tabikki kim aldatilmak ister...Yani unutamadigin baska biri yoksa eger kocanin kiymetini bil.. Bu devirde oyle iyi kocayi nerden bulacaksin. Oyle her dakika ozleyemezsin zaten.. Düşün bakalim eşin seni aldatsa üzülür müsün ??
ilk gorusmeye basladgmiz gunden beri deli gibi asik olmicagimi biliyordum ama tabikki hoslaniyordum zamanla sevmeye basladim ve duygularimin su zamanda degistgni malesef farkina vardim.Basta olan bi duygu var miydi? Sonradan mi degisti? Yoksa hic yok muydu?
Aşkın sönmesi ile arkadaş olarak sevmek çok farklı şeyler ama.
Yani arkadaş olarak sevmek, herhangi bir arkadaşını sevmektir cherry, ben mi yanlış düşünüyorum?+1
Aşk sönse de , bir zamanlar aşk olduğu gerçeği değişmiyor. Aşkı tatmış olmanın tatmini başka. Tatmamış olmanın verdiği eksiklik çok kötü. Konu sahibesi başında da aşık değilmiş zaten, hevesi geçince boşluğa düşmüş işte.
ilk gorusmeye basladgmiz gunden beri deli gibi asik olmicagimi biliyordum ama tabikki hoslaniyordum zamanla sevmeye basladim ve duygularimin su zamanda degistgni malesef farkina vardim.
Eşimle16 yaşımda tanıştım çıktık ayrıldık ama başkası olamadı hayatımda onundaöyle. Evlenmek için çok engelimiz vardı hepsini aştık vs vs.23yaşındaydım evlendiğimizde. 10 gün tatile çıksam ayrı banamısın demiyorum.bu karakter meselesi birazda. Birgün tesadüf aynı tatilde burdan bir komşu eşi olmadan oda aynı yerde tatildeydi. 5. Gün kadın diyor bidaha kocam olmadan tövbe gelmem uyku uyuyamıyorum ben öyle mel mel dinledim kadını.merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.
esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.
yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
Yurt disinda kaldigim icin sizin takildigniz heran gibi bir kelimeye ben takilmiyorum. anlamlari farkli olabilir ben Anladgm kadariyla yazmaya calisiyorum. tekrar özetliyeyim.Yani arkadaş olarak sevmek, herhangi bir arkadaşını sevmektir cherry, ben mi yanlış düşünüyorum?
En çok sevdiğim, en yakın arkadaşım olan adama bile kocam gözüyle bakamam mesela. Çünkü o kıpırtı yok, o heyecan yok, o istek yok.
Ya konu sahibi bir şey kastederken başka şey söylüyor, ya sonradan söylemini değiştiriyor. Anlamadım ben.
cunku esiniz size deger vermis el ustunde tutmus uzmemis kirmamiski 20 senedir hala asiksiniz..ne guzel Allah bozmasin.bazı yorumlara katılmıyorum, aşk illa da bitecek diye birşey yok
eğer gerçekten çok aşık olarak evlenirsen o aşk ömür boyu da gidebilir
eşimi hala, ayrı kaldığımız ilk dakikada özlüyorum, 20 senedir eşimle birlikteyim
şimdi bazı üyelere bu soru saçma gelecek ama
eşine neden aşık olamadığını biliyor musun? yani "keşke şu şöyle olsaydı" dediğin şeyler var mı?
seni iten ne? gülüşü mü? duruşu mu? nesi yani?
cinsel yönden seni çekiyor mu mesela? kokusu kötü mü geliyor?
dominanat mı değil?
bunları hiç düşündün mü? var mı aklında birşeyler?
Onun aeni awvdigine emin oldugun icin egon tavan yapmis.merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.
esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.
yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
Yurt disinda kaldigim icin sizin takildigniz heran gibi bir kelimeye ben takilmiyorum. anlamlari farkli olabilir ben Anladgm kadariyla yazmaya calisiyorum. tekrar özetliyeyim.
bende gidip kankamla / arkadasimla evlenip Cinsel iliskiye girmem. Ben esimle ztn iki dost sirdas arkadas anne baba kardes yerine koyuyoruz birbirimizi. özel iliskimizdede bir sorun yok bu hissetiklerim Ya benim benciligim veya zaman icinde kaybolan kadin erkek arasindaki ask. emekle saygiyle bir evlilik devam edermi bu sartlarda dunyaya bir can getirmek mantiklimmi bunlarin sorusunu ariyorum.
Bana sorunuz hic sacma gelmedi hatta bu soyledikleriniz hakkinda biraz düsünmek istiyorum. tüm bu sacma dusuncelerimin nedeni bunlarda yatiyor olabilir.bazı yorumlara katılmıyorum, aşk illa da bitecek diye birşey yok
eğer gerçekten çok aşık olarak evlenirsen o aşk ömür boyu da gidebilir
eşimi hala, ayrı kaldığımız ilk dakikada özlüyorum, 20 senedir eşimle birlikteyim
şimdi bazı üyelere bu soru saçma gelecek ama
eşine neden aşık olamadığını biliyor musun? yani "keşke şu şöyle olsaydı" dediğin şeyler var mı?
seni iten ne? gülüşü mü? duruşu mu? nesi yani?
cinsel yönden seni çekiyor mu mesela? kokusu kötü mü geliyor?
dominanat mı değil?
bunları hiç düşündün mü? var mı aklında birşeyler?
cunku esiniz size deger vermis el ustunde tutmus uzmemis kirmamiski 20 senedir hala asiksiniz..ne guzel Allah bozmasin.
bukadar iyi bir insana daha fazla haksizlik yapmakdan korkuyorum.bu sorunun cevabı herkese göre farklıdır
(Allah'a büyük konuşmuş olmayayım ama) ben mesela, 2 çocuğum var, evliliğim emek ve saygıya kalsa, bu yaşta bile, 2 çocukla bile yürütemem gibi geliyor
bence çocuk yapmak da hiç doğru değil bu kadar karışık düşünceler arasında
"kıyamıyorum kendisine" yazmışsın
bu duygu "acımak" tır
eşine acıdığın için mi ayrılamıyorsun?
Bu işaretlediğim kısmın cevabı size bağlı.Yurt disinda kaldigim icin sizin takildigniz heran gibi bir kelimeye ben takilmiyorum. anlamlari farkli olabilir ben Anladgm kadariyla yazmaya calisiyorum. tekrar özetliyeyim.
bende gidip kankamla / arkadasimla evlenip Cinsel iliskiye girmem. Ben esimle ztn iki dost sirdas arkadas anne baba kardes yerine koyuyoruz birbirimizi. özel iliskimizdede bir sorun yok bu hissetiklerim Ya benim benciligim veya zaman icinde kaybolan kadin erkek arasindaki ask. emekle saygiyle bir evlilik devam edermi bu sartlarda dunyaya bir can getirmek mantiklimmi bunlarin sorusunu ariyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?