• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çünkü ben onun eşiyim hamileyken de dahil hergün yemegini yaparım kıyafetleri yıkanmış katlanmış ve ütülüdür yaşadıgımız yeri temiz tutarım ona karşı anlayışlı olmaya çalışıyorum çocuktan sonra zor zamanlar geçirdim ve eşimden degilde kimden isteyeceğim çünkü bu beni mutlu edecek mesele çiçek değil takıldığım nokta neden yani niye almaz ki insan eşine hak mı görmüyor bana
Benimde esim bana cicek almaz. Ben ozellikle soyledim. Herkesin tercihi farkli oluyor mesela bana cicek almak yerine beni yemege cikartsin yada tatile gotursun. Benimde talebim buydu evlendigimizden beri cicek almayi birakti. Cicek bana solup gittigi icin gereksiz geliyor acikcasi. Esiniz genel olarak hediye alan ama cicek almayan biriyse belki ayni mantikla gereksiz goruyor olabilir. Ama normalde de ne hediye ne cicek almiyorsa o zaman problem iste.

Kızlar eşimle 4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz. Eşim bana karşı oldukça sakin anlayışlı ve tatlı dilli. Daha hic adımla seslenmiş degil bana ne kadar kavgalar etsekte ben kötü konuştugumda bile kötü konuşmaz alttan alır ve ilk adımı o atar.Sarılır öper dinler. Ama bana hiç çiçek almıyor. Ben kendim özellikle istiyorum ben çiçek istiyorum diyorum almıyor neden almadıgını soruyorum sende güzel çiçek yok diyor ama ben istiyorum diyorum bu beni mutlu edecek diyorum tamam diyor ama asla çiçek almıyor. Normlade sevgililer günü falan pek önemsemem ama bekledim hamileydim almadı neden almadın dedim alacagım vsvs dedi 2 gün sonra çiçek aldı onun dışında almıyor o benden istese böyle açıkça söylese ben düşünmeden yaparım mesele çiçek değil ama anlam veremiyorum dogum yaptım o zaman bile almadı bunu ona söyledigimde cok heyecanlıydım haklısın özür dilerim dedi ben dogumdan cıkana kadar kapıda bekledi hatta ağlamış birşey olacak diye korkmuş madem bu kadar düşüncelisin neden çiçek almıyorsun? Sizce neden lütfen fikir verin
Ne çiçekmiş arkadaş?!
Allah'tan belanızımı istiyorsunuz ?
Bence mesele çiçek değil daha önemli ve büyük sorunlar var ama siz çiçeğe takılı kalmışsınız bence
Tam olarak evliliğinizde ne eksik ne sorun oluyor onu düşünüp bulup çözün bence

Yani benimki de ben istedim diye birkaç kez aldı ama istediğimde kebap ısmarlıyım daha iyi diyor :) bence erkek mantığı ile baktığı içindir. Hiç kendinizi ve ilişkinizi sıkmalık bir konu değil inanın. Ben öyle kabul ettim ve her şey ok benim için şu an.

Yani çiçek benimde çok hoşlandım bir şey değil açıkçası ama konu sahibi eşinden kendi hür iradesiyle hiç bir hediye almamış bu güne kadar.

Bu da çok normal değil ki, insanın hiç mi içinden gelmez bir şey görüp bu tam ona göre demez yani cidden enteresan, kimse de gitsin kaşıkçı elmasını getirsin demiyor ama özel günlerde bile hediyeleşme yok , tek çiçek değil ki konu.

Yani çiçek benimde çok hoşlandım bir şey değil açıkçası ama konu sahibi eşinden kendi hür iradesiyle hiç bir hediye almamış bu güne kadar.

Bu da çok normal değil ki, insanın hiç mi içinden gelmez bir şey görüp bu tam ona göre demez yani cidden enteresan, kimse de gitsin kaşıkçı elmasını getirsin demiyor ama özel günlerde bile hediyeleşme yok , tek çiçek değil ki konu.
Bende bu konuşmalardan normal değil diye anladım, üstelik kızlar bazı şeyler de mantık çerçevesinde yapılmaz karşındaki mutlu olsun diye yapılır çiçeği gereksiz görebilir ama karşısında bu kadar isteyen bir karısı varken de dediği gibi herşeye para gidiyorken bı buna mı para kalmış, almaması hususunun açıkçası hem düşüncesizlik hem de umursamama olarak görüyorum ben o yüzden hissettiklerini anlayabiliyorum sanırım
Bir de o mantıklı değil bu değil diye eslerinizin kankasi gibi olmayın sonra bana hiç almadığı çiçekleri başkasına alıyormuş diye okumayalim benden söylemesi kızlar... Bazen de onlara uymasa da sizin mutluluğunuz için birşeyler yapsınlar

Bazı erkekler bazı şeylere takık mesela benim eşim de binlerce liralık et köfte alır ama mangal kömürü almaz asla 100 lira vermez gereksiz görür
Erkekleri anlamak zor

Erkekler ve sacma sapan huyları. Zaten her şeyi yapıyormuş, bir gün eve bir dal gülle gelse olacak ama sacmalayip duruyor işte. Ben burda yorumlara katilmiyorum. Olay çiçek değil ozel olarak bir şey istemesine rağmen kocasının yapmaması veya düzgün bir aciklamama yapmaması muhtemelen.

Kızlar eşimle 4 yıldır birlikteyiz 1,5 yıldır evliyiz. Eşim bana karşı oldukça sakin anlayışlı ve tatlı dilli. Daha hic adımla seslenmiş degil bana ne kadar kavgalar etsekte ben kötü konuştugumda bile kötü konuşmaz alttan alır ve ilk adımı o atar.Sarılır öper dinler. Ama bana hiç çiçek almıyor. Ben kendim özellikle istiyorum ben çiçek istiyorum diyorum almıyor neden almadıgını soruyorum sende güzel çiçek yok diyor ama ben istiyorum diyorum bu beni mutlu edecek diyorum tamam diyor ama asla çiçek almıyor. Normlade sevgililer günü falan pek önemsemem ama bekledim hamileydim almadı neden almadın dedim alacagım vsvs dedi 2 gün sonra çiçek aldı onun dışında almıyor o benden istese böyle açıkça söylese ben düşünmeden yaparım mesele çiçek değil ama anlam veremiyorum dogum yaptım o zaman bile almadı bunu ona söyledigimde cok heyecanlıydım haklısın özür dilerim dedi ben dogumdan cıkana kadar kapıda bekledi hatta ağlamış birşey olacak diye korkmuş madem bu kadar düşüncelisin neden çiçek almıyorsun? Sizce neden lütfen fikir verin
O da sizi başka yönlerden idare ediyormuş işte. Siz de onu idare edin. Bu kadar benmerkezci olmaya gerek yok. Kırıcı konuştuğumuz oluyormuş mesela başkasi olsa bu u affetmez. O ediyor. Çiçek daha hafif bir kabahat olarak kalmış bu durumda. Evliliği güzelleştirmeye bakın hayatı aşkı yaşamaya odaklanın. Kendinize iğne ile kuyu kazar misali sorun çıkartıp mutsuz olmayın. Sevgi sonsuz değildir yarın birgün bıkabilir . Tavsiyem kırıcı konuşma yanımızı törpüleyin. O beni nasıl mutlu eder sorusuna değil ben kendimi nasıl mutlu ederim sorusuna odaklanın. Sizi mutlu etmek onun görevi değil. Birbirinizi evet mutlu edeceksiniz ama idare de edeceksiniz

Ya söylendiği halde bi çiçek almayan adamı da öve öve bitiremediniz ya. Ben anlamam hediye sen seç diyen birinin düpedüz zeka geriliği vardır. Onu beceremiyorsan ne demeye yaşıyorsun yahu. Çalışıp eve para getirip bi de kavga çıkarmayan herkese mükemmel erkek muamelesi yapacak kadar mı zorda herkes yani.

Ya söylendiği halde bi çiçek almayan adamı da öve öve bitiremediniz ya. Ben anlamam hediye sen seç diyen birinin düpedüz zeka geriliği vardır. Onu beceremiyorsan ne demeye yaşıyorsun yahu. Çalışıp eve para getirip bi de kavga çıkarmayan herkese mükemmel erkek muamelesi yapacak kadar mı zorda herkes yani.
Bu sitede az ataerkil değil, çoğu zaman eleştirdikleri kayınvalidelerle veya komşu teyzelerle aynı yorumlar yazılıyor. Kocası özel bir yemek istese, bir şeyi rica etse konu sahibi yapmasa bu sefer kocan elinden kaçacak diye darlarlar. Bu devirde bir çiçek bile sipariş edememek diye bir şey yok, internetten her keseye uygun çiçek bulmak mümkün. Ayrıca aralarında evlilik bağı bulunan insanların birine çiçek alamayacak kadar utanması da ayrı garip.

Tatlı dil dünyanın bütün incilerine ve çiçeklerine bedeldir benim için.

Siz ona hediye paketiyle hediye alırsanız o da size istediğiniz çiçeği alır bence erkekler altta kalmaya dayanamaz. Çünkü yemek yapmak ve temizlik alışkanlık yarattığı için anlaşılmıyor. Ama hediye paketli bir süpriz asla öyle değil.

Ufff kesin elinde çiçek taşımayı erkekliğe yediremeyen eziklerden 😅 Parasını filan düşündüğünü sanmıyorum. Çiçek dışında herseye para harciyimus sana da para veriyormuş. Milyon kere de istiyorum demişsin. Yani bunun tek açıklaması bu. Dışarda insanlar elinde çiçekle görünce utanıyordur, erkekliğe sigdiramiyodur 🤮Etrafı bu kadar takan adam da çekilmez yav. Neyse başka huyları iyiyse göz yumacan artık napalim.
Bence bi gün sen ona çiçek al ver ters köşe olsun adam 😅 Ya da dur daha iyi Bi fikir. Nasılsa adam parayı sana veriyormuş. Kendine sürekli çok pahalı çiçekler al, belki dur ben normal bisey alayım der sen pahalilara para verme diye 😜

inat ediyor yada sosyal medyada paylaşmak için istediğinizi düşünüyor olmasın kimseye zorla bişey yaptıramazsınız parasını size yolluyormuş siz kendınıze alın o utansın madem

Sizi biraz şımarık ve takıntılı eşinizi de fazla vurdumduymaz buldum,
siz her şeyi yapmasına rağmen yapmadığı tek şeye takılıp kalmışsınız, eşiniz de kendisinden ağzıyla onlarca kez istenmesine rağmen almamış inatla almıyor,
bence çiçek böcek takılacak şeyler değil her şey yolundaysa ama istenen şeyin ısrarla yapılmaması da normal değil tabi, başka sorun yoksa saçma sapan bir yere takılıp kalmışsınız.

Parayı dert etmeyen bır insan cıcek de alır başka birşey de.
Maasını sıze verıp ne istiyorsan al demesı bana hıc inandırıcı gelmedi.

Erkekler ve sacma sapan huyları. Zaten her şeyi yapıyormuş, bir gün eve bir dal gülle gelse olacak ama sacmalayip duruyor işte. Ben burda yorumlara katilmiyorum. Olay çiçek değil ozel olarak bir şey istemesine rağmen kocasının yapmaması veya düzgün bir aciklamama yapmaması muhtemelen.
Kesinlikle katılıyorum. O kadar ağzıyla istiyor mutlu olacam diyor ısrarla almıyor kocası. Çok saçma. Kadın haklı.

Sizi biraz şımarık ve takıntılı eşinizi de fazla vurdumduymaz buldum,
siz her şeyi yapmasına rağmen yapmadığı tek şeye takılıp kalmışsınız, eşiniz de kendisinden ağzıyla onlarca kez istenmesine rağmen almamış inatla almıyor,
bence çiçek böcek takılacak şeyler değil her şey yolundaysa ama istenen şeyin ısrarla yapılmaması da normal değil tabi, başka sorun yoksa saçma sapan bir yere takılıp kalmışsınız.
Bu şımarıklık değil bence. İstediği şey çiçek ya alt tarafı. Almak istiyor ne var bunda? Çok zor değil.

Bu şımarıklık değil bence. İstediği şey çiçek ya alt tarafı. Almak istiyor ne var bunda? Çok zor değil.
Sizce öyle bence de böyle, kendi fikrimi yazdım sizinkini değil :) eşini normal bulmadığımı da yazdım zaten, sorun nedir tam olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X