esimi arkadas olarak seviyorum.. yardimm

'Kör ölür badem göz, kel ölür sırma saç olur'
Durum bence bu canım Şimdi o güzel seviyo,gitmeyeceğinden eminsin,acaba sevmiyo muyum diyosun
Ama ayrılık teklifini o yapsa gör kendini nasıl tutuşuyosun:)

+1.. ve sanırım bu tarz insanlar atraksiyon, yasak olan birşeyler arıyorlar..
ohooo hem de ne atraksiyon adam bir gidip bir gelseydi..Hergün eşi kiminle nerede ne yapıyor bilmeseydi konu sahibesi o zaman burada kocamı seviyorum ama bana değer vermiyor ne yapmam lazım diye konu açardı. Aman biz kadınlara da yaranılmıyor canım

aynen insanoğlu çok nankör işte..

Ben sana rahat batmış diyemem
Gönül işi bu, sevmiyorsan zorla sevilmez
Ama sevmediğin bir adamın hayatını ipotek altına almak etik değil
Dürüstçe konuşup duygularını anlatmalı ve bu işi bitirmelisin
Bu zamanda iyi bir eş zor bulunuyor, yorum yapanlar haklı ama o iyi eşe de yazık
Sevildiğini düşünerek yıllarca kandırılmak ağır bir şey, bu yaptığın doğru değil, insanlığa sığmaz

Ask mi dedi biri. Yahu filmlerden özeniyorsunuz sonracima ben asik degilim. Esas olanin sevgi saygi oldugunu film yapmamislar daha.
Tipkiyi paraya olan hirs gibidir ask. Ya ask dedigin nedir. Asklar de nihayetinde sevgiye dönüsür. Ask nedir bir icini acalim. Ha beyenmiyorum dersin onu anladim, cok büyük sorunlar var dersin anlarim ama mükemmeli bozmak bu senin yaptigin.
Ask gecicidir derler, asktan ne anladigina bagli. Benim anlayisimda ask gecicidir, nefsidir. Bu dünyada lazim da degildir. Ask adi cok pohpohlanmistir ama misal pisligin tekine asik olan binlerce genc kizimiza ne ögüt etmek istersin. Ask adi iste ask. Altinda baska seyler vardir mutlaka. Ask alev gibidir hemen söner. Sevgi saygi ömür uzatir. Hayattan ne istedigini bildikten sonra karar ver.

Size alyazmalım filminin izlemenizi tavsiye edicimmm.

Saniyorum ani bir kararka evlenmissiniz ve buyuk bir yanlış yapmissiniz. Mantik evliligini surduren var surduremeyen var, siz de yaparim sanmissiniz. Bir ara bende dusundum yasim geregi mantik evliligini ama olmaz dedim. Cunku o kisiye karsi hiçbir sey hissetmezsem olmazdi. Ya evliyken gercekten baska birini seversem gibi deli dusunceler gecti aklimdan.

Bana kalirsa bosanin. Herseyi acik acik anlatin. Boyle devam edemezsiniz.

Madem ki böyle bir konu açıp bizlerden tavsiye istedin ben de samimi olarak tavsiyelerimi söyleyeyim. Eşinden asla ayrılma. Mantık evliliği yaparak akıllıca davranmışsın. Emin ol, aşık olmasan bile o adamı sevmeseydin aynı evde yaşayamazdın. Huzurun varsa, bence daha fazla beklentiler içine girme; beklentiler insanı yorar. İyi bir eş iyi bir baba olacağını düşünüyorsan ve artık aşka dair umudun da yoksa, seni hayata aşkla bağlayabilecek tek şey bir evlat. Evladın olursa, bu boşluğun dolar inşallah. Ben de senin gibi mantık evliliği yaptım ve 4 senedir evliyim. Eğer bir aşk evliliği yapmış olsaydım; şahsım için konuşuyorum sadece; o evlilik şimdiye çoktan bitmişti. Evlilik huzur ve sevgiden başka bir duyguyu barındıramıyor içinde ne yazık ki; bir hastalık gibi atıyor bünyesinden. Aşktan gözüm kararmadığı için, herşeyi daha net görebiliyorum evliliğimde. Eşim de biliyor bu durumu baştan beri. Sadece huzur istediğimi biliyor..ve de bir evlat. Kalbimi heyecanla attıracak olan tek şey: bir evlat..

Sevmiyorsan boşan da onu hak eden seven bir kadınla evlensin...
Senin gibilerin erkek versiyonları da var. Onlardan birine eminim aşık olurdun.
Bir taraftan bir taraf gereksiz fedakarlık yapınca böyle oluyor demek ki.

aşk nedir

bilemicem de sanırım ben güvenebileceğim beni bilen, benim onu bildiğim yüzüne bakıp içini okuduğum, benim yüzüme bakıp içimi gören, arkadamı döndüğümde değil dünyanın bir ucunda da olsa gözüm arkada kalmayacak bir adamı bırakamazdım ya.
hani bunu ona kıyamıyorum diye değil, kendime kıyamıyorum diye yapamazdım.

aşk nedir, sevgi nedir....

tüm bu tanımların dışında yanında ben olabildiğim biri ile hayatı geçirmektir önemli olan diyorum.

Yaw aşık olarak evlenseydin ne olacaktı??
O aşk 40 sene 50 sene sürecekti dimi?? Hee oldu evet.

Neyin aşkı?? Neyin titremesi?? Neyin şehveti???
Filmlerle gerçek hayatı karıştırmayın allah askına.

İyi bir eşi iyi bir babayı arayan o kadar çok kadın varki burada hepside sözde aşık olup evleniyor. Otur haline şükret döven söven bi eşim yok diye. Aşk da olmayıversin.

Nasıl bişeyse artık o da.

Whitewolf çok doğru demiş, karakter,beklenti,yaşantı meselesi. Kötü bir ilişki sonrası mantıklı gelmiş ve evlenmiş olabilirsin eşinle ne var bunda, kötü kötü yorumları okuyup daha da ruhunu bunaltma gerçekten bazıları burda linç için var sanki. Bem de buna benzer bi konu açtığımda ne sözlere maruz kalmıştım. Cinsellik gerçekten önemli. Eğer eşinin kokusundan rahatsız olmuyorsan bunu da göz önünde bulundur. Bu arada bizim gibi sana kulak veren insanlar için yazmaya devam et:) Karar senin, değerlendirmeyi sağlıklı yapmaya çalış, eşinin hoşuna giden ve gitmeyen yönlerini bir değerlendir. Hakkaten biz kadınlar acıdan hoşlanıyoruz galiba. Bir de erkeğin böyle çok açıkseçik masum olanı çok itici mi geliyor ne. Genellemeler pek insaflı değildir ama bi kulak ver onlara da. İnsan kendini, duygularını, ilişkisini gözden geçirebilir. Beklentilerininde gözden geçir, ortadan kaldıramıyorsan insaflı hale getir onları:)

wowowow

Kendinizi eşinizin yerine koymayı deneyin...Mantık evliliğinin aşkı doğurduğunu düşünürdüm nedense...Eğer yarın bir gün onunla evliyken bir başkasına aşık olursanız her şey daha kötüye gider.Burada son kararı verecek olan sizsiniz.Ona karşı bir eş olarak sorumluluklarınızı yerine getirmiyorsanız boşanın.Burada aşık olarak evlenipte mutlu olamayan nice bayan var...

Bu ne demek ya hiç anlamadım walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…