Bana sorunuz hic sacma gelmedi hatta bu soyledikleriniz hakkinda biraz düsünmek istiyorum. tüm bu sacma dusuncelerimin nedeni bunlarda yatiyor olabilir.
bukadar iyi bir insana daha fazla haksizlik yapmakdan korkuyorum.
:) az önce 3 ay sonra evlenme kararina takilmisti bazilari simdi iyi baba olura. orda iyi baba iyi es vs, yani iyi bir insan oldugu anlamina geliyor bu. benim iyi bir baba es profilim olmadi hayatta benim icin önceligim ilerideki cocuklarimin güvenilir iyi bir babalarinin olmasiydiki suandada cocuk konusunun bile lafini acmiyorum. tsklerSiz zaten iyi bir baba olur diye düşünerek evlenmişsiniz şimdi şikayet etmeye hakkınız yok ki..supriz bir durum değil yani şu anki durumunuz.Niye aniden duvara toslamis gibi evliliginizi sorgulamaya başladınız?Madem ki aşk sizin için sevgiden,emekten,saygıdan vs..daha önemli ayrilin bitsin,adamada yazık. .
cook tesekkür ederim bir kac cumleniz bile yardimci oldu inanin. iyi geceler herkesebence 2 seçeneğin var
1) tüm gücünü toplayacaksın, acımayacaksın ve ayrılacaksın
çünkü şu anda zaten büyük haksızlık yapıyorsun
ileride birgün çok zor durumlarda kalabilirsin
gerçekten kalbin başkası için pır pır atabilir (aldatırsın demiyorum, böyle bir duygu yaşayabilirsin diyorum)
2) bir süre daha bu muallaklarla yaşamayı göze alıp, elinden gelen herşeyi yaptığına inana kadar savaşacaksın
bunu da bence şöyle yapmalısın
önce o yazdıklarımı tespit etmelisin
ardından da eşinle açık açık konuşmalısın
mesela diyeceksin ki "herşeye tamam demenden" hoşlanmıyorum
veya diyeceksin ki "dişlerinden hoşlanmıyorum" (bunları tamamen atarak yazdım, biri duygusal biri fiziki örnek olsun diye)
bunlar benim sana karşı duygularımda tanımlayamadığım bir boşluk oluşturuyor veya seni çekici bulamıyorum vs
ama ben bu duygularımı tamamlayabilmek istiyorum
tabi ki eşin kırılacak, belki kızacak
fakat sanırım şu durumda, onu terkedip büyük bir acı yaşatmaktansa onun sana kızmasını tercih edersin
eğer eşin, seni anlar, söylediğin şeylere dikkat etmeye başlarsa
belki bir şansın olabilir
yok olmuyorsa
tabi ki tercih senin ama bence 1 ömür böyle geçemez...
üzgünüm, çıkmak zorundayım, beni cevaplarsan, yarından önce cevaplayamam seni
umarım mutlu olursun ve umarım eşin de mutlu olur
İyi bir insan değilmi yani?sorun ne o zaman?zaten bu niyetle evlenmişsiniz neden simdi çocuk konusunun lafını bile acmiyorsunuz?O kadar çelişkiler içindesiniz ki siz bile bilmiyorsunuz ne istediğinizi. .:) az önce 3 ay sonra evlenme kararina takilmisti bazilari simdi iyi baba olura. orda iyi baba iyi es vs, yani iyi bir insan oldugu anlamina geliyor bu. benim iyi bir baba es profilim olmadi hayatta benim icin önceligim ilerideki cocuklarimin güvenilir iyi bir babalarinin olmasiydiki suandada cocuk konusunun bile lafini acmiyorum. tskler
takilmak isteyen sürekli takilir. ben uzun uzun herkelimemden sonra aciklama yapmadim okuyanlari bogmamak adina. bir yol veya öneriler benim herseyi gözden gecirmemi saglayacak sürekli takilmalari bende zaten kendi icimde yasiyorum. II geceler.İyi bir insan değilmi yani?sorun ne o zaman?zaten bu niyetle evlenmişsiniz neden simdi çocuk konusunun lafını bile acmiyorsunuz?O kadar çelişkiler içindesiniz ki siz bile bilmiyorsunuz ne istediğinizi. .
Biz sizin yazdiklarinizdan yola çıkarak yorum yazıyoruz pardon da neye takilmamizi bekliyordunuz bu arada?
Katiliyorum. Adam hakettigini bulsun ve mutlu olsun. Hergun isten eve geldiginde somurtan bi esi neden istiyim ben?Afedersiniz ama sizin gibi insanlara ben tahammül edemiyorum. Adam el üstünde tutup elinden geleni yapmasaydı o zaman değerli olurdu gözünüzde. İtip kaksaydı severdiniz. Ama bence siz bu adamdan ayrılın. Sevmiyorsanız o da kendisini sevmeyen bir kadın için daha fazla emek harcamasın. Yazık ya. Anlattgnz kadaryla eşiniz iyi biri. Bence sevilmeyi hakediyor. Bırakn kendisini gerçekten seven birisiyle mutlu olsun.
konuyu hala anlamamis yorum yapiyorsunuz. ben bir yorumumda zaten deyindindim esime herzaman positif yaklasirim guler yuzluyumdur hediyeler surpriz yemekler vs. yaparim ayni sekilde oda bu durum benim icimdeki kargasa bu durumdan cikmak icin veya farkli dogru dürüst yorumlar alabilmek icin yazdim.Katiliyorum. Adam hakettigini bulsun ve mutlu olsun. Hergun isten eve geldiginde somurtan bi esi neden istiyim ben?
Konu sahibide layigini bulsun.
konuyu hala anlamamis yorum yapiyorsunuz. ben bir yorumumda zaten deyindindim esime herzaman positif yaklasirim guler yuzluyumdur hediyeler surpriz yemekler vs. yaparim ayni sekilde oda bu durum benim icimdeki kargasa bu durumdan cikmak icin veya farkli dogru dürüst yorumlar alabilmek icin yazdim.
nasil bir oyun ? anlayamadimIxinizde bu kargasa varsa hepsi oyun bence.. sadece bi oyun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?