- 21 Ağustos 2015
- 31.932
- 96.925
- 598
- 38
Evden calisiyorsunuz,bir de bebek var adam olsun da ek is yapsin ozaman kendi.Herkese hayırlı günler. Bu zor günlerde allahım yardımcımız olsun birdaha yaşatmasın. Öncelikle konu başlığından da belirtildiği üzere eşimden çok soğudum ve artık sevmediğini farkettım. Önceden hergeçen gün daha fazla aşık olurdum şimdi ise benim hiç bir önemi kalmamaya başladı. Uzun zamandır sadece kızımın babası olarak görüyorum. Gelelim nedenlere. 10 aylık kızım var malum cocuklı ev toplasan da oyuncak dağınıklığı vs oluyor. Birde uzun zamandır maddi sıkıntılar olunca evde bebek örüp satmaya başladım. Hem çocuk hem gelen siparişler olunca ev isine de yetişemiyorum. Ama mutlaka yemeğim hazır olur herşeyini tamam yaparım ama asla bunlar yetmiyor. Sürekli laf söylüyor ev çok dağınık, yerleri silmemişsin çopleri dökmemilsin çay yapmadın kahve yapmadın daha neler neler. Zaten uzun zamandır da 2 hafta da bir cinsel hayatımız oluyordu. Sürekli de ördüğüm bebekler yüzünden kavga çıkartıyor onlar yüzünden ev işlerini yapıyormuşum halbuki herşeyi tamam parasızlıktan ne yapayım. Geceleri uyumayıp el işi yapıyorum ama asla bunları görmüyor. Artık evimizde kavga gürültü eksik olmuyor. Normal insanlar nadir kavga eder biz nadir anlaşıyoruz. Boşanma kararı aldım sadece kızım çok küçük oldugu için bu cesareti bulamıyorum