- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Ayni hissi 8.5 yillik evliligimin 7 yilinda yasadim yaklaşık olarak her sabah bosanmak istiyorum fiktiyle uyanip aksami ayni dusuncelerle edip hicbirsey yapamiyordum. Bitmesin emege yazik olmasin, duzen bozulmasin diye zerre kadar tek bir gunu haketmedigi halde suruklendim. Ama ne yazikki olan bana oldum kendimi yıprattım üzüldüm ama o cesareti sonunda buldum ve simdi cok mutluyum mutlulugumuzuda taclandiracagiz susam tanemizle. Bence cocukta yoksa hic dusunme artik mutsuz oldugun bir iliski carkinin icinde kalmak zorunda degilsin emin ol nefes aldigini hissedeceksin.merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.
esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.
yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
Ha yaşa..Afedersiniz ama sizin gibi insanlara ben tahammül edemiyorum. Adam el üstünde tutup elinden geleni yapmasaydı o zaman değerli olurdu gözünüzde. İtip kaksaydı severdiniz. Ama bence siz bu adamdan ayrılın. Sevmiyorsanız o da kendisini sevmeyen bir kadın için daha fazla emek harcamasın. Yazık ya. Anlattgnz kadaryla eşiniz iyi biri. Bence sevilmeyi hakediyor. Bırakn kendisini gerçekten seven birisiyle mutlu olsun.
Boşandınız mı anlamadım benAyni hissi 8.5 yillik evliligimin 7 yilinda yasadim yaklaşık olarak her sabah bosanmak istiyorum fiktiyle uyanip aksami ayni dusuncelerle edip hicbirsey yapamiyordum. Bitmesin emege yazik olmasin, duzen bozulmasin diye zerre kadar tek bir gunu haketmedigi halde suruklendim. Ama ne yazikki olan bana oldum kendimi yıprattım üzüldüm ama o cesareti sonunda buldum ve simdi cok mutluyum mutlulugumuzuda taclandiracagiz susam tanemizle. Bence cocukta yoksa hic dusunme artik mutsuz oldugun bir iliski carkinin icinde kalmak zorunda degilsin emin ol nefes aldigini hissedeceksin.
Cidden oyle ben mesela cok seviliyorum ama bazen simardigimi farkediyorum oz elestiri yapiyorum hemen..biraz sert ciksin odum kopuyor ariyorum donup yana yakila bence konu sahibinin esino bulup biraz surundurmesi icin akil vermek lazim : )))))Neden böyle diyorum biliyomusun kocası çok iyi kadınlar genelde sevmiyor ama işitmediği hakaret yemediği dayak kalmayanlar 'aslında iyi biri' diyor.
Erkeklere bazen hakveriyorum bazı kadınlar gerçekten ne istediğini bilmiyor.
Kaybedince değerini anlarsın demek,genelde elimizdeyken değerini bilmeyiz demek:)Bu ne demek ya hiç anlamadım walla
bencede senin taktik ise yarar adam bir biraksa varya nasil yıkılır bir ders lazi. Sanırım:)Cidden oyle ben mesela cok seviliyorum ama bazen simardigimi farkediyorum oz elestiri yapiyorum hemen..biraz sert ciksin odum kopuyor ariyorum donup yana yakila bence konu sahibinin esino bulup biraz surundurmesi icin akil vermek lazim : )))))
Hayir ya da adamin damarina bassin biraz aci ceksin anlar belki zaman zaman bunuda yaptigim oluyo utandim kendimden : )))))bencede senin taktik ise yarar adam bir biraksa varya nasil yıkılır bir ders lazi. Sanırım:)
Sukurler olsun ki evet simdi 9 aylik evliyim ve evlilik neymis yeni öğrendim vallahi o yuzden yurumuyorsa zorlamayacaksin bunu gecte olsa ogrendim bunada sukur.Boşandınız mı anlamadım ben
Kesinlikle katılıyorum....Bir de benden sana bir tavsiye o ettafinda cok asigim esimle birbirimize oluyoruz numarasi kesen kadinlarin cogunun evliligi berbat ..disardan insanlara bakip ben neden boyleyim diye kendini sorgulama insanlar disarda askim canim cicim evde tencere tava..evlenmek uzere olan bir arkadasim sozde cok asik ama cocuk buna neler dedi zamaninda sorsan asiklar yine kuzenim..kuzenimi bilmesem inanirdim o somurrtuk kuzenimi bana bir anlatyor esi ; )) vay be diyorum ben herlde yilllarca birlikte buyudgm cocugu taninadim..uydurdugu yalanlarin bini bin para cok dusunceliymis cicekler alirmis :))) (basina kakiyo adamin cicek al diye) sonra sosyal medyaya : ))) yani cevrendeki o asik numaralari cekenleri iyi gozlemle : ))
Çok garip bir durum olsa gerek senin için ?merhaba arkadaslar. ilk defa bir siteye üye olup baskalariyla sorunumu paylasiyorum kendimi bir cikmazin icinde buluyorum sürekli o nedenle yorumlariniz cok önemli benim icin.
esimle tanisdikdan üc ay sonra evlenme karari aldik ve bu yil 4 senedir evliyiz. basdan beri bu benim icin ask evliligi degildi herzaman iyi bir baba iyi bir es olucagni biliyordum ve gercektende oluyor. kimse kusursuz degil tabikki ama herzaman elinden gelenin fazlasini yapar esim. bende herzaman elimden geleni yapiyorum ama yolunda gitmeyen birseyler var. icim titremiyor, askla özleye miyorum , hergün aklimda ayrilmak var ama sonra karari kiyamiyorum kendisine bunca emeklerimize bu kararsizlik yuzunden cocuk planlarimizida erteliyorum. bu dusuncelerden kurtulmak ve herkez icin bir yol Bulmak istiyorum.
yorum yapabilirseniz cok sevinirim.
dün izledim filmi ve evet film gercekten cok etkileyici , düsündurucu. cok tesekkur ederimThe painted veil filmini izleyin. Turkcesi duvak filmi. Mutlaka izleyin ama. Size burda yazacagimiz bir cok seyden cok cok etkili olacagini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?