Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben ne evlilikler gördüm 10 yaş hatta daha fazla farka rağmen mutlu mesut devam eden, bu kadar korkutmayın kendinizi. Ayrıca siz artık evlisiniz tabii ki bağlanacaksınız eşinize, helaliniz o sizin artık. Çok şükür onun sevgisinden de şüpheniz yok, boş yere gününüzü kendinize zehir etmeyin.
Ayrıca evlilik bu, kara kutu gibidir. Her şey tutuyor görünür, yaş tutar, baş tutar ama yürümez, bunun garantisi yoktur ki. Ama işte asla olamaz diye düşündüğümüz çiftler de örnek birer evlilik yaşayabilirler. Ayrıntılarda kaybolup da mutsuz etmeyin kendinizi de eşinizi de. Böyle aşklar kolay kolay bulunmaz, doya doya tadını çıkarın mutluluğunuzun, Allah daim etsin.
bir ilişkide erkek küçükse karısını ya da sevgilisini büyük bir hayranlıkla, tutkuyla seviyor. benim gördüklerimde bu hep böyleydi. sizde de böyle şu an. ama neden ilerde farklı olsun ki? eşinizden şüphelenecek bişey mi yaptı? internette tanıştığınız için mi güvenmiyosunuz yoksa
? bence takmayın. ilişkinin başında yaşanan mutluluk bir daha geri gelmez. tadını çıkarın bence
bence de sorun eşinin yaşında değil arkadaşım... önemli olan senin içindeki korku ve ondan önce yaşadıkların... daha önce çok hayal kırıklığı yaşamış olabilirsin ama bunu hayat tecrübesi haline getirmeye çalış yani ders al onlardan yeni hatalar ; yanlışlar yaşamamak için...
sen ise onların gölgesinde yaşamakta direniyorsun sanki... ve bu seni mutsuz ediyor...
hayat bu ; her an herşey olabilir... eşin seni hiç incitmeyebilir gerçekten tamiri olmayacak şekilde incite de bilir... dilerim olmaz böyle birşey ama sen bunun olma ihtimalini düşünerek yaşamamalısın...
hayat görüşünü değiştirmen gerek ; içsel bir sorun bence bu... hayata pozitif bakmak ve kendine güvenmekle ilgili kişisel gelişim programları sana yardımcı olabilir...
tesekkur ederim gulsum sultan...
Hayirlisi olsun insallah, mutlu olmadim senelerce bir boslukta gezindim durdum yanlis insanlar yanlis tercihler beni urkuttu cokca ve herseyi icime attigimdan kendimi dogru dahi ifade edemez oldum. senelerce kendimi yiprattim bir kac senemi bos yasamisim esimle yeniden yapilandigimi yenilendigimi hissediyorum ve mutlu oldukca eski sansizliklar aklima geliyor durtuyor adeta
dusunmeden edemiyorum bu sefer ya hayal kirikligina ugrarsam diye. cok huyumdan vazgecmem gerek sanirim negatif dusuncelerimden kimi zaman onu urkutuyorum gozumun icine bakiyor hersey gececek unutacaksin hepsini gelecege bak dogacak cocugumuza odaklan diyor bu olgunlugu gosterebiliyor kimi zaman mutlu edemedigini saniyor geceleri sicrayarak uyanislarimdan kabuslarimdan anlatiyorum sozler veriyor yeminler ediyor kotuluge ihanete dair bir sey bulamayacaksin benden diye.. Ailesi dai bir laf edemiyor koruyucu bir melek gibi sirtimi donup yatsam ben burdayim neden donuyorsun der sakayla karisik sefkatle sarar sever diyorum Allahtan ne istiyorsun baska belanimi? haftada bir kac gun iyi huzurlu olsam bir kac gun boyle karamsarliklarla sabahi ediyorum yanima gelip dizlerimde yatiyor sitemli koca bebekler gibi bu sefer tekrar kiziyorum kendime boyle devam edersen caresiz bir vakaa gibi gorup senden uzaklasacak diyorum... akil yasta degil basta dogru gordugum bunca cirkinliklerin etkisiyle bu guzelligi bozmadan tadini almaliyim diye sartlandirmam gerek kendimi...Allah herkese mutluluk huzur versin ne deyim...
ayy yova tesekkur ederim sanada kasten bu sekil yazdigin icin ama benim icimde umut vardi bundan gayri. korkularimdanda hakli cikarsam acilarim karmi kalacak diye dusunmeyecegimde yasadigim mutluluklari kar sayacagim en azin dan... seninki ne teselli nede moral vermek sadece.... neyse