Kızlar eşimle 4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz. Eşim bana karşı oldukça sakin anlayışlı ve tatlı dilli. Daha hic adımla seslenmiş degil bana ne kadar kavgalar etsekte ben kötü konuştugumda bile kötü konuşmaz alttan alır ve ilk adımı o atar.Sarılır öper dinler. Ama bana hiç çiçek almıyor. Ben kendim özellikle istiyorum ben çiçek istiyorum diyorum almıyor neden almadıgını soruyorum sende güzel çiçek yok diyor ama ben istiyorum diyorum bu beni mutlu edecek diyorum tamam diyor ama asla çiçek almıyor. Normlade sevgililer günü falan pek önemsemem ama bekledim hamileydim almadı neden almadın dedim alacagım vsvs dedi 2 gün sonra çiçek aldı onun dışında almıyor o benden istese böyle açıkça söylese ben düşünmeden yaparım mesele çiçek değil ama anlam veremiyorum dogum yaptım o zaman bile almadı bunu ona söyledigimde cok heyecanlıydım haklısın özür dilerim dedi ben dogumdan cıkana kadar kapıda bekledi hatta ağlamış birşey olacak diye korkmuş madem bu kadar düşüncelisin neden çiçek almıyorsun? Sizce neden lütfen fikir verin