Yorumlarınızı bekliyorum... Stresliyim

akıl yaşta değil baştadırr:))))))
ee sende aynısını yapmışsın zatenn....bide sen onun başta bukadar küçük olduğunu anlamıcak kadar küçük durmuo demekki bence öğrendikten sonra abartmışsınn...

açıkcası bende yaş farkını sorun ederdim.22 yaşındaki bir delikanlı benim kardeşim gibi gelir bana.
bence sen onun yakışıklılığını kıskanıyorsun.eşimle benim aramda 8 yaş var.o benden büyük ama ben ona güvenemiyorum.beni aldatır diye.işi de müsait aldatmaya.ama kendisi kadınlara yüzlerine bile bakmaya çekinir.içimde hep bu şüphe var.

benim halamla eniştem arasında 6 yaş var.halam 56,eniştem 50 yaşında.ama eniştem halamın dizinin dibinden ayrılmaz.bizim yanımızda karısını öper,koklar,sever.halamı çok seviyor.
eniştemin saç sakal birbirine girdiği için halamdan daha yaşlı duruyor.halamsa yaşı hiç sorun etmez.

acaba ilk eşinizden ayrılma sebebiniz aldatma mı?

bence ortada ilişkinizle alakalı bir sorun yok..eminim eşiniz sizin kadar bunu sorun yapmıyodur..önemli olan sizi ikna edebilmiş olması,olgun olması,uyumlu olması,sizin ailenize kendini sevdirebilmiş olması,en önemlisi birbirinizi seviyor olmanız..aksi seyleri düşünmek aslında ona güvenmediğiniz anlamanada gelebilir..bence hiç sorun yapmayın eminim sizde cok hoş bir bayansınızdır..bu güzel günlerin tadını cıkarın

Bence psikolojik olarak destek alın. Gereksiz huzursuzluklar insanın psikolojisini bozar bir süre sonra. Ben sizin ilişkinizde bir sorun göremedim, ama fikirlerinizde sorun gördüm. Sanırım önceki evliliğinizden veya dost/aile/flört ilişkilerinizden kaynaklı büyük bir güven boşluğu var. Güven boşluğu öyle bir ilerlemiş ki kötü günleri çektiğime değer mi diye düşünmeye başlamışsınız! Bu güven boşluğunu doldurmanız lazım bir şekilde. Böyle düşünerek kendinize zarar veriyorsunuz. Umarım bu boşluk durumu yok olur da rahatlarsınız.

esrazey: hayir ilk esimden ayrilma nedenim aldatma degil. Aslinda benim guvensizligimin nedenleri ailede ve cevrede gordugum sahtekarliklara dayaniyor diye dusunuyorum

vegateryan: evet oyle kesinlikle sorun yapmiyor o yasi ve hic bir yanlis incitici hareketini gormedim 6 aylik evliligimiz surecinde

ist89 haklisin bir psikologa gorunmeyi dusunuyorum artik

Arkadaslar yorumlariniz cok iyi geliyor bana sikilmazsaniz devam etmek istiyorum bana yazan tum ama tum arkadaslar tesekkur ederim. Alingan ve hassas tepkiler veriyorum kimi zaman kusura bakmayin birseyi asmam icin duymak istediklerimi beklememem gerek. ve sanirim yazmak bana iyi geliyor...

ilk evliligimde maddi anlamda cok rahattim, diledigim gibi bir dugun istemedigim kadar takilar iyi bir ise sahiptim ama tum bunlar yetmedi huzursuzluklar boy gostertti ve ben ailemin destegiyle bosandim sorun o donemler cocugum olmasi icin uzun bir tedaviye ihtiyacim vardi ve bu durum ilk esimin ailesinde sorun yaratti ve herhangi bir tartismamizda o cok guvendigim ilk ask dedigim kisiden bu sozler dokuldu "sende bizimkiler gibi bes tane erkek cocuk dogur sonra konus hos tek bir tanede dogurmayacaksin sanirim" demesi olayi bitirdi. Bazi aile fertlerimin guvenimi suistimal etmeleri insanlara olan guven sorunumuda derinden yaraladi bu cocuklugumdan beri oyle olmustur. Bende kafama gore yasamaya ozgurce yasamaya basladim kimseyi takmayarak kendi ayaklarimin uzerinde durarak is ortamlarimdaki evli patronlarin tutumlari cevrede gordugum aldatmalar beni hep yaraliyordu (tepkisiz kalmadim hic bir zaman!) ve evlenmeyecegimi sart kostum kendime hayatimi yasayacak ve kazandikca dunyayi kesfedecektim :) nitekim olmadi o cikti karsima anlattigim gibi evlendik iste onda o olgunlugu gordum onun illk hevesleri vardi ancak bir yerden baslayacak birikimi vardi dugun dedi istemem dedim ailesi memlekete gelin yapalim dediler istemedim erteledim ilk ogullari oldugu halde taki takmadilar ufak tefek yardimlar ettiler zaten beklentim yoktu ve hep merak eder sorarim esime ailen tepki vermedilermi bosanmis ve yasca buyuk olusuma "hayir, veremezler" diyor sonucta 14 yasindan beri kendi ayaklarinin uzerinde durmayi basarmis ailesine maddi anlamda destek olan o olmus kimi zaman tum aileyi o gohuslemis ve 16 yasindan beri yalniz yasamis kadinlar tanimis yasak olana dokunmus kirlenmis arinmis kisaca hayat onu pisirmis ve artik ailesiylede gorusmek istemiyor haftada bir kere ya arar ya sorar ailesi aradikcada rahatsiz olur evlendikten sonrami kiymetlendim der hic karismam sadece annesine karsi biraz daha yumusak olmasini isterim, benim kontagim iyidir onlarla.. ve dedim ya 6 aydir beraber yasiyoruz evliyiz bir kere olsun arkadaslariyla gorusmemistir benim cevrem olmadigi icin bende kimseyle gorusmuyorum ve beraberiz hele iki ay hic ayrilmadik calismadigi icin arkadaslari tek tek aramayi kestiler gorusmemek icin bahaneler buldugu icin kimi zaman diyorum kendin cik arkadaslarini gor bir kahve ic gel degisiklik olur
diyor muhabbetleri cekilmez.. ben fazla yalniz yasamanin aliskanligindanmi yada babamdan gordugumdenmi bilmiyorum kimi zaman salondan cikar odaya gecer gazete kitap okurum bir saat gecer bakarim esime ne yapiyor diye tv'yi kapatmis elleri basinda durur sorarim ne oldu diye "beni insan yerine koymamaya basladin" der orda anlarim hatami oysa babamin anneme yaptigi buydu hep ozur dilerim fakat benim icin bir ihtiyacti yalniz kalmak sanirim bizim sorunumuz asosyallesmek iyice... ve onunla cok fazla vakit gecirmek bagimlilik yaratiyor kendinden koparacak bir yanlisi olursa diye kafayi yiyorum sanirim destek alacam psikologtan...

bak canım daha öncede başından bir evlilik geçmiş gergin olman normal ama biraz kendine anı aşamayı şu dakikanın keyfine avrmayı öğretmelisin...
gelecek için kaygılanırken bu günüde yitiriyorsun farkında değilsin...
bak mutlulukların yarım kalıyor senin korkuların yüzünden
ilerde bir şey olursa ki allah göstermesin o durumlada o zaman savaşısın şimdiden savaşmana gerek yokk...

Sorun etme yaş da neymiş, bırak aşk seni sarsın aşk denen şey yaş, ırk, din dinler mi?
:asigim:
Psikologa git gene ama bence sorununu sen 'eşinle' halledebilirsin...
Bunun için maddi durumunuz biraz şekle şemala girsin yeterli...
yerimseniben

önemli olan ruhların anlaşması değil mi, sizin ruhlarınız yaşıt dert etmeyin 6 yaş nedir ki ;)

bende tam olarak sorun ne onu anlıyamadım ancak ben sizin yerinizde olsaydım evlenmezdim
aradaki yaş farkı bana görebüyük üstleik eşininz daha cok küçük yaşıtları anca askere felan gidiyor , onu idare etmek felan cokzordur benim eşimle aramda 5 yaş var ama o benden büyük bende eşiniz yaşındayım.. erkekler daha gec olgunlaşıyolar ve kadınlar cok cabuk görüntü olarak yıpranıyolar
umarım hiç sorunsuz evlilinizi ömür boyu sürdürebilirsiniz

olabilir bende evlenmem diyordum ama evlendim ve cokta mutlu ediyor beni askerligini uzatti idare etmiyorum onu calisan ve maddi anlamda destek veren o hic bir cikarida yok

baglanmak istemiyorum demissiniz ben cok yadirgadim bu cumleyi.. evlilikte baglanmamak diye bisey soz konusu olamaz...baglanmak ancak cikarken dusunulecek bir konu.
ayrica emeklerime yazik olmasin demissiniz evlilikte bunu dusunmekte cok yanlis. o zmn yarin bosanabilirz deyip hic bir fedakarlik yapmayalim..
bunlar durup dururken insanin aklina dusecek konular degil...esinizde bir degisim ya da size bunlari dusundurek bi hal olabilirmi acaba?
eger boyle de bisey yoksa bence kendinize eziyet etmeyin//evlilik boyle yurumez kesinlikle...kendiniz asamayacaksaniz bu kuruntulari profesyonel bir yardim almanizi tavsiye edebilirim..ki bence dert edicek bi konu yok ama siz dert etmissiniz o yuzden

olabilir bende evlenmem diyordum ama evlendim ve cokta mutlu ediyor beni askerligini uzatti idare etmiyorum onu calisan ve maddi anlamda destek veren o hic bir cikarida yok

en güzel cümleyi yazmışsın çokda mutlu ediyor beni demişsinzemuszemus sorgulama artık bu devirde gerçek aşkı bulmuşsun seven değer veren bir eş
yaş bence hiç problem değil mutlu ol gülümse
benimde eşimle aramda 30cm boy farkı var baktığında hoş ve çekici biridir ben onun yanında çocuk gibi duruyorum ama umrumda değil çünkü onu çokkk seviyorum eşimde beni seviyor önemli olan aşkı bulup yitirmemekopuyorumnanaktan
ewet eşin kendine 22yaşında birini bulabilirdi ama seni seçti sende kendine kendi kriterlerine uygun biriyle evlenebilirdin ama eşini seçtin demekki mutluluğun formülü yaşa boya bakmadan doğru kişiyi bulabimekmişopuyorumnanaktan

Back
X