- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi merveguzel
-
Okb altta yatan asıl nedenler çözülmedikçe sadece şekil değiştirir. Muhtemelen hayatınızda baş edemediğiniz duygular var. İyi bi terapiste gitmeniz gerekiyoeTedavi oluyorum fakat tam düzene giremedim zaten takıntılarim sürekli değişiyor turleri
Kadının baş edemediği psikolojik sorunları var ve tedavi olması lazım. Şeytan ne alakaBence hastalık dışında size şeytan vesvese veriyor..
Ve sizin bu hastalığınizdan şeytan faydalanıp eşler arasını açmaya çalışıyor lütfen fırsat vermeyin.
Vesvese denen bişey var.Kadının baş edemediği psikolojik sorunları var ve tedavi olması lazım. Şeytan ne alaka
İlla kadın-erkek & gönül ilişkisi gibi düşünmeyin. Bir kardeş bir abi gibi yaklaşıyorsun diye düşün.Dünden açtım tekrardan kusura bakmayın ikinci konu açtığım için . Ama içim içimi yiyor öle mutsuzum ki . Allah'ım.al canımı diyorum . Ben evlendiğimden beri eşimi kaybetme korkusu yaşadım . Ve obsesif kompulsif bozukluk rahatsızlığın var işyerinde farklı.kisilerden hoşlanıyorum mu acaba diye takıntılarım oldu bu en son ki benden beş yaş küçük biri bir an sempatik gelse al işte sen beğendim hoşlandım diye kahroldum hep çocuk benle kekeleyerek yada gülerek konuşsa al seni yanlış anladı belki de dedim korktum çocukla konuşurken gulesim geliyor bazen sen hoslaniyormusun niye gulesin geliyor diye çok üzülüyorum . Çocuğun yanlış anlaması dan okadar korkuyorum ki Allah kahretsin beni de bu hastalığı da . Eşimi çok seviyorum ve vicdanım suçluluk duyguları o kadar ağır ki ona da anlatdim bunları ama o bunları hastalık görmedi ve benim iyice takıntım artışı ne işe gelmek istiyorum nede yaşamak nolur söyleyin ben eşimi aldattım mi artık dayanacak gücüm kalmadi
Bayağı ilaçlı tedavi gerektiren bir durum gibi görünüyor... acilen psikiyatriste gidin.Dünden açtım tekrardan kusura bakmayın ikinci konu açtığım için . Ama içim içimi yiyor öle mutsuzum ki . Allah'ım.al canımı diyorum . Ben evlendiğimden beri eşimi kaybetme korkusu yaşadım . Ve obsesif kompulsif bozukluk rahatsızlığın var işyerinde farklı.kisilerden hoşlanıyorum mu acaba diye takıntılarım oldu bu en son ki benden beş yaş küçük biri bir an sempatik gelse al işte sen beğendim hoşlandım diye kahroldum hep çocuk benle kekeleyerek yada gülerek konuşsa al seni yanlış anladı belki de dedim korktum çocukla konuşurken gulesim geliyor bazen sen hoslaniyormusun niye gulesin geliyor diye çok üzülüyorum . Çocuğun yanlış anlaması dan okadar korkuyorum ki Allah kahretsin beni de bu hastalığı da . Eşimi çok seviyorum ve vicdanım suçluluk duyguları o kadar ağır ki ona da anlatdim bunları ama o bunları hastalık görmedi ve benim iyice takıntım artışı ne işe gelmek istiyorum nede yaşamak nolur söyleyin ben eşimi aldattım mi artık dayanacak gücüm kalmadi
Burda 2. Konu acacagina doktore git bacim ya.Dünden açtım tekrardan kusura bakmayın ikinci konu açtığım için . Ama içim içimi yiyor öle mutsuzum ki . Allah'ım.al canımı diyorum . Ben evlendiğimden beri eşimi kaybetme korkusu yaşadım . Ve obsesif kompulsif bozukluk rahatsızlığın var işyerinde farklı.kisilerden hoşlanıyorum mu acaba diye takıntılarım oldu bu en son ki benden beş yaş küçük biri bir an sempatik gelse al işte sen beğendim hoşlandım diye kahroldum hep çocuk benle kekeleyerek yada gülerek konuşsa al seni yanlış anladı belki de dedim korktum çocukla konuşurken gulesim geliyor bazen sen hoslaniyormusun niye gulesin geliyor diye çok üzülüyorum . Çocuğun yanlış anlaması dan okadar korkuyorum ki Allah kahretsin beni de bu hastalığı da . Eşimi çok seviyorum ve vicdanım suçluluk duyguları o kadar ağır ki ona da anlatdim bunları ama o bunları hastalık görmedi ve benim iyice takıntım artışı ne işe gelmek istiyorum nede yaşamak nolur söyleyin ben eşimi aldattım mi artık dayanacak gücüm kalmadi
Nevzat Tarhan’ı tanıyorum. Ünlü bir psikiyatrist ve inancı yönünde manevi yönünün de güçlü olduğunu vurguluyor ancak umarım şeytanla açıklama yaparak ilerlemiyordurVesvese denen bişey var.
Tabiki bayanım rahatsızlığı var.
Nevzat Tarhan in videolarını tavsiye ederim. Çok iyi bir psikiyatrist. Ondan dinlemiştim bu tür rahatsızlığı olanlar vesvese de ona olmayan bişeyi olmuş gibi gösterir diye sohbetinde diyordu . Birçok hastası bundan dolayı olduğunu söylüyordu. Tıbbi olarak araştırmanızı oneirirm.
Bende anladıysam arap olayımBen bisey anlamadim yazilardan kendim birlestirdigim kadariyla sanirim size iki gulen konusana karsi biseymi hissediyosunuz sizde aldatiyormuyum diyorsunuz sizinle kekeleyerek konusunca hoslandiginizi anladimi saniyosunuz baskalarindan hoslaniyormusunuz hoslanmiyormusunuz
Sen evdeki televiziyonu da kaldir.Ne olur ne olmaz,sansa birakma..Sonra Zeki Muren'de bizi goruyor mu diyerek endise edersin.Dünden açtım tekrardan kusura bakmayın ikinci konu açtığım için . Ama içim içimi yiyor öle mutsuzum ki . Allah'ım.al canımı diyorum . Ben evlendiğimden beri eşimi kaybetme korkusu yaşadım . Ve obsesif kompulsif bozukluk rahatsızlığın var işyerinde farklı.kisilerden hoşlanıyorum mu acaba diye takıntılarım oldu bu en son ki benden beş yaş küçük biri bir an sempatik gelse al işte sen beğendim hoşlandım diye kahroldum hep çocuk benle kekeleyerek yada gülerek konuşsa al seni yanlış anladı belki de dedim korktum çocukla konuşurken gulesim geliyor bazen sen hoslaniyormusun niye gulesin geliyor diye çok üzülüyorum . Çocuğun yanlış anlaması dan okadar korkuyorum ki Allah kahretsin beni de bu hastalığı da . Eşimi çok seviyorum ve vicdanım suçluluk duyguları o kadar ağır ki ona da anlatdim bunları ama o bunları hastalık görmedi ve benim iyice takıntım artışı ne işe gelmek istiyorum nede yaşamak nolur söyleyin ben eşimi aldattım mi artık dayanacak gücüm kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?