Sizin anneler arasında bi çwkişme var sanki. Burda eşinizin sizin ne kadar arkasında olduğunu görüyorum.Bunu benim yanimda surekli yapmasi normal mi ?bakin bi olay anlataym size kv ve annem bi konuda tartismislar kv beni sikayet etmia giyim tarzimi begenmediginj soylemis bu sekilde evlerine gitmemi istemiyormus annemde madem oýle kocasida getirmez bidaha sizin eve demis oda oglumu benden uzaklastirmak mi amacinz demis annemde oglun kendi soyledi esimi oldugu gibi kabul etmezlerse gitmeyiz die ,,,,,kv hadi ya benim oglana bak annesine karisini tercih edemez demis biz ne desek onu yapar oglum demis yani o baslatti bunlar aklima geliyo hep
Adamı elinden alıp evlendin kocan sana ait senle yaşıyor é bırak da anneyi de sevsin biraz bencil gelin olmayınKizlar son 1 aydır bu duyguyu yaşıyorum,daha once asla boyle hissetmemistim suan ki durumdan dolayi da kendimi sucluyorum ama elimde degil..eşim bu duruma getirdi ama kv biraz tuaftir eşime cocuk gibi davraniyor dizine yatirip saclariyla oynuyor mesela ,canim oglum yakisikli oglum evlatcigim falan hep böyle,eşim de hic anne demez canim annem bitanecik annem hep böyleler,bu basta sorun olmadi ama annesiyle karsi karsiya geldik malesef bi baktim eşim annesinden yana onceki konularimda da var bebegimin ismi konusunda bile beni aglattilar ailece ailesi beni zamaninda cok uzdu unutmustum ama simdi yediremiyorum kendime annesi bilerek bunu yapiyor cok mutsuzum bu durumdan ,esimi kiskaniyorum yanlizken benimle ilgili annesinin yaninda annesiyle ilgili bi defa telfnda canim karim cok guzel yemek yapmis dedi o kadar ya ben mi abartiyorm bilemedimannesinin yaninda ben yokmusum gibi davraniyor bu cok incitici...
Eşim biz basbasayken cok iyi ailesinin yaninda da bi o kadar ilgisiz bambaska biri oluyor dengemi bozuyor benim ,eşim bi defa beni optü annesi gülumsedi beni öpmek yok mu dedi ay nasil sinr olmayayim resmen gıcik oluyorum nerdeyse aramiza yatacakBu eşini kıskanmak değil bence. Anne o kadar hayatınızın içinde ki kendini ikinci plana atılmış gibi hissediyorsun. Anne kırılmasın,anne üzülmesin diye sizin fikir ve düşünceleriniz hep görmezden geliniyor.
Kim olsa rahatsız olurdu. Haksız bulmadım sizi. Bazı Erkekler anneleri ve eşlerinin ayrımını yapamıyor Malesef.
Kocamla bizi yanliz birakmiyo resmen kendi evleri 2 katli biz gittigimizde üst katta oluyoruz her defasinda kapida yemek yiyelim cay icelim beraber oturalim oglum ozledim seni ac kapiyi demeler bi indik asagiya almis dizine yatirmis aksam tam 2 saat oyle kaldilar sıkıldm haliyle uykum geldi ben uyumaya gidiyrm gelmiyon mu dedim esime annesi biraz daha kal oglum demez mi o zaman daha 1 aylik evliydik
Elinden mi aldim ben mi inanin tanısaniz böyle düsünmezdiniz kocam benle yasiyir evet cok uzaktayiz onlardan ama seneye tasincaz memleketlerine cünku ben istedim bunu torun hasreti cekmesinler diye ama onlar beni hic düşünmuyorAdamı elinden alıp evlendin kocan sana ait senle yaşıyor é bırak da anneyi de sevsin biraz bencil gelin olmayın
Eşim biz basbasayken cok iyi ailesinin yaninda da bi o kadar ilgisiz bambaska biri oluyor dengemi bozuyor benim ,eşim bi defa beni optü annesi gülumsedi beni öpmek yok mu dedi ay nasil sinr olmayayim resmen gıcik oluyorum nerdeyse aramiza yatacak
Belki senin kadar ince düşünceli değiller sen normal davran mesafenin koruElinden mi aldim ben mi inanin tanısaniz böyle düsünmezdiniz kocam benle yasiyir evet cok uzaktayiz onlardan ama seneye tasincaz memleketlerine cünku ben istedim bunu torun hasreti cekmesinler diye ama onlar beni hic düşünmuyor
Evet aynen oyle zaten cicim ay yasamadik biz direk hamile kaldim mide bulantilari bas agrilari takiben depresyon üstune ailesini tutumu ay bıktim evliligi boyle hayal etmemistim tek artisi oldu o da istedigimi giyiyorum alıyorum durumumuz iyi kendi ailemin durumu kötüydu ama mutluydum ya simdi hersey var huzur yok eşim hep iste geldigi gibi uyuyor annesi hep aramizda babasi giyim seklimi begenmez laf sokar ben bunun icin mi evlendimAy ben şok .. Daha neler .. Hemde cicim aylarinda yanina gelmedi ..
Anlatamadigim seyler var en anlatilabilecekleri seciyorum icimi döküyorum inanin cok sey var ..Bence sen bir doktora gözük sürekli kendini mutsuz etmeye çalışıyorsun.
Açtığın konulara şöyle bir baksana
sürekli ama sürekli dertlisin. Neden herseyı bu kadar kafana takıyorsun..
Yazık edıyorsun kendıne
Bence sen bunalımdasın.Anlatamadigim seyler var en anlatilabilecekleri seciyorum icimi döküyorum inanin cok sey var ..
Senede 2 defa da kalmadi bende oyle saniyordum basta sürekli geliyorlar biz gidiyoruz iki gunluk tatilde bile eşim anneme gidelim diyor 700 km uzaga..bi tatil bile yapamadik başbaşa..annesi olunca ayni evde esimi özluyorum cunku birakmiyor ayırmiyor dizinden.Senede 2 kere görüşüyorsunuz ve bunda da problem yapıyorsun yani? İlginçsin. Kadın yılda 2 kere gördüğü evladını özlüyordur tabii ki saçını da okşar öper içine de sokar. Çocuk her yaşta çocuk.
Benim Kocam da öyleher ınsan farklı farklı bızımkı de gıderız hıc konusmaz, ellerını oper ıkı muhabbet eder susar... ben konusurum o hadı kalkalım gıdelım der, valla benım aıle uyelerım ıle daha cok muhabbete gırıyor adam...
gercı boylesı benım ısıme gelıyor
ama koskoca adamı kucagına yatırıp sevse anası bana da tuhaf gelırdı, ki ben tek cocugum anamın babamın ılk göz agrısıyım her fırsatta sevgılerını dıle getırırler ama oyle vıcık vıcık ılıskımız yoktur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?