- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.839
- 798
- 35
ohooo hem de ne atraksiyon+1.. ve sanırım bu tarz insanlar atraksiyon, yasak olan birşeyler arıyorlar..
ohooo hem de ne atraksiyonadam bir gidip bir gelseydi..Hergün eşi kiminle nerede ne yapıyor bilmeseydi konu sahibesi o zaman burada kocamı seviyorum ama bana değer vermiyor ne yapmam lazım diye konu açardı. Aman biz kadınlara da yaranılmıyor canım
Size alyazmalım filminin izlemenizi tavsiye edicimmm.merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.
esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.
yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
Madem ki böyle bir konu açıp bizlerden tavsiye istedin ben de samimi olarak tavsiyelerimi söyleyeyim. Eşinden asla ayrılma. Mantık evliliği yaparak akıllıca davranmışsın. Emin ol, aşık olmasan bile o adamı sevmeseydin aynı evde yaşayamazdın. Huzurun varsa, bence daha fazla beklentiler içine girme; beklentiler insanı yorar. İyi bir eş iyi bir baba olacağını düşünüyorsan ve artık aşka dair umudun da yoksa, seni hayata aşkla bağlayabilecek tek şey bir evlat. Evladın olursa, bu boşluğun dolar inşallah. Ben de senin gibi mantık evliliği yaptım ve 4 senedir evliyim. Eğer bir aşk evliliği yapmış olsaydım; şahsım için konuşuyorum sadece; o evlilik şimdiye çoktan bitmişti. Evlilik huzur ve sevgiden başka bir duyguyu barındıramıyor içinde ne yazık ki; bir hastalık gibi atıyor bünyesinden. Aşktan gözüm kararmadığı için, herşeyi daha net görebiliyorum evliliğimde. Eşim de biliyor bu durumu baştan beri. Sadece huzur istediğimi biliyor..ve de bir evlat. Kalbimi heyecanla attıracak olan tek şey: bir evlat..merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.
esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.
yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
Whitewolf çok doğru demiş, karakter,beklenti,yaşantı meselesi. Kötü bir ilişki sonrası mantıklı gelmiş ve evlenmiş olabilirsin eşinle ne var bunda, kötü kötü yorumları okuyup daha da ruhunu bunaltma gerçekten bazıları burda linç için var sanki. Bem de buna benzer bi konu açtığımda ne sözlere maruz kalmıştım. Cinsellik gerçekten önemli. Eğer eşinin kokusundan rahatsız olmuyorsan bunu da göz önünde bulundur. Bu arada bizim gibi sana kulak veren insanlar için yazmaya devam et:) Karar senin, değerlendirmeyi sağlıklı yapmaya çalış, eşinin hoşuna giden ve gitmeyen yönlerini bir değerlendir. Hakkaten biz kadınlar acıdan hoşlanıyoruz galiba. Bir de erkeğin böyle çok açıkseçik masum olanı çok itici mi geliyor ne. Genellemeler pek insaflı değildir ama bi kulak ver onlara da. İnsan kendini, duygularını, ilişkisini gözden geçirebilir. Beklentilerininde gözden geçir, ortadan kaldıramıyorsan insaflı hale getir onları:)Madem ki böyle bir konu açıp bizlerden tavsiye istedin ben de samimi olarak tavsiyelerimi söyleyeyim. Eşinden asla ayrılma. Mantık evliliği yaparak akıllıca davranmışsın. Emin ol, aşık olmasan bile o adamı sevmeseydin aynı evde yaşayamazdın. Huzurun varsa, bence daha fazla beklentiler içine girme; beklentiler insanı yorar. İyi bir eş iyi bir baba olacağını düşünüyorsan ve artık aşka dair umudun da yoksa, seni hayata aşkla bağlayabilecek tek şey bir evlat. Evladın olursa, bu boşluğun dolar inşallah. Ben de senin gibi mantık evliliği yaptım ve 4 senedir evliyim. Eğer bir aşk evliliği yapmış olsaydım; şahsım için konuşuyorum sadece; o evlilik şimdiye çoktan bitmişti. Evlilik huzur ve sevgiden başka bir duyguyu barındıramıyor içinde ne yazık ki; bir hastalık gibi atıyor bünyesinden. Aşktan gözüm kararmadığı için, herşeyi daha net görebiliyorum evliliğimde. Eşim de biliyor bu durumu baştan beri. Sadece huzur istediğimi biliyor..ve de bir evlat. Kalbimi heyecanla attıracak olan tek şey: bir evlat..
wowowowaynı klişe şeyleri önek vermiycem istersen ayrıl 10 parmagını birden yersin daha sonra erkeklerin cogu öküz gibi seni döver ağzına tükürür insanın hayatı burnundan getirir ben aşk evliliği yaptım sonuç mu tırnağım kadar sevgim kalmadı.hayatı burnumdan getirdi hadi kıymetini bilen adamı bırak aşka koş koş hayatının prensini bul gtör dünya kaç bucak o begenmediğin kocanın ahı seni helak etmez mi gör.
Bu ne demek ya hiç anlamadım walla'Kör ölür badem göz, kel ölür sırma saç olur'
Durum bence bu canım Şimdi o güzel seviyo,gitmeyeceğinden eminsin,acaba sevmiyo muyum diyosun
Ama ayrılık teklifini o yapsa gör kendini nasıl tutuşuyosun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?