yaptiginiz her yorumauch hak veriyorum tabikki. bende farkindayim bir baYan olarak daha ne istenir. esime haksizlik yapiyorum surekli ayrilmayi dusundugum icin buda beni mutsuz ediyor. ve tabikki hic hoslanmadim diye birsey yok sadece cok kotu bir iliskim vardi herzaman seven ve aci ceken bendim ve gelicek hayatim icin beni benden daha fazla seven emek veren biriyle gecirmeye karar verdim ama zamanla hoslantim ona olan sevgim arkadas sevgisine donustu.
3ayda aşksız evlenme kararı alırken size bir akıl veren, yol gösteren de mi olmadı? Bir de çocuk yapmayın lütfen, çocuğu da mağdur edersiniz. Zaten bu durumun tek mağduru bence şuan eşiniz, siz kendiniz etmişsiniz. Evet huzurlu bir evlilik zor ama aşksız da zor olmalı... Gecikmeden bir evlilik terapistine gitmenizi, o aşkı gerçekten hissetmiyorsanız terapistin tavsiyelerini dinlemenizi tavsiye ederim.merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.
esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.
yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
Bencilsiniz karşınızdaki insanı iyi biri diye eş edinmişsiniz!!merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.
esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.
hoşlandığınız biri var sanırımmerhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.
face bir söz vardı demekki ne kadarda doğruymuş"kadının kaderi çok sevip sevdiği adam tarafından aldatılmakla sevmediği erkek tarafından anacak kendisine ölümüne sadık olduğu durum arasında çizilirmiş." tam size göre.hiç bir insan hakettiği değerden fazla değer vermiceksin.kadın olsun erkek olsun.merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.
Afedersiniz ama sizin gibi insanlara ben tahammül edemiyorum. Adam el üstünde tutup elinden geleni yapmasaydı o zaman değerli olurdu gözünüzde. İtip kaksaydı severdiniz. Ama bence siz bu adamdan ayrılın. Sevmiyorsanız o da kendisini sevmeyen bir kadın için daha fazla emek harcamasın. Yazık ya. Anlattgnz kadaryla eşiniz iyi biri. Bence sevilmeyi hakediyor. Bırakn kendisini gerçekten seven birisiyle mutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?