Eşimi annesinden kıskaniyorum malesef..

Kiskancliginizi aşırı buldum şahsen. . Sonuçta çocuğu değil mi sevecek çok rahatsız oluyorsaniz aynı ortamda bulunmayin bence. Çünkü biraz inat var size karşı kv tarafindan dize yatırma falan sürekli yapiyorsa

Sizin anneler arasında bi çwkişme var sanki. Burda eşinizin sizin ne kadar arkasında olduğunu görüyorum.
Kv dem bazen bi Oğlummm Canımmm der benim için gider duygulanırım.
Erkek annesine ne kadar duygu yüklüyse ne kadar saygılıysa, sizin anneliğinizide okadar kutsal görür. Panik yapmayın bence...

Adamı elinden alıp evlendin kocan sana ait senle yaşıyor é bırak da anneyi de sevsin biraz bencil gelin olmayın

Eşim biz basbasayken cok iyi ailesinin yaninda da bi o kadar ilgisiz bambaska biri oluyor dengemi bozuyor benim ,eşim bi defa beni optü annesi gülumsedi beni öpmek yok mu dedi ay nasil sinr olmayayim resmen gıcik oluyorum nerdeyse aramiza yatacak

Kk da hep aynı durum kayınvalide istemeyen gelin sendromu

Senede 2 kere görüşüyorsunuz ve bunda da problem yapıyorsun yani? İlginçsin. Kadın yılda 2 kere gördüğü evladını özlüyordur tabii ki saçını da okşar öper içine de sokar. Çocuk her yaşta çocuk.

Ay ben şok .. Daha neler .. Hemde cicim aylarinda yanina gelmedi ..

Adamı elinden alıp evlendin kocan sana ait senle yaşıyor é bırak da anneyi de sevsin biraz bencil gelin olmayın
Elinden mi aldim ben mi inanin tanısaniz böyle düsünmezdiniz kocam benle yasiyir evet cok uzaktayiz onlardan ama seneye tasincaz memleketlerine cünku ben istedim bunu torun hasreti cekmesinler diye ama onlar beni hic düşünmuyor

bi şey sorucam yanlış anlama ancak eşin sana olan sevgisini ilgisini annesinin yanında ıspatlamak zorunda mı? yani öpmese misal ölür müydü?

bak ne sen de ne k.validen de sorun var bence tek sorun eşinin davranış ve duygularını abartması.zaten belli ki hem anne hem sen kıskançsınız ve aranızda bir yarış başlamış eşinin yapması gereken bu yarışı alevlendirmek yerine söndürmek olmalı.

Bence sen bir doktora gözük sürekli kendini mutsuz etmeye çalışıyorsun.
Açtığın konulara şöyle bir baksana
sürekli ama sürekli dertlisin. Neden herseyı bu kadar kafana takıyorsun..
Yazık edıyorsun kendıne

Belki senin kadar ince düşünceli değiller sen normal davran mesafenin koru

Ay ben şok .. Daha neler .. Hemde cicim aylarinda yanina gelmedi ..
Evet aynen oyle zaten cicim ay yasamadik biz direk hamile kaldim mide bulantilari bas agrilari takiben depresyon üstune ailesini tutumu ay bıktim evliligi boyle hayal etmemistim tek artisi oldu o da istedigimi giyiyorum alıyorum durumumuz iyi kendi ailemin durumu kötüydu ama mutluydum ya simdi hersey var huzur yok eşim hep iste geldigi gibi uyuyor annesi hep aramizda babasi giyim seklimi begenmez laf sokar ben bunun icin mi evlendim

Sorun eşinde de olmasın mı kv yi suçlama ben eşimi kaynanamın dibinde hayal edemyrm

Anlatamadigim seyler var en anlatilabilecekleri seciyorum icimi döküyorum inanin cok sey var ..

her ınsan farklı farklı bızımkı de gıderız hıc konusmaz, ellerını oper ıkı muhabbet eder susar... ben konusurum o hadı kalkalım gıdelım der, valla benım aıle uyelerım ıle daha cok muhabbete gırıyor adam...
gercı boylesı benım ısıme gelıyor
ama koskoca adamı kucagına yatırıp sevse anası bana da tuhaf gelırdı, ki ben tek cocugum anamın babamın ılk göz agrısıyım her fırsatta sevgılerını dıle getırırler ama oyle vıcık vıcık ılıskımız yoktur...

Anlatamadigim seyler var en anlatilabilecekleri seciyorum icimi döküyorum inanin cok sey var ..
Bence sen bunalımdasın.
Kendıne çevre yapmaya bak.
Bütün gun evde olduğun için sürekli kafanda kuruyorsun.
Kendıne de o yavrucağada azıyet etmekten vazgeç.
Psikologa git ınan çok iyi geliyor ben haftada 1 kere gıdıyorum .

Senede 2 defa da kalmadi bende oyle saniyordum basta sürekli geliyorlar biz gidiyoruz iki gunluk tatilde bile eşim anneme gidelim diyor 700 km uzaga..bi tatil bile yapamadik başbaşa..annesi olunca ayni evde esimi özluyorum cunku birakmiyor ayırmiyor dizinden.

Bana o kadar da yakın olmak sempatik gelmiyor. Eşinin önünde iddialaşır gibi evlat sevmek sadece gösteri, sevmesin değil ama o kadar da abartmanın yararı yok. Kıskanmak değil sendeki de, önemsenmemiş ve sayılmamış hissetmek.

Evlat sevgisi yanağını sıkıp vıcık vıcık değildir, hepsinin yeri vardır. Annenin önünde eşini üzmek de, eşin önünde anneyi üzmek de aynı şey. İkisini dengelemek gerek.

Sebep ne olursa olsun, eşi annesinden kıskanmak hastalıklı bir ruh halidir. Ne yani evlendi diye evladımızı sevemeyecekmiyiz? Bende 19 yaşında bir oğlan annesiyim, yanaklarınıda sıkarım, saçlarınıda okşarım. Evlensede yaparım. Evlendi diye çocuğumu sevmekten kimse alıkoyamaz. Sizlerde evlat sahibi olacaksınız yada evlat sahibisiniz. Biraz empati yapın. İllaki kaynana antisi olucam diye bu kadarda uçlara gitmeye gerek yok.
Kaynanam şunu yaptı, bunu yaptı mazeretide kabul edilemez bu durumda. Kaynananız size çile çektirdiyse aranıza mesafe koyarsınız olur biter.
Size ne kadının çocuğuna gösterdiği sevgiden anlamıyorum.

Benim Kocam da öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…