Afedersiniz ama sizin gibi insanlara ben tahammül edemiyorum. Adam el üstünde tutup elinden geleni yapmasaydı o zaman değerli olurdu gözünüzde. İtip kaksaydı severdiniz. Ama bence siz bu adamdan ayrılın. Sevmiyorsanız o da kendisini sevmeyen bir kadın için daha fazla emek harcamasın. Yazık ya. Anlattgnz kadaryla eşiniz iyi biri. Bence sevilmeyi hakediyor. Bırakn kendisini gerçekten seven birisiyle mutlu olsun.
ben basdan hic sevmedim hoslanmadim demedim zaten guzel basladi hersey zamanla duygularim kadin ve erkek arasindaki ask yerine dostluga hayat arkadasligina birakti. yani bunca insan onca yil evli kaliyor ve zamanla duygulari degismiyormu?Çok afedersiniz, belki mahrem olacak ama sevmediğiniz bir adamla aynı yatağa nasıl girdiniz? Ben yapamam. Hayatımda bir kez evet bu adam ideal eş olur, eve barka bağlı olur, işi gücü var, geliri düzenli ve iyi diye bir adamla birlikte oldum ve fakat benim içim adamı görünce erimiyordu ve tek bir kez öpüşmem yetti o adamla evlenemeyeceğimi anlamam için.
Bir eşin sadık olması, iyi olması, iyi davranması, kibar, efendi/hanımefendi olması
Bunlar zaten olması gereken özellikler. Bu sebeple kimse evlenmez ki?
Sevdiğiniz insanın bu özelliklere sahip olması önemli olan.
Hani yorum yapan üyeler demiş ya rahat mı battı diye, açıkçası böyle hatalı bir evlilik yapsam, aman şiddet yok, aldatma yok boşanmıyım, rahat mı battı bana demem.
Ben en başından yanlış bir evlilik yaptım, geri dönem lazım derim.
Umarım çocuğunuz yoktur.
Evet aynı anda aynı noktaya değinmişiz. Kasten cinsellği sordum ben de.. " aaa bak orda çok iyiyiz işte" derse şımarıklık var bu işte diyecektim. Basit bir el üstünde tutulunca ne oldum delisi olmuş eş vakası yazacaktım . Ancak cinsellik yoksa ve ya işkence ise yorumum bunlar olacaktı konu sahibine..Çok afedersiniz, belki mahrem olacak ama sevmediğiniz bir adamla aynı yatağa nasıl girdiniz? Ben yapamam. Hayatımda bir kez evet bu adam ideal eş olur, eve barka bağlı olur, işi gücü var, geliri düzenli ve iyi diye bir adamla birlikte oldum ve fakat benim içim adamı görünce erimiyordu ve tek bir kez öpüşmem yetti o adamla evlenemeyeceğimi anlamam için.
Bir eşin sadık olması, iyi olması, iyi davranması, kibar, efendi/hanımefendi olması
Bunlar zaten olması gereken özellikler. Bu sebeple kimse evlenmez ki?
Sevdiğiniz insanın bu özelliklere sahip olması önemli olan.
Hani yorum yapan üyeler demiş ya rahat mı battı diye, açıkçası böyle hatalı bir evlilik yapsam, aman şiddet yok, aldatma yok boşanmıyım, rahat mı battı bana demem.
Ben en başından yanlış bir evlilik yaptım, geri dönem lazım derim.
Umarım çocuğunuz yoktur.
Cocuk var mi yok mu?merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.
esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.
yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.
esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.
yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
Gittikçe tereyağı gibi erimeye basladın ama :)ben basdan hic sevmedim hoslanmadim demedim zaten guzel basladi hersey zamanla duygularim kadin ve erkek arasindaki ask yerine dostluga hayat arkadasligina birakti. yani bunca insan onca yil evli kaliyor ve zamanla duygulari degismiyormu?
hayir bilerek cocuk yapmadik kendimize ve hayatimiza Vakit Ayirmak istedik.Cocuk var mi yok mu?
İyi de o dediğin kaç yıllık evliliklerde oluyor. 4 yıl monotonlaşmak için kısa bir süre değil mi? Ben sevgilimden ayrıldığımda 8 yıldır birlikteydim ve arkasından köpekler gibi ağlamıştım.ben basdan hic sevmedim hoslanmadim demedim zaten guzel basladi hersey zamanla duygularim kadin ve erkek arasindaki ask yerine dostluga hayat arkadasligina birakti. yani bunca insan onca yil evli kaliyor ve zamanla duygulari degismiyormu?
Aşkın sönmesi ile arkadaş olarak sevmek çok farklı şeyler ama.ben basdan hic sevmedim hoslanmadim demedim zaten guzel basladi hersey zamanla duygularim kadin ve erkek arasindaki ask yerine dostluga hayat arkadasligina birakti. yani bunca insan onca yil evli kaliyor ve zamanla duygulari degismiyormu?
Basta olan bi duygu var miydi? Sonradan mi degisti? Yoksa hic yok muydu?hayir bilerek cocuk yapmadik kendimize ve hayatimiza Vakit Ayirmak istedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?