esimi arkadas olarak seviyorum.. yardimm

tesekkür ederim hepinize Olumlu veya Olumsuz yorum yapan herkese. son gelen yorumlarda düsünmemi saglayacak bircok nokta buldum bunun üzerine düsünüp bir karar vericegim kesinlikle. dusuncelerim netlesmeden baska bir can'in günahina zaten girmem.

Siz zaten iyi bir baba olur diye düşünerek evlenmişsiniz şimdi şikayet etmeye hakkınız yok ki..supriz bir durum değil yani şu anki durumunuz.Niye aniden duvara toslamis gibi evliliginizi sorgulamaya başladınız?Madem ki aşk sizin için sevgiden,emekten,saygıdan vs..daha önemli ayrilin bitsin,adamada yazık. .

Kaybedince seversiniz, aşık da olursunuz, hatta kara sevdaya tutulursunuz. İnsanoğlu hep daha fazlasını ister.

Bana sorunuz hic sacma gelmedi hatta bu soyledikleriniz hakkinda biraz düsünmek istiyorum. tüm bu sacma dusuncelerimin nedeni bunlarda yatiyor olabilir.

bukadar iyi bir insana daha fazla haksizlik yapmakdan korkuyorum.

bence 2 seçeneğin var
1) tüm gücünü toplayacaksın, acımayacaksın ve ayrılacaksın
çünkü şu anda zaten büyük haksızlık yapıyorsun
ileride birgün çok zor durumlarda kalabilirsin
gerçekten kalbin başkası için pır pır atabilir (aldatırsın demiyorum, böyle bir duygu yaşayabilirsin diyorum)

2) bir süre daha bu muallaklarla yaşamayı göze alıp, elinden gelen herşeyi yaptığına inana kadar savaşacaksın
bunu da bence şöyle yapmalısın
önce o yazdıklarımı tespit etmelisin
ardından da eşinle açık açık konuşmalısın
mesela diyeceksin ki "herşeye tamam demenden" hoşlanmıyorum
veya diyeceksin ki "dişlerinden hoşlanmıyorum" (bunları tamamen atarak yazdım, biri duygusal biri fiziki örnek olsun diye)
bunlar benim sana karşı duygularımda tanımlayamadığım bir boşluk oluşturuyor veya seni çekici bulamıyorum vs
ama ben bu duygularımı tamamlayabilmek istiyorum

tabi ki eşin kırılacak, belki kızacak
fakat sanırım şu durumda, onu terkedip büyük bir acı yaşatmaktansa onun sana kızmasını tercih edersin
eğer eşin, seni anlar, söylediğin şeylere dikkat etmeye başlarsa
belki bir şansın olabilir
yok olmuyorsa
tabi ki tercih senin ama bence 1 ömür böyle geçemez...

üzgünüm, çıkmak zorundayım, beni cevaplarsan, yarından önce cevaplayamam seni
umarım mutlu olursun ve umarım eşin de mutlu olur

:) az önce 3 ay sonra evlenme kararina takilmisti bazilari simdi iyi baba olura. orda iyi baba iyi es vs, yani iyi bir insan oldugu anlamina geliyor bu. benim iyi bir baba es profilim olmadi hayatta benim icin önceligim ilerideki cocuklarimin güvenilir iyi bir babalarinin olmasiydiki suandada cocuk konusunun bile lafini acmiyorum. tskler

cook tesekkür ederim bir kac cumleniz bile yardimci oldu inanin. iyi geceler herkese

İyi bir insan değilmi yani?sorun ne o zaman?zaten bu niyetle evlenmişsiniz neden simdi çocuk konusunun lafını bile acmiyorsunuz?O kadar çelişkiler içindesiniz ki siz bile bilmiyorsunuz ne istediğinizi. .
Biz sizin yazdiklarinizdan yola çıkarak yorum yazıyoruz pardon da neye takilmamizi bekliyordunuz bu arada?

takilmak isteyen sürekli takilir. ben uzun uzun herkelimemden sonra aciklama yapmadim okuyanlari bogmamak adina. bir yol veya öneriler benim herseyi gözden gecirmemi saglayacak sürekli takilmalari bende zaten kendi icimde yasiyorum. II geceler.

Katiliyorum. Adam hakettigini bulsun ve mutlu olsun. Hergun isten eve geldiginde somurtan bi esi neden istiyim ben?
Konu sahibide layigini bulsun.

Katiliyorum. Adam hakettigini bulsun ve mutlu olsun. Hergun isten eve geldiginde somurtan bi esi neden istiyim ben?
Konu sahibide layigini bulsun.
konuyu hala anlamamis yorum yapiyorsunuz. ben bir yorumumda zaten deyindindim esime herzaman positif yaklasirim guler yuzluyumdur hediyeler surpriz yemekler vs. yaparim ayni sekilde oda bu durum benim icimdeki kargasa bu durumdan cikmak icin veya farkli dogru dürüst yorumlar alabilmek icin yazdim.

Ixinizde bu kargasa varsa hepsi oyun bence.. sadece bi oyun..

Sizi çok iyi anlıyorum fakat deli gibi aşık olarak evlenmiştim ve 7. yılımızdayız.
Ben artık kocamı hayat arkadaşım olarak seviyorum..
Elim kolum gibi..
Evlilik içinde hayal kırıklıkları çok incitici oluyor..İnsan kendini sürekli sorgularken buluyor..
Bir süre sonra toparlıyorsun şayet eşinle en önemlisi arkadaş-dost isen..
Aşk biter bitmez diyen insanlar hayatın zorluklarını pek tatmamış gibi geliyor bana.
İnsan aşkı özler ister fakat iyi insanlar kolay bulunmuyor..
Düştüğünüz bu boşluk bir takım özlemlerden ibaret ama unutmayınki özel biri ile birliktesiniz ve bu aslında aşık olmak için kolay bir basamak..
Anne olunca zaten sevgi aşk boyut değiştirir ve siz farkında olmadan hayran olduğunuz o baba ile çocuk büyüterek en doğru kararı verdiğinizi düşünmeye başlarsınız.
Aile olunca vefa peşinden gelir.

İlla aşkı tatmaksa gayeniz başınıza her ne gelirse gelsin "bunu ben istedim" diyebilecek misiniz?

Bazen diyorum "aşk" nasıl bir şeydi?
Kızım ve beni seven eşim geliyor gözümün önüne "değmez" diyorum.
Çünkü ben eşimi seviyorum ve bu his aşka bedel.

Bence sizin tek hataniz cok zaman gecmeden evlenmis olmaniz yani tam duygulariniz ne ne degil kendiniz gozlemleyememissiniz.ama gecmis gitmus zaman sonucta buna yapacak bisey yok. Biz kadinlar neredeyse hepimiz aslinda aci cekmekten hoslaniriz ask anlayisimiz depresyonla ince bi iplikle baglidir bu yuzden bence boyle hissetmeniz normal.bence bosanmadan once bjr sure bir sekilde ayri kalin duygularinizi olcup tartin.cok buyuk askla evlensenizde butun hisleriniz bitebilirdi bu yuzden lince girisen kadinlari anlamiyorum.

Arkadas her seven sevilmek zorundami anlamiyorum bazi insanlari kadin dunyayi dar etmiyorki adama zaten sadece kendi ic savasini netlestirmeye calisiyor.tamam kimse bosanmak icin evlenmiyor ama her kor kutuk asigin sevgiside bitebilir.zaten olmazsa bosanirim diyor hayir anlamiyorum katolik nikahimi herkesteki

mantık evliliği yapmissin ve p ismansin.ben 8 yıllık evliyim hala kocami çok seviyorum.işten azıcık geç kalsa aramasa benim kalbim çarpar hemen.ona baktimmi icim titrer hala kızım da babasına hayran.biz bir sene nişanlı kaldık o sürede çok kaynastik gezdik tozduk evlendik bebek hasreti yle dolu 6 yıl mücadele verdik.esim hep yanında hep eli elimdeydi.sonunda k izimizi kucagimiza aldık Allah nasip etti.şimdi birsuru animiz birlikte geçen bir sekiz nisanliligida sayarsak 9 yilimiz var.ona baktimmi geride kalan güzel günlerimiz paylaşılan acı tatlı hatıralar hala çok seviyorum eşimi.aşk bitmez zamanla hayat arladasi olursun esinle.ama sen hiç sevmemissin yazık çocuğa da günah ayrıl gitsin ona bunu yapmaya hakkin yok bence...

kadın gibi duygusal bi varlığın mantik evliliği yapması kadan saçma bişi yok ellam
bi gun birine aşık oluverince nolacak acep

Kadına bu kadar yüklenmenizi anlamıyorum ...sanki herkes bdv ye birbiri uzerinden stres atmak, kınamak icin giriyo..yani her karakter farklidir herkesin iliski dinamigi de farkli ...biri cok tanir evlenir sonradan bıkar bosanir, biri gorucu usulu evlenir sonra aşık olur...Birinin evlilikten beklentileri çok yuksektir o yuzden yanındakiyle mutsuz olur, digeri igrenç bi adamla evlenir ama mutludur...

Karar vermis evlenmis kadın, simdi de duygularini analiz etmeye calisiyo ona gore cocuk yapacak veya yapmayacak..evlendi diye 30 sene evli kalmak zorunda degil ya....insanlar, şartlar , duygular zamanla degisebilir...Herkesin evliliginde boyle git gelleri en azindan kavgalı oldugu donemlerde olmustur...Ayrica insanlar buyuk veya kūcūk hatalar da yapmıs olabilirler...sanki siz zemzem suyuyla mı yıkandınız.?..

Ha ayrica beklentiler de onemli...kimse evliliginde neler yasayacagini onceden bilemez...ilerideki duygu degisimlerini de tahmin edemez...Çok aşık olarak evlenip aşkı da bitebilirdi...

Neticede, arkadaşım iyi dūşūn önceliklerini belirle...eger ki istemiyosan bırak adamı...Dūşūnme ki üzülür hayatına devam edemez...Eder ya erkek milleti saniyomusun ki 1 sene sonra seni hatirlayacak...Zaten dunyaya kadın olarak gelmemiz bile şanssizlik zira bizim icin zaman cok onemli...Degilmidir ki erkekler 60 yasinda bile baba olabilirken doganin bu getirisinden dolayi 20 30 yasindaki kizlarla evlenebiliyolar...Ama kadın 35 yasından sonra yaşlı bunak olarak degerlendirilip hele bi de bosanmıßsa 50 yas ustu adamlara denk tutuluyo....( dogurganligini kadınligini ve guzelligini yitiriyo guya) demek istedigim adam 10 sene de kaybetse seninle, yasli bunak bile olsa senden daha guzel, senden daha iyi, senden daha ozellikli biriyle evlenmesi yuksek ihtimal ....ama senin seçeneklerin yaşla, bosanmanla, onla bunla azalacagindan asıl kocanla zaman kaybettigine uzulmesi gereken sensin....

Demem o ki iyi dūşūn doğru karar ver...

Kolay gelsin...

Üzüldüm, daha çok adama.
Ben şahsen aşksız yapabileceğimi düşünemeyenlerdenim evliliğin e sine yaklaşamam gibi. Sonra sevgiye dönüşebilir ama aşkla başlasın.
4 yıl nasıl geçti bilmiyorum da sevseydiniz severdiniz heralde bu zamana, istediği kadar dünya iyisi olsun bir insan varsa böyle bir sıkıntım ben duramazdım gibi geliyor daha fazla, size de işkence, rahat batmayla pek ilgisi yok.
Doğru kararı verirsiniz dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…