defada anlayacak herseyi. Kendini kandiriyor konu sahibi.

Vajinismuslu haliyle kocasını ugrastirip yormak mı istemedi acaba. Eski sevgiliden yardım tovbe est, konu sahibi 70 sayfa boyunca sacmalayinca yorumum da cozuttu :KK48:

Gerçekten konunu anlayamadım 70 sayfa okuyamam,ara sayfalarda kaçırdığım bir şey varsa bana söyleyebilirsiniz.Fakat çok garip bir konu eşin gayet normal,cinsel olarak problem sende vajinismus olan sensin ama aldatmayı göze almıştım diyorsun.Hangi hakla eşini aldatmayı göze aldın? Eski sevgilinle muhatap olacağın yerde gidip tedavi görseydin şimdiye kadar belki de düzelmişti cinsel hayatın.Yazık cidden eşine çok üzüldüm.Adam kendini üzme sen ne zaman istersen o zaman birlikte oluruz demiş,sana destek olmuş senin yaptığına bak.Bir de eşimi çok seviyorum demişsin,kusura bakma hiç inanmadım ben eşini sevdiğine.

Ya aslında kocasının bu kadar pasif olması da tuhaf. Belli ki kişilik olarak da uyumlu değil. Adam paketi hiç acmayayim belki geri yollarim diyodur :KK48:

Arada bi de şeyi kaçırmışsin. Konu sahibi adamın karısını komik buluyomus. Kadin facebookta mutlu tatil fotoğraflari paylaştığı için. Ha bi de adam tatilde aklım sendeydi diye mesaj atmış. Bizim ki de inanmııışşş...

Konu sahibi gerçek mi fake mi bilemem ama fake ise çok iyi eğleniyor bildireyim..

Yani ÇOĞU kişi eğlencesine çiziktirmiş besbelli ... Ama Bazıları ne celallenmiş öyle...

Iyi Sevişme müsabakası düzenlenecek neredeyse... :KK45:

Back
X