esimi arkadas olarak seviyorum.. yardimm

Özelin belki ama cinsellik kilit burda konu sahibi.. Bence bir açıklama getir buna yardım istiyorsan..

İyi de mantıksal bir evlilik gerçekleştirmişsin. Evlenirken haberin yok muydu şimdi mi sorun oldu

Aşkın sönmesi ile arkadaş olarak sevmek çok farklı şeyler ama.

+1
Aşk sönse de , bir zamanlar aşk olduğu gerçeği değişmiyor. Aşkı tatmış olmanın tatmini başka. Tatmamış olmanın verdiği eksiklik çok kötü. Konu sahibesi başında da aşık değilmiş zaten, hevesi geçince boşluğa düşmüş işte.

Yani arkadaş olarak sevmek, herhangi bir arkadaşını sevmektir cherry, ben mi yanlış düşünüyorum?
En çok sevdiğim, en yakın arkadaşım olan adama bile kocam gözüyle bakamam mesela. Çünkü o kıpırtı yok, o heyecan yok, o istek yok.

Ya konu sahibi bir şey kastederken başka şey söylüyor, ya sonradan söylemini değiştiriyor. Anlamadım ben.

sahsen ben, sevgili gibi degilde arkadas gibi sevdigim biriyle ayni yataga giremezdim.
dünyanin en iyi adami olsa kac yazar

Son düzenleme:
ilk gorusmeye basladgmiz gunden beri deli gibi asik olmicagimi biliyordum ama tabikki hoslaniyordum zamanla sevmeye basladim ve duygularimin su zamanda degistgni malesef farkina vardim.

bazı yorumlara katılmıyorum, aşk illa da bitecek diye birşey yok
eğer gerçekten çok aşık olarak evlenirsen o aşk ömür boyu da gidebilir
eşimi hala, ayrı kaldığımız ilk dakikada özlüyorum, 20 senedir eşimle birlikteyim

şimdi bazı üyelere bu soru saçma gelecek ama
eşine neden aşık olamadığını biliyor musun? yani "keşke şu şöyle olsaydı" dediğin şeyler var mı?
seni iten ne? gülüşü mü? duruşu mu? nesi yani?
cinsel yönden seni çekiyor mu mesela? kokusu kötü mü geliyor?
dominanat mı değil?
bunları hiç düşündün mü? var mı aklında birşeyler?

Eşimle16 yaşımda tanıştım çıktık ayrıldık ama başkası olamadı hayatımda onundaöyle. Evlenmek için çok engelimiz vardı hepsini aştık vs vs.23yaşındaydım evlendiğimizde. 10 gün tatile çıksam ayrı banamısın demiyorum.bu karakter meselesi birazda. Birgün tesadüf aynı tatilde burdan bir komşu eşi olmadan oda aynı yerde tatildeydi. 5. Gün kadın diyor bidaha kocam olmadan tövbe gelmem uyku uyuyamıyorum ben öyle mel mel dinledim kadını.

Eşimi sevmiyor muyum. Evet seviyorum. Ama birde evlat varki o yanımda ise kimseyi özlemem. Oğlum ise 1 saat bile yeterözlemem için. Onun dışında kimseyiözlemedim ben bugüne kadar. Ha sevgiliyken eşimi askerde ziyarete gittim dönüşte ne ağladım otobüste ne ağladım:)

Yurt disinda kaldigim icin sizin takildigniz heran gibi bir kelimeye ben takilmiyorum. anlamlari farkli olabilir ben Anladgm kadariyla yazmaya calisiyorum. tekrar özetliyeyim.
bende gidip kankamla / arkadasimla evlenip Cinsel iliskiye girmem. Ben esimle ztn iki dost sirdas arkadas anne baba kardes yerine koyuyoruz birbirimizi. özel iliskimizdede bir sorun yok bu hissetiklerim Ya benim benciligim veya zaman icinde kaybolan kadin erkek arasindaki ask. emekle saygiyle bir evlilik devam edermi bu sartlarda dunyaya bir can getirmek mantiklimmi bunlarin sorusunu ariyorum.

cunku esiniz size deger vermis el ustunde tutmus uzmemis kirmamiski 20 senedir hala asiksiniz..ne guzel Allah bozmasin.

Onun aeni awvdigine emin oldugun icin egon tavan yapmis.
Iyi baba olur diye evlendim diyosun ama coxuk yapmiyorsun.
Bosaninca tekrar asik olacaginimi duaunuyorsun bu sans isidir ya sansin yolubda gitmezse.
Kafandan sacma dusunceleri at seni aeven deger veren kocana yuvana sahip cik

bu sorunun cevabı herkese göre farklıdır
(Allah'a büyük konuşmuş olmayayım ama) ben mesela, 2 çocuğum var, evliliğim emek ve saygıya kalsa, bu yaşta bile, 2 çocukla bile yürütemem gibi geliyor
bence çocuk yapmak da hiç doğru değil bu kadar karışık düşünceler arasında

"kıyamıyorum kendisine" yazmışsın
bu duygu "acımak" tır
eşine acıdığın için mi ayrılamıyorsun?

Bana sorunuz hic sacma gelmedi hatta bu soyledikleriniz hakkinda biraz düsünmek istiyorum. tüm bu sacma dusuncelerimin nedeni bunlarda yatiyor olabilir.

cunku esiniz size deger vermis el ustunde tutmus uzmemis kirmamiski 20 senedir hala asiksiniz..ne guzel Allah bozmasin.

amin canım teşekkür ederim
aslında kedi köpek gibiyiz,sürekli takışırız, ama küçük konularda
büyük, hayatımızı, ilişkimizi etkileyecek konularda evet öyledir, Allah'a bin şükür

bukadar iyi bir insana daha fazla haksizlik yapmakdan korkuyorum.

Bu işaretlediğim kısmın cevabı size bağlı.
Ben sevmediğim, arkadaşım gibi gördüğüm, sadece dostane bir şeyler hissettiğim bir adamla "mutlu" olamazdım.
Herkesin hayattaki beklentileri farklıdır. Sizin istediğiniz huzurdur, benimki aşktır, bir başkasının ocağında kaynayacak bir tencere aştır.
Hepimizin idealleri farklı.
Ama ben sizin durumunuzda olsam bu evliliği sallantıda görür ve çocuk yapmazdım.
Siz mevcut evliliğinizi devam ettirebileceğinizi düşünüyorsanız, sizin için ideal evlilik tanımı buysa yapın çocuk.
Ama anlattığınız evlilik benim için ideal olmaktan uzak.
Ben bu evliliğin içinde mutsuz olur, eninde sonunda boşanırdım.

Evlilikte iyi insan iyi baba olmak yetmez . Kalbine iyi geliyor mu bu adam ?
Misal arayıp ulaşamadığın zaman deli gibi merak ediyor musun?
1 gün ayrı kalınca bile özlüyor musun?
Onsuz yatağa tek başına yatip rahat uyuyabiliyor musun ?
Onu kaybetmekten korkuyor musun?
Yani onu seviyor musun ?
Bunların cevabı hayır ise lütfen başkasının hayatını bi 4 sene daha meşgul etme .
Bırak o da kendisini deli gibi seven biriyle hayatını geçirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…