Eşimi anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya evet bu canımı sıkıyor aslında. Diyorki benim yapım böyle, el tutmuyor başkaları yanında utanıyor sanki. Evde de uzak duruyor. Bana da hak veriyor üstelik. Ben zorum diyor, ben böyleyim diyip duruyor :(
İyi de eskiden boyle miydi?
Biz burada ne desek bos , eger hastaligi ciktigindan beri boyle biri olduysa evet sekerden
Ama 17 senedir evliyiz diyorsunuz , 17 senedir boyleyse bu adam , sizin su anda bu soruyu sormaniz cok sacma degil mi?

Hastalık ve tedavi yüzündendir bu. Acaba ilaçlarına ayar mı verilmeli ki? Seker hastalığının cinsel isteksizlik yaptığını bende okumuştum bir yerde. Ama size olan duygularıyla ilgili olduğunu bende düşünmüyorum. ☺️

İyi de eskiden boyle miydi?
Biz burada ne desek bos , eger hastaligi ciktigindan beri boyle biri olduysa evet sekerden
Ama 17 senedir evliyiz diyorsunuz , 17 senedir boyleyse bu adam , sizin su anda bu soruyu sormaniz cok sacma degil mi?
Ilk tanistigimizda gençlik var, sorumluluk duygusu az, cik cik dönemleri güzeldi tabi. Son yıllarda böyle oldu, yaşlandık sanki. :(

Seker hastaligi erkeklerde genel bir depresiflik hali yapiyor , adamin aklina bile gelmiyor , sinir yapiyor , benim esim bal gibi adamdi , seker ciktiginda asiri agresif , depresif bu yastik neden burada duruyor diye bile bagiran bir adama döndü , yataktan cikmak istemezdi surekli uyuklardi ki esimle hic alakasi olmayan bir adama donusmustu
Ben 2 ayin sonunda seker olduguna karar verip elinden tutup doktora goturdum , ilaclarini almaya basladi ve sonra duzeldi
Simdi yine arada sirada sesi yukselirse sen ilacini aliyor musun derim , aa unuttum der alir
Seker lanet bir hastaliktir , insanin karakterini degistiriyor resmen
O yuzden sorunuza cevap , evet seker yuzunden hicbirini yapmiyor olabilir
Ooo kötüymüş.
Yalnız konu sahibi yıllardır bunu yaşıyor gibi anladım yorumlarından.

Ilk tanistigimizda gençlik var, sorumluluk duygusu az, cik cik dönemleri güzeldi tabi. Son yıllarda böyle oldu, yaşlandık sanki. :(
Valla 47 yas hic de yaslilik degil , esiniz hasta , eger eskiden boyle diildiyse tamamen hastaliktan kaynakli
Doktorunu degistirin , iyi bir endrikoliji doktoruna goturun ilaclarini degistirsin

Tipe bak ya, 17 yıllık karısına evladının annesıne "istemezsen saygı duyarım" demek ne demek? Bu kadar basit yani, istemediniz hoop Bosanabilirsiniz bu mu yani?
Cozumu bu mu?
Sorunlarınız Icin bisey diyemem ama cozum olarak bosananılırız saygı duyarım demesinden nefret ettim.
Madem onu diyecek kadar cesur, tamam istemiyorum diyin bakalım ne yapacak?

Valla öyle hatta böyle sarışın platin saçlı filan fit bir kadın hayal ediyorum senin yorumlarını okurken🙈
Sarisinim , platin degil ama , fitim ama gobegim var sadece dogumdan sonra gitmek bilmeyen 😂😂 goruntum 35 yaslarinda bir hatun ama ruhum 20'yi gecemedi buyuk ihtimalle o yuzden burada cogu kisi beni daha genc saniyor hep 😆

Ya evet bu canımı sıkıyor aslında. Diyorki benim yapım böyle, el tutmuyor başkaları yanında utanıyor sanki. Evde de uzak duruyor. Bana da hak veriyor üstelik. Ben zorum diyor, ben böyleyim diyip duruyor :KK43:

Kocanızın verdiği tepkiler bana aşırı saçma geldi. Tamam hastalıktan olabilir ama ben zorum ne demek ya. 40ından sonra mı zor olmaya karar vermiş.
Doktoru ile siz görüşün. Kusura bakmasında erkekler eşlerini bu kadar üzen bir konuda adım atsınlar bir zahmet. Konuşmaya utanmak nedir hala bunları aşamadık mı biz?

Seker hastaligi erkeklerde genel bir depresiflik hali yapiyor , adamin aklina bile gelmiyor , sinir yapiyor , benim esim bal gibi adamdi , seker ciktiginda asiri agresif , depresif bu yastik neden burada duruyor diye bile bagiran bir adama döndü , yataktan cikmak istemezdi surekli uyuklardi ki esimle hic alakasi olmayan bir adama donusmustu
Ben 2 ayin sonunda seker olduguna karar verip elinden tutup doktora goturdum , ilaclarini almaya basladi ve sonra duzeldi
Simdi yine arada sirada sesi yukselirse sen ilacini aliyor musun derim , aa unuttum der alir
Seker lanet bir hastaliktir , insanin karakterini degistiriyor resmen
O yuzden sorunuza cevap , evet seker yuzunden hicbirini yapmiyor olabilir
Güzel örnek verdin tşk. Ama ilaçlar isteksizlik yapıyor diye düşünüyorum, hastalıktan ziyade. Sonuç aynı tabi.

Güzel örnek verdin tşk. Ama ilaçlar isteksizlik yapıyor diye düşünüyorum, hastalıktan ziyade. Sonuç aynı tabi.
O yuzden bir sonraki yorumumda doktoru degistirin , ilaclari degistirsin dedim
İlaclar herkesi farkli etkiliyor
Esim ikinci ilac degisikliginden sonra normale girdi , ama doktorla konusmaniz lazim bunlari

Coolidge etkisini bi araştırın, kabul etmesi zor bi durum ama bilim yalan söylemez.. Bunun sebebi de doğanın genetik çeşitliliği artırma isteği.

@armanızmış baktım cnm. cooligde etkisi bir arastirma konusuymuş, evet bilimsel, doğal süreçler belki. Ama aile olna kavramını ne yapacak insanoğlu? Karışık konu vallahi, ucu açık yani.
Aile olma konusunda zaten eşinizin yaptığı gibi iyi bir aile babasi, orada ahlaki ve etik değerler işin içine girdiği için sağlam karakterli biriyse aldatmiyor toplum normlarina uygun davranmiyor fakat bu durum eşine uzak durmasına engel olmuyor. Yani özetle erkekler uzun yıllar aynı dişi ile çiftleşmek istemiyor kadınlar hemcinslerine kırmızı gecelik giy diye tavsiye verir lakin durum çok daha karışık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X