Malesef hic cevrem yok kirsa yazildm hamileyim diye gidemiyorum yeni bir yere taşindik simdi ayni ilde..belki bu defa komsu edinebilirim eski yerde calisan bayanlar vardi muhabbet kuramadik burasi daha sicak en azindan mahalle..psikologa gitmeyi düsunuyorum bendeBence sen bunalımdasın.
Kendıne çevre yapmaya bak.
Bütün gun evde olduğun için sürekli kafanda kuruyorsun.
Kendıne de o yavrucağada azıyet etmekten vazgeç.
Psikologa git ınan çok iyi geliyor ben haftada 1 kere gıdıyorum .
böylesı daha ıyı benceBenim Kocam da öyle
İnan çok iyi gelicek. İnşallah bırde çevre yaparsan. Tadından yenmezsın..Malesef hic cevrem yok kirsa yazildm hamileyim diye gidemiyorum yeni bir yere taşindik simdi ayni ilde..belki bu defa komsu edinebilirim eski yerde calisan bayanlar vardi muhabbet kuramadik burasi daha sicak en azindan mahalle..psikologa gitmeyi düsunuyorum bende
Bakin bunu bilerek yapiyor ya bi bamya yemegi yaptim kocam yedi diye etmedigi laf kalmadi kendi yapinca kocam yemedigi icin ah oglum benim yemegimi yememistin sen bamya sevmezdin karin yapinca mi guzel geldi gozleri doldu kocam gidip sarildi o an benim durumumu bi düsünun istersenjiz noluyo dedim bian kotu bisey mi yaptim yemek yaptim..bende hamileyim oglum olucak ama gelinim yaninda bole yapmazdim benSebep ne olursa olsun, eşi annesinden kıskanmak hastalıklı bir ruh halidir. Ne yani evlendi diye evladımızı sevemeyecekmiyiz? Bende 19 yaşında bir oğlan annesiyim, yanaklarınıda sıkarım, saçlarınıda okşarım. Evlensede yaparım. Evlendi diye çocuğumu sevmekten kimse alıkoyamaz. Sizlerde evlat sahibi olacaksınız yada evlat sahibisiniz. Biraz empati yapın. İllaki kaynana antisi olucam diye bu kadarda uçlara gitmeye gerek yok.
Kaynanam şunu yaptı, bunu yaptı mazeretide kabul edilemez bu durumda. Kaynananız size çile çektirdiyse aranıza mesafe koyarsınız olur biter.
Size ne kadının çocuğuna gösterdiği sevgiden anlamıyorum.
Bakin bunu bilerek yapiyor ya bi bamya yemegi yaptim kocam yedi diye etmedigi laf kalmadi kendi yapinca kocam yemedigi icin ah oglum benim yemegimi yememistin sen bamya sevmezdin karin yapinca mi guzel geldi gozleri doldu kocam gidip sarildi o an benim durumumu bi düsünun istersenjiz noluyo dedim bian kotu bisey mi yaptim yemek yaptim..bende hamileyim oglum olucak ama gelinim yaninda bole yapmazdim ben
Evet iddalasir gibi aynen anlatmak istedigim bu ,ya ustelik bunlar beni zamaninda istemeyen insanlar annesi hep söyler oglum 26 yasinda ilk kez bizi karsisina aldi senin icin bunu yediremedi basinda dedi o yuzden boyle yapiyor iste kiskandirmak resmen bu bilerek yapiyorBana o kadar da yakın olmak sempatik gelmiyor. Eşinin önünde iddialaşır gibi evlat sevmek sadece gösteri, sevmesin değil ama o kadar da abartmanın yararı yok. Kıskanmak değil sendeki de, önemsenmemiş ve sayılmamış hissetmek.
Evlat sevgisi yanağını sıkıp vıcık vıcık değildir, hepsinin yeri vardır. Annenin önünde eşini üzmek de, eşin önünde anneyi üzmek de aynı şey. İkisini dengelemek gerek.
Evet iddalasir gibi aynen anlatmak istedigim bu ,ya ustelik bunlar beni zamaninda istemeyen insanlar annesi hep söyler oglum 26 yasinda ilk kez bizi karsisina aldi senin icin bunu yediremedi basinda dedi o yuzden boyle yapiyor iste kiskandirmak resmen bu bilerek yapiyor
Ben eksik anlatmis olabilirim bakin bende hamileyim son 3 aym kaldi oglum olucak ama kv cok baska ya yemek yaptim oglu yedi diye gozleri doldu karin yapinca yiyosun ama dedi cunku oglunun sevmedigi bi yemegi sevdirdim ve bunu benim yanimda yapti ,bana oglum ilk defa bizi ezdi seni istedi inan hala yediremiyoruz anne baba olarak dedi bunlar laf mi Allah askina cocuguma isim koycm illa biz koycaz dediler oglum bizi dinlemezsen artik konusmicaz seninle ne siz gelin ne biz dediler buna ne hakko var ve butun bunlara ragmen esim annnem kirilmasin diyebiliyor benim evladim ya gerekirse memleketimde dogururum yone istedigim ismi koyarim bu kadar inadiz iste ..Anne degilim ama ilerde oldugumda oglumu evlenince içimden geldigi gibi sevemeyecegimi, gelini dusunerek hep kendimi frenlemek zorunda kalacagimi düşünmek beni rahatsiz etti bak şimdi
Oh beni anlayanlar da var cok şukur benim kv hic ogluyla tartisma imajı vermez cok fenadir tartissa bile gizli tutar malzeme vermez bende iliskilerini anlamis degilim aynenSizi konularinizdan hatirliyorum durumlar fena anne olayı sinir bozucu bence boyle erkekler evlenmemeliler hos benimkide cok anaci ama benim kv cok soguk kanlidir sarilip opemez kimseyi benimkine laf sokar laf soyler kavga cikarir herseyi burnundan getirir benimki yine ona kosar cozemedigim bi iliski icindeler ikisi
Amaç belli zaten, gerçekten evlat sevse eşinin önünde o kadar iddialaşmaya girmez, senin rahatsız olabileceğini dolayısıyla oğlunun üzüleceğini düşünür. Kimse evladını sevmesin demez, ya da "ne yani evladımı sevemiyecek miyim" olayı değil bu. Her şeyin bi ayarı vardır, ben nasıl ailesinin önünde ona aşırı hareketler yapmıyorsam onlar da dikkat etmeliler.
Kocaman yetişkin insan, çocuk değil. Çocuk gibi sevmek de bizim millete has zaten. Sevmenin belirtisi öyle temas kurmak saolun beni anlayan insa larin olmasi mutlu ediyor..anlatmak istedigim buydu benimde oglum olucak tabi ki sevicem ama sıniri var 26 yasinda adam da karisinin yaninda o sekilde sevilmemeli diye dusunuyorum yada ne bilim esi rahatsiz oluyorsa yapilmamali bense esime kalk canim uyuyalim diyorum annesi biraz daha kal diyo annesiyle kaliyo ben aşıri bulmakta tabi ki hakliyim yani ki yasanmisliklarin ustune bunu yapmasi herseyi acikliyor
Neden su ;annesinin aşıri hareketleri eşimin ikimizi ilgilendiren konularda bile annem üzülmesin kırilmasin deyip ben isteklerimi 2.plana almasi ..2 günluk tatillerde bile annesinin telefonuyla 700 km gidelim demesi gittikten sonra tatilimin zehir olmasi esim ayni evde oxluyor olmam cunku annesiyle uyuyor resmen evet dixinde uyuya kaliyor bu hep boyle oluyor ha bide bu kv 2 bekar evladi daha var ama onlara asla boyle davranmiyor kizi annedinin onu sevmediginj bile dusunuyor siz olsaydiniz ne anlardiniz bundanAnnesinden mi kıskanıyorsuneşin sana karşı ilgisiz mi ? Annesine sevgi gösterebiliyor ama bana gösteremiyor diye mi düşünüyorsun ? Eğer bu şekildeyese kabul edilebilir ama, bi evlat annesinden de kıskanılmaz belirttiğim gibi bir neden yatmıyorsa altında.
cok dogruAmaç belli zaten, gerçekten evlat sevse eşinin önünde o kadar iddialaşmaya girmez, senin rahatsız olabileceğini dolayısıyla oğlunun üzüleceğini düşünür. Kimse evladını sevmesin demez, ya da "ne yani evladımı sevemiyecek miyim" olayı değil bu. Her şeyin bi ayarı vardır, ben nasıl ailesinin önünde ona aşırı hareketler yapmıyorsam onlar da dikkat etmeliler.
Kocaman yetişkin insan, çocuk değil. Çocuk gibi sevmek de bizim millete has zaten. Sevmenin belirtisi öyle temas kurmak değil yani.
Kv iyi niyetle yaptigini dîsunmuyorm hoc iki cocugu daha var kucuk yani biri lisede ona bunu yapmiyor ama beni gordumu oglum yakisikli oglum gel dizime diyor sabir yarabbim.Bu kıskanılacak bir şey değil ama çok itici bir şey.
Ortamdan kaybol ilk adımda..
Sonra özellikle önünde yapıyorsa güzelce eşine söyle yatmasın anasının dizine.
Koca adam olmuşlar kafaları büyümediyse neden evlenirler ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?