Yorumlarınızı bekliyorum... Stresliyim

başka dertmi bulamadınız allah aşkına ,pınar altuğ da kocasından yaşça çok büyük kaydirigubbakcemile3 ama kadın göğsünü gere gere geziyo valla helal olsun ,bide çocuk yaptı

imkanın varsa yardım al en iyi çözüm bu ama alamazsanda sunu sölim sana sen cok ama cok sanslısın eğer şükretmeyi bilirsen hayatta hiçbişi seni kolay kolay mutsuz edemez sen hayatının askını bulmussun bunu bulamayıp ne kötü ilişkiler evlilikler yasayıp hayatı yitip giden insanlar var en azından suan yanında senin dilinden anlayan hayatı paylasbildiğin sevdiğin sevildiğin bi insan var buna sükret yas farkı cok önemsiz bi konu deil belki ama bence inan ararnızdaki yas farkı bunca güzel seyi gölgeliycek bişi deil.Kendinden büyük birisiylede evlense kadın kendine bakmadıktan sonra gene esine yakısmaz erkekte kadında kendine bakcak elinden geldiğince kendiisi için en basta insan kendine bakmalı zaten sırf yası düşünüp aldatır die korkuosan hiç korkma sen olman gerektiği gibi olduğun sürüce neden aldatsın Allahaskına seviliosa huzur veriosan zaten aldatmaz yas farkını bence hiç sorun etmio etse emin olki evlenmez sadece gönül eğlendirirdi senle zaten eminim ki sen esinden küçük gösteriosundurzemuszemus sanada esine de bu kötülüğü yapma o seni bu kadar severken kafanda kurup onu da üzme mutluluğunuz daim olsun hayat cok kısa ona sıkı sıkı sarıl birbirinizin kıymetini bilin bence

benim ablam da 2. evliliğini yapacak seneye allah kısmet ederse seneye... ilk eşi kendisinden büyüktü.. şimdiki sevgilisi 5 yaş küçük.. ablam hiç sorun etmedi.. siz de sorun etmeyin. ablamın sevgilisi daha önce evlilik yaşamamış yaşi da küçük ama ablamı her şekilde kabul edip baş tacı ediyor. ailesine de kabul ettirebiliyor. ailesi de asla senden büyük ve boşanmış bi daha düşün demediler.. çocuk hemen askere gitti aradan çıksın gelip evlenebilsinler diye... sevgi bu değil midir.. engel tanımaz işte.. yaş farkı, daha önce evlenmiş boşanmış bilmem ne farkı, kültür farkı.. her ilişkide farklar oluyor.. benim de sevgilimle yaş farkı yok ama ırk ve din farkı var.. kendisi türk değil.. ben de onlardan değilim.. ama ikimizde aşiğiz.. engeller bize vız gelir.. benden 5 değil 10 yaş küçük olsaydı gene de gözüm görmezdi..

sorun ettiğin şey sanırım aradaki yaşfarkı

bence öenmli olan yaş değil, beyinlerin anlaşması, kendine güven, hiç aklına öyle şeyler getirme, yapacak aldatacak olan adam,bunu her zaman yapar, bunun yaşla alakası yok, niyetle gönülle alakası var.kafandan çıkar at bööyle şeyleri, sen endşelendikçe bunu eşine de yansıtırsın. bak pınar altuğ a, hiiçç kafaya takıyor mu, saldım çayıra mevlam kayıra misali, kadın kenidne güveniyor çünkü, aldırış etme.

hem kadın büyük olunca zengin olurmuşsunuz:::))

esine boyle davranirsan ileride senden soguyabilir..bunlari hic dusunme bugunun tadini cikart.takinti haline getirme kafanda.dusunmekle cozum bulamazsin sadece kendini uzersin.benim halamda 5yas kadar buyuk kocasi gozunun icine bakiyor hicte oyle sorunlari yok..bayanssulusmile

bir ilişkide erkek küçükse karısını ya da sevgilisini büyük bir hayranlıkla, tutkuyla seviyor. benim gördüklerimde bu hep böyleydi. sizde de böyle şu an. ama neden ilerde farklı olsun ki? eşinizden şüphelenecek bişey mi yaptı? internette tanıştığınız için mi güvenmiyosunuz yoksa
? bence takmayın. ilişkinin başında yaşanan mutluluk bir daha geri gelmez. tadını çıkarın bence

Ya ben ne evlilikler gördüm 10 yaş hatta daha fazla farka rağmen mutlu mesut devam eden, bu kadar korkutmayın kendinizi. Ayrıca siz artık evlisiniz tabii ki bağlanacaksınız eşinize, helaliniz o sizin artık. Çok şükür onun sevgisinden de şüpheniz yok, boş yere gününüzü kendinize zehir etmeyin.

Ayrıca evlilik bu, kara kutu gibidir. Her şey tutuyor görünür, yaş tutar, baş tutar ama yürümez, bunun garantisi yoktur ki. Ama işte asla olamaz diye düşündüğümüz çiftler de örnek birer evlilik yaşayabilirler. Ayrıntılarda kaybolup da mutsuz etmeyin kendinizi de eşinizi de. Böyle aşklar kolay kolay bulunmaz, doya doya tadını çıkarın mutluluğunuzun, Allah daim etsin.

Tesekkur ederim Mona Pisa, haklisiniz sanirim toplumsal goruslere cokca takili kaldim ve mutlu hissettikce kendimi kaybetme korkusu yasiyorum. Tekrar tesekkurler a.s.

bir ilişkide erkek küçükse karısını ya da sevgilisini büyük bir hayranlıkla, tutkuyla seviyor. benim gördüklerimde bu hep böyleydi. sizde de böyle şu an. ama neden ilerde farklı olsun ki? eşinizden şüphelenecek bişey mi yaptı? internette tanıştığınız için mi güvenmiyosunuz yoksa
? bence takmayın. ilişkinin başında yaşanan mutluluk bir daha geri gelmez. tadını çıkarın bence

Suphelenecek hic bir sey yapmadi, sasirtacak olcude olgun davranislari var ve sikayet edecebilecegim bir durum yasamadim 6 aydir. Maddi sorunlar haric hersey fevkalade gidiyor.

Senden 6 yas kücük degilde 6 yas büyük olsada esin ilerde seni aldatmicagindan hep sana sadik kalacagindan emin olabilirmisin?:delphin:

Bence hayir....bu konuda kendi kendine kuruntu yapiyorsun sadece.....senden büyük olan bir adamla evlendin....ne oldu? Mutlu olabildinmi? Hayir cünkü bosandin...demekki bunun yasla alakasi yokmus arkadasim...:1hug:

Gercektende ben yasadiklarimdan ve gördüklerimden yola cikarak birseye kanat ettim.

Akil yasta degil bastaymis.....a.s

Mutlulugnu gölgelendirme.....Hakkinda hayirlisi

tesekkur ederim gulsum sultan...

Hayirlisi olsun insallah, mutlu olmadim senelerce bir boslukta gezindim durdum yanlis insanlar yanlis tercihler beni urkuttu cokca ve herseyi icime attigimdan kendimi dogru dahi ifade edemez oldum. senelerce kendimi yiprattim bir kac senemi bos yasamisim esimle yeniden yapilandigimi yenilendigimi hissediyorum ve mutlu oldukca eski sansizliklar aklima geliyor durtuyor adeta
dusunmeden edemiyorum bu sefer ya hayal kirikligina ugrarsam diye. cok huyumdan vazgecmem gerek sanirim negatif dusuncelerimden kimi zaman onu urkutuyorum gozumun icine bakiyor hersey gececek unutacaksin hepsini gelecege bak dogacak cocugumuza odaklan diyor bu olgunlugu gosterebiliyor kimi zaman mutlu edemedigini saniyor geceleri sicrayarak uyanislarimdan kabuslarimdan anlatiyorum sozler veriyor yeminler ediyor kotuluge ihanete dair bir sey bulamayacaksin benden diye.. Ailesi dai bir laf edemiyor koruyucu bir melek gibi sirtimi donup yatsam ben burdayim neden donuyorsun der sakayla karisik sefkatle sarar sever diyorum Allahtan ne istiyorsun baska belanimi? haftada bir kac gun iyi huzurlu olsam bir kac gun boyle karamsarliklarla sabahi ediyorum yanima gelip dizlerimde yatiyor sitemli koca bebekler gibi bu sefer tekrar kiziyorum kendime boyle devam edersen caresiz bir vakaa gibi gorup senden uzaklasacak diyorum... akil yasta degil basta dogru gordugum bunca cirkinliklerin etkisiyle bu guzelligi bozmadan tadini almaliyim diye sartlandirmam gerek kendimi...Allah herkese mutluluk huzur versin ne deyim...

bence de sorun eşinin yaşında değil arkadaşım... önemli olan senin içindeki korku ve ondan önce yaşadıkların... daha önce çok hayal kırıklığı yaşamış olabilirsin ama bunu hayat tecrübesi haline getirmeye çalış yani ders al onlardan yeni hatalar ; yanlışlar yaşamamak için...

sen ise onların gölgesinde yaşamakta direniyorsun sanki... ve bu seni mutsuz ediyor...

hayat bu ; her an herşey olabilir... eşin seni hiç incitmeyebilir gerçekten tamiri olmayacak şekilde incite de bilir... dilerim olmaz böyle birşey ama sen bunun olma ihtimalini düşünerek yaşamamalısın...

hayat görüşünü değiştirmen gerek ; içsel bir sorun bence bu... hayata pozitif bakmak ve kendine güvenmekle ilgili kişisel gelişim programları sana yardımcı olabilir...

bence de sorun eşinin yaşında değil arkadaşım... önemli olan senin içindeki korku ve ondan önce yaşadıkların... daha önce çok hayal kırıklığı yaşamış olabilirsin ama bunu hayat tecrübesi haline getirmeye çalış yani ders al onlardan yeni hatalar ; yanlışlar yaşamamak için...

sen ise onların gölgesinde yaşamakta direniyorsun sanki... ve bu seni mutsuz ediyor...

hayat bu ; her an herşey olabilir... eşin seni hiç incitmeyebilir gerçekten tamiri olmayacak şekilde incite de bilir... dilerim olmaz böyle birşey ama sen bunun olma ihtimalini düşünerek yaşamamalısın...

hayat görüşünü değiştirmen gerek ; içsel bir sorun bence bu... hayata pozitif bakmak ve kendine güvenmekle ilgili kişisel gelişim programları sana yardımcı olabilir...

evet bu konuda kendimi gelistirme icin hazirliyorum son bir kac gundur. ele alacagim kendimi omur o kadar kisaki...tskler kucuk bocuk

sorun yok aslında bencede ilk evliliğinde bir güvensizlik yaşamışsan eğer bunu 2.evliliğine taşıyorsun yaşla alakası yok bu korkunun aslında yaş faktörü sadece korkunu biraz daha beslemiş o kadar. eşin senden büyük de olsa bu korkuyu yaşayacaktın gibi.
ayy hangimiz yaşamıyoruz zaman zaman ki.
1 gün küs olsam eşime hemen böyle şeyler döner beynimde
sonrada saçmalama derim kendime olur biter.zemuszemus

tesekkur ederim gulsum sultan...

Hayirlisi olsun insallah, mutlu olmadim senelerce bir boslukta gezindim durdum yanlis insanlar yanlis tercihler beni urkuttu cokca ve herseyi icime attigimdan kendimi dogru dahi ifade edemez oldum. senelerce kendimi yiprattim bir kac senemi bos yasamisim esimle yeniden yapilandigimi yenilendigimi hissediyorum ve mutlu oldukca eski sansizliklar aklima geliyor durtuyor adeta
dusunmeden edemiyorum bu sefer ya hayal kirikligina ugrarsam diye. cok huyumdan vazgecmem gerek sanirim negatif dusuncelerimden kimi zaman onu urkutuyorum gozumun icine bakiyor hersey gececek unutacaksin hepsini gelecege bak dogacak cocugumuza odaklan diyor bu olgunlugu gosterebiliyor kimi zaman mutlu edemedigini saniyor geceleri sicrayarak uyanislarimdan kabuslarimdan anlatiyorum sozler veriyor yeminler ediyor kotuluge ihanete dair bir sey bulamayacaksin benden diye.. Ailesi dai bir laf edemiyor koruyucu bir melek gibi sirtimi donup yatsam ben burdayim neden donuyorsun der sakayla karisik sefkatle sarar sever diyorum Allahtan ne istiyorsun baska belanimi? haftada bir kac gun iyi huzurlu olsam bir kac gun boyle karamsarliklarla sabahi ediyorum yanima gelip dizlerimde yatiyor sitemli koca bebekler gibi bu sefer tekrar kiziyorum kendime boyle devam edersen caresiz bir vakaa gibi gorup senden uzaklasacak diyorum... akil yasta degil basta dogru gordugum bunca cirkinliklerin etkisiyle bu guzelligi bozmadan tadini almaliyim diye sartlandirmam gerek kendimi...Allah herkese mutluluk huzur versin ne deyim...

Güzelim sütten agzi yanan yogurdu üfleyerek yer....bir bakima bu düsüncelerin normal!:delphin:

Basindan olumsuz bir evlilik gecmis....yinede üzülmekten hayal kirikligna ugramaktan korkuyorsun.....

Lakin yinede kendini fazla kaptirmamaya calis bu düsüncelere.....hersey kader kismet.

Bak Allah (C.C.) sana yine bir sans bir kismet sundu....sana deger veren seni oldugun gibi seven bir kulunu nasip etti, sükür et ve bas bagrina....a.s

eğer senin yapın bu ise sen bunları düşünmekten vazgeçmezsin canım..ne yapsan nafile..çünkü bazı haklı olduğun noktalarda varkomple hüsnü kuruntu diyemem..ben olsam aynılarını düşünürüm..ve sen bana kalırsa o korktuğun sona bir şekilde..uyduruk bir kavga ile vs..(kendin bile farkına varmadan) bir şekilde hazırlarsın gibime geliyor..korkuyla yaşanmayacağını çok iyi bilrim ve sen korkularla yaşıyorsun,zor..allah kolaylık versin

ayy yova tesekkur ederim sanada kasten bu sekil yazdigin icin ama benim icimde umut vardi bundan gayri. korkularimdanda hakli cikarsam acilarim karmi kalacak diye dusunmeyecegimde yasadigim mutluluklari kar sayacagim en azin dan... seninki ne teselli nede moral vermek sadece.... neyse

evliliğinin tadını çıkar:delphin:

gelecekte sadece "küçük bi ihtimal" olacak sorunlardan dolayı şuanını, şuanki mutluluğunu gölgelemeyerimseniben

düşünüp düşünüp kendini doldurma a.s.

ayy yova tesekkur ederim sanada kasten bu sekil yazdigin icin ama benim icimde umut vardi bundan gayri. korkularimdanda hakli cikarsam acilarim karmi kalacak diye dusunmeyecegimde yasadigim mutluluklari kar sayacagim en azin dan... seninki ne teselli nede moral vermek sadece.... neyse

ihitiyacın olan şey geçici bir çözüm yani moralse verilir canım o kolay..ama bence eşinle konuşmalısın bu konuyu..ya da bir terapi alsan iyi olur..

Son düzenleme:
kalbinin sesini dinle o seni yanıltmaz hep mantık da insanı üzüyor

Arkadaşım bence siz bu ara pek iyi değilsiniz ruhen,biraz kafa dağıtmaya ihtiyacınız var bence,zaman zaman hepimiz yaşarız...kendinize farklı bir uğraş edinseniz belki iyi gelir,geçicidir bu negatif düşünceler...

Back
X