Eşimi anlayamiyorum..yaardim edin

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
İyi geceler hanimlar.ben 4yillik evliyim.nerdrn başlayacagimi bilmiyorum..boyl3 bir konu acacagim aklima gelmezdi.ama akla gelmeyen başa gelitmis derler.yazim hatalarim icin ozur dilerim telden yaziyorum ve turk degilim.eşim son zamanlar bana karsi cok ilgisiz.cok soguk.cinsel hayatimizla ilgili sorun yok ve aldatma gibi bit olay kesinlikıe ypk eminim.sosyal medya hesaplari kullanmiyor yalnizca whatsapp kullaniyor.telefonu hep ortada sifresiz.bebegime karsi cok ilgilibir.baba. en az benim kadar onunlada ilgilenir.ama benimle pek konuskan degi oturup dertlesmez. Bir yere gittigimizde nasilim?guzelmiyim?soyledigimde guzelsin guzelsin der o kadar.bana karsi cok ilgisiz.eskiden boyle degildi hicbir zaman duygularini tam ifade eden biri zaten degildi ama son zamanlar dha bir tuhaflasdi.anlam veremiyorum.nedeni ne olabilir?neyapayim ben simdi?bu durum beni.sinirlendiriyor. esim akrep burcu ben kova:(

Doğumdan sonra bıraktın mı kendini ? İlgisini çek,ilgilenme. Bırak o düşünsün benimle neden ilgilenmiyor diye.

Doğumdan sonra bıraktın mı kendini ? İlgisini çek,ilgilenme. Bırak o düşünsün benimle neden ilgilenmiyor diye.
Onu etkilemem zor gibi.evet biraz.kilo aldim .ama verme cabasindayim.olabilir.ama kesinlikle kotu es degil.sadece cok ilgisiz duygularini dile getirmiyot.sikiliyorum bu durumdan

Benide öyle:))
Özel kişilik onlar,kıymetini bilelim. ))
Konu sahibi eşinle mutlaka konuşmanın bir yolunu bulmalısın. suçlamadan sadece seni üzen seni rahatsız eden durumları anlat ona.
Konusmaya calusiyorum ama hep kiviriyor yaa.ona gore bir sorun yok herseynormal.kadin oldugumu unutuyorum bazen ilgi gormedikce

Back
X