esimi arkadas olarak seviyorum.. yardimm

Onemli olan ask degil hayat arkadasligi degil mi zaten? Bu kadae iyi bir arkadasi birakip belanimi arayacaksin afedersin. Iyi bir babadan iyi bir es olur diye dusunuyorum. Cocuklarina deger veren saygi veren zaten esinede bir o kadar saygi gosterir. Ask dedigimiz sey balon. Hayattan arkadasinla birlikte zevk almaya bak ve otur oturdugun yerde kasinma derim!

Acikcasi ne bekliyorsun simdi? Yani hangi hisler icinde olmak istiyorsun? Daha önce bir hoslanti olmus, sence bunu geri yakalamak mümkünmü?

Yani 4 yil sonra elbette hersey ilk tanistigin gibi olmaz. Yani ellerin terleyip, kelebekleri hisetmiyorsun. Önemli olan aranizda büyük bir sevgi olmasi. Acaba diyorum monotonluktan biktinmi? Bence ikiniz bas basa güzel bir tatile gidin, sadece ikinize odaklanin. Kim bilir o hoslanti tekrar geri gelir?

3ayda aşksız evlenme kararı alırken size bir akıl veren, yol gösteren de mi olmadı? Bir de çocuk yapmayın lütfen, çocuğu da mağdur edersiniz. Zaten bu durumun tek mağduru bence şuan eşiniz, siz kendiniz etmişsiniz. Evet huzurlu bir evlilik zor ama aşksız da zor olmalı... Gecikmeden bir evlilik terapistine gitmenizi, o aşkı gerçekten hissetmiyorsanız terapistin tavsiyelerini dinlemenizi tavsiye ederim.

Ben de eşimi arkadaş olarak seviyorum. Ama arkadaşlığın derecesi önemli bence. O benim en iyi arkadaşım. Her şeyimi paylaşabiliyorum. Tutku cinsel çekim aşk hepsi bi yrden sonra kalmıyo ki unutuyosun bile.

İyi eş kriterlerini bilmiyorum. İdeal eş demişsin eşin için. Hiç kusuru yk mu adamın. Neyini sevmiyosun esasında vardır bişeyler. Ondan soğumana sebep olan başka şeyler vardır. Sevmediğin özelliği ne yani?

Bu arada aşkın da bittiğinden bahseden arkadaşlara çok hak versem de yaşanıp bitmesiyle hiç olmamasının çok başka olduğunu düşünüyorum. Mesela ben ilişkimde 6-7 yıl resmen kör kütük aşıktım ve hala aşkım dönem dönem çok depreşse de artık genel anlamda çok derin ve şu dünya üzerinde kimseye hissetmediğim bir sevgi duyuyorum nişanlıma ve bundan dolayı gönlüm rahat olarak evleniyorum. Tüm bunlar olmadan sadece uyum ve anlaşma ile 'ben' asla bir adamla aynı yastığa baş koyamazdım, ama siz bunu madem yapabildiniz, benim yorumlarım da size uymayacaktır zaten. Ben aşktan hiç nasibini alamamış bir ilişkinin gerçekten mutluluk veremeyeceğine inansam da aşk mutlu eder de diyemem tabi ki. Bu yüzden size işi ilişkiler olan bir uzmana, yani evlilik terapistine gitmenizi öneriyorum tekrar.

Evlilik ne kadar basitleşti "sevmiyorum boşanmak istiyorum" ne kolay söyleniyor...

Evde geçimsizlik mi var? Eşin nafakano sağlamıyor mu , sana şiddet mi uyguluyor, üzerinde baskımı kuruyor? Seni aldatıyor mu?

Tam tersi...

Peki sorun ne? Aşık değilim. E ozaman aşık olup evleneydin canım yaa.

Eşini sevmeyi dene. Böyle bi adamdan ayrılman yazık olur gibime geliyor tamam aşk önemli vs ama aşk gidiyo emin ol ben eşime delice aşık olup evlendim ne aşk kaldı ne bişey ama şimdide delice seviyorum.. Boşanmak en kolayıdır,sen zoru seç arkadaşım sevmeyi dene, bu adamla 4 yıl evlilik yaşamışsın el üstünde tutulmuşsun seviliyorsun da eee daha ne istiyorsun ? Emin ol aşktan daha kıymetli şeyler bunlar boşanmayı çıkar aklından pozitif ol eşine karşı da bakışını değiştir bak burda aşık olup ne hayatlat yaşayan arkadaşlar var...bu durumda boşanırsan demezler mi rahatmı battı sana diye !

Bencilsiniz karşınızdaki insanı iyi biri diye eş edinmişsiniz!!
Yazık valla eşinize üzüldüm...

Seni anlıyorum.. Belki de kötü ilişkiler yaşadın o yüzden mantıkla karar vermek istedin. Seçenek senin. Ya hayatın boyunca aşık olmayacaksın ama zamanla seveceksin, çocuğun mutlu, hayatın huzurlu olacak ya da yorucu bir hengame, ayrılık, belki aşık olacaksın ya da olmayacaksın, sonrasında kötü şeyler olabilecek.
Bu konuda çok fazla görüş var ama geçen gün 17 yıllık evli biri bana dedi ki; çocuğuma baba, bana koca, aileme damat olur diye hoşlanarak evlendim. Pişmanım onun da hakkına girdim ama artık geri dönemem.
Çocuğum olduğundan beri de o bana yetiyor zaten.
Bİlemedim, zor bir durum. Aşık olmayı denedin mi hiç, o gözle baktın mı? Belki olabilirsin..

Nasıl sadece aşk evlliği yapıp zamanla ''ben bu adamı nasıl sevdim '' diye mantık aramıyorsa ,siz de mantık evliliği yaptığınız için şimdi aşk arıyorsunuz
Evet ikisini birden bulmak büyük şans ama siz seçiminizi yapmışsınız
Mantık evliliğini seçmişsiniz
Devam edemeyeceğinizi düşünüyorsanız eşinize daha fazla haksızlık etmeyip boşanın
Bir insanı kendinizi zorlayıp sevemezsiniz
Aşk bambaşka bir şey

Sevmiyorum diyorsun niye evleniyorsun.bir insan arkadaş olduğu insani nasil sevmez de ayni evde 4 yil yasar.bence seviyorsun farkinda degilsin sevgi ne sana gore o da var tabi,sevgi merhamet,hoşgörü,dertlesebilme,iyi arkadaş olabilmedir bana gore.he kim kocasini kim cok özler oda tartisilir.sonuçta 15 yasinda degiliz biri bizim uykumuzu sabahlara kadar kacirip sacma sapan dusunceler icine girebilirmiyiz.gecti gitti o günler ayrilsan daha mi iyisini bulucan belkide arkadsliga dahi layik görmediğin insanlar çıkacak karsina.bence ondan ayri bir tatile cik eminim ozleyeceksin eşini mutluluklar ikinizede..

hoşlandığınız biri var sanırım

arkadas olabilmek esinle guzel bir sey ki..icin zaten evlendikten bi sure sonra titremiyor ister asik ol evlen ister arkadas ol evlen

aynı klişe şeyleri önek vermiycem istersen ayrıl 10 parmagını birden yersin daha sonra erkeklerin cogu öküz gibi seni döver ağzına tükürür insanın hayatı burnundan getirir ben aşk evliliği yaptım sonuç mu tırnağım kadar sevgim kalmadı.hayatı burnumdan getirdi hadi kıymetini bilen adamı bırak aşka koş koş hayatının prensini bul gtör dünya kaç bucak o begenmediğin kocanın ahı seni helak etmez mi gör.

face bir söz vardı demekki ne kadarda doğruymuş"kadının kaderi çok sevip sevdiği adam tarafından aldatılmakla sevmediği erkek tarafından anacak kendisine ölümüne sadık olduğu durum arasında çizilirmiş." tam size göre.hiç bir insan hakettiği değerden fazla değer vermiceksin.kadın olsun erkek olsun.

+1.. ve sanırım bu tarz insanlar atraksiyon, yasak olan birşeyler arıyorlar..

dışarda daha iyi erkekler mi var sanıyosunuz ..aranızda sevgi ve saygı varsa ne mutlu sana bunun kıymetini bilmiyosan boşanda gör ... aşk bulursun bi dolu heycan yaşarsın ama biter .. saygı ve sevgiyi korumak çok çok zor ve sen bundan bunalmışsın ilginç

Aslında ben sizi bi noktada anlıyorum,
Kötü bi ilişkiden çıkmıştım, yeterince değer vermediğini hissediyodum,üzülüyodum
Ayrıldık..değeri paha biçilemez hale geldi
Onu atlattıktan epeyyy bi zaman sonra nişanlımla tanıştım,o kadar güzel seviyoduki,kendimi o kadar değerli hissettirdiki geçmişteki korkularımı unutmakla beraber "ben bu adamı seviyorum" dedim. Ama sizden farklı olarak nişandan sonra farklı problemler yaşıyorum,yaşadıkça uzaklaşıyorum gibi geliyo. Ne yapacağını bilemeyenlerdenim.
Aslında yapmam gereken açık,net ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…