• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi anlayamıyorum...

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
Kızlar benmde bi sorunum war sanırımm...
1.5 aydır evliyim,eşimle ii anlaşıyoruz aslında çokta ters düşüyoruz bazı zamanlar.ama sanki artık kanka gibi olduk.yanımda hiç bişeyi konuşmaktan çekinmiyor(müstehçen)
çok rahat davranıyo bi hatam olsa yanlışlarımı pat pat yüzüme vuruyor.yanlışlarımı başıma kakıyo bazen.biz daha ilişkiye giremedk.sizce bunla bi baglantısı olabilirmi?

Neden ilişkiye giremediğinizin sebeplerini araştırsanız, hani psikolojik veya doktor tedavisi gerektiren sorun her neyse onu halletmeye çalışsanız önce dediğiniz gibi belki onunla bir bağı olabilir.

Eğer sebep oysa çok ürkütücü.
Sebep ne olursa olsun aradaki saygıyı mutlaka korumak gerekiyor.

Doktora baş vurucam son çare.
Benden kaynaklı olmuyor,kasılmaktan dolayı.
Aslında eşim çok sıcak birisi utangaç falan deil içi dışı bir o yüzden mi benmle böle anlamadım.

Hiçbir gerekçesi olamaz sizin tabirinizle kanka gibi davranıp pat pat herşeyi söylemesi için.
Her zaman her konuda bir sınırın ve ölçünün olması gerektiğini düünüyorum. Onu aştığınız zaman gerçekten sorunlar çıkıyor

canım acilen bi psikoloğa gitmeni öneriyorum zira vajinismus olabilirsin çünkü istemdışı kasılıyorsun sanırım ve evet bu vajinismus evliliği genel anlamda her çerçevede acayip etkiliyormuş en yakın arkadaşımın evliliğinden biliyorum..

mutlaka eşinle gitmelisin onun içinde gerekli bu görüşme bence emin ol bu sorunun çözülünce herşey rayına girecek:34:

Vajinismus olma ihtimalin çok yüksek , vakit kaybetmeden eşinle birlikte bir uzmana başvurun . Eşin senin yanında
fazla rahat davranıyorsa , bu durumdan hoşlanmadığını açıkça söyle , hala devam ederse sende aynısını yap , o zaman anlayacaktır seni .

Henüz çok yeni evlisiniz , daha çok tartışır , çoooook kavga edersiniz . Zamanla herşey yerine oturur . Biraz sabır ve biraz hoşgörü ...

Mutluluklar dileğiyle ...

ASLINDA EŞİMDE Bİ SORUN YOK İLİŞKİ KONUSUNDA.
SADECE BEN BİRAZda KORKUYORUM SANIRIM.
DOKTORA GİT DİYO AMA BEN KARARSIZIM.UTANIYORUMDA
NEREYE KDAR BÖLE GİTCEK DİE SORUYO.
BİLMİYORUM

bence hemen doktora görünün cinsellik bence evliliğin önemli bir parçası
bu sekilde arkadaş gibi aynı evde çok garip olur

Bence cinsellikle bu sorununun arasında bir bağ yok.
Bu tamamen eşinin kişiliğiyle ilgili.
Tamam evlilik de eşler arasında mesafe yoktur ama,
bu bambaşka bir şey.
Eşinle konuşmayı denemişsindir muhakkak,
tekrar ciddi bir dille konuşsan.
Senin yanında konuşmalarına,kelimelerine daha dikkat etmesini istesen.
Sonuçta daha 1,5 aylık bir evlilik ve sen rahatsız oluyorsan,o huyunu törpülemeli.
Huy da değil aslında rahatlık.
Sen kesin bir dille rahatsızlığını belirt.
Baştan nasıl başlıyorsa,öyle devam ediyor derler ya.
Aynen öyle işte.
Öteki durum için de bir an önce aşmaya çalışın.
Önemli çünkü.Site de bu sorunu yaşayanlar için bölümler var.
O kısma bak,fayda göreceğine inanıyorum.

hiçbirine katılmıyorum yorumların. arkadaşlar kusura bakmasın.
eşin senin yanında ne kadar rahat ediyorsa işler o kadar iyi gidiyor demektir.
adamı neden bi şekle sokmaya çalışıyorsunuz ki.
sizin istediğiniz gibi davranmak zorunda mı... değil.
siz beğenmiyorsanız ona katlanmak zorundamısınız... hayır.
bırakın herkes kendini yaşasın.
yaşasın ki 'bu evlilik bu kadın-bu adam beni boğuyor artık'lar olmasın.

Kızlar benmde bi sorunum war sanırımm...
1.5 aydır evliyim,eşimle ii anlaşıyoruz aslında çokta ters düşüyoruz bazı zamanlar.ama sanki artık kanka gibi olduk.yanımda hiç bişeyi konuşmaktan çekinmiyor(müstehçen)
çok rahat davranıyo bi hatam olsa yanlışlarımı pat pat yüzüme vuruyor.yanlışlarımı başıma kakıyo bazen.biz daha ilişkiye giremedk.sizce bunla bi baglantısı olabilirmi?

Aslında eşim çok sıcak birisi utangaç falan deil içi dışı bir o yüzden mi benmle böle anlamadım.

canım tam olarak bilmiyorum durumun vajınısmus mu
ama bunu yasayan biri olarak söyleyebilirimki
eşler biraz olsun değişiyor
kanka moduna giriyorsun ben bunu 1.5 sene yasadım
ama senın bahsettiğin gibi bir rahatlık olmadı hiç bi zaman o kadar rahat olmadı eşim
ama bi yerden sonra arkadaş gibi oluyorsun diyebilirim
öncelikle bir an önce bu sorunu halletmen gerekiyor
herşey cinsellik olmayabilir ama evlilikte gercekten cok önemli bi unsur
biz şimdi birlilte olabiliyoruz ama o 1.5 seneden dolayı
eski şeyi hala yakalayamadık
sana tavsiyem bir an önce çözmyee calıs

eşinizmi kasıyor sizi? omu vajinismus? ilahi yani bundada adamı suçlayacaksınız..sizden kaynaklanıyor o malesef

Son düzenleme:
eşinizmi kasıyor sizi? omu vajinismus? ilahi yani bundada adamı suçlayacaksınız..sizden kaynaklanıyor o malesef

tabikii eşimi suçlamıyorum eşimde sorun yok ben kasılıyorum diyorum yanlış anladınız sanırım.

Herkesin sabır taşı farklı zamanda çatlar...
Biz kadınlar istiyoruz ki erkekler bizi daima anlasın ağır başlı davransın...
Siz vajinismus yüzünden hayal kırıklığı yaşayıp içinize kapanırken o da hayal kırıklığını böyle dışa vuruyor olabilir mi?
Anlayışsız kötü erkek demeden önce bunu da düşünün.
Erkek ve kadın arasındaki sıcaklık 1 kere kaybolunca o evliliğin eskisi gibi olamayacağını düşünürüm hep...
Şu an siz, onun için bir ev arkadaşından farksızsınız...
Aranızdaki cinsel sıcaklık hiç var olamadan soğumaya yüz tutmuş.
Evliliğinizin kurtulmasını istiyorsanız bir an evvel doktor araştırması yapıp bir uzmana başvurun.
Geçmiş olsun. :3:

Back
X