• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi artık sevmiyorum

Herkese hayırlı günler. Bu zor günlerde allahım yardımcımız olsun birdaha yaşatmasın. Öncelikle konu başlığından da belirtildiği üzere eşimden çok soğudum ve artık sevmediğini farkettım. Önceden hergeçen gün daha fazla aşık olurdum şimdi ise benim hiç bir önemi kalmamaya başladı. Uzun zamandır sadece kızımın babası olarak görüyorum. Gelelim nedenlere. 10 aylık kızım var malum cocuklı ev toplasan da oyuncak dağınıklığı vs oluyor. Birde uzun zamandır maddi sıkıntılar olunca evde bebek örüp satmaya başladım. Hem çocuk hem gelen siparişler olunca ev isine de yetişemiyorum. Ama mutlaka yemeğim hazır olur herşeyini tamam yaparım ama asla bunlar yetmiyor. Sürekli laf söylüyor ev çok dağınık, yerleri silmemişsin çopleri dökmemilsin çay yapmadın kahve yapmadın daha neler neler. Zaten uzun zamandır da 2 hafta da bir cinsel hayatımız oluyordu. Sürekli de ördüğüm bebekler yüzünden kavga çıkartıyor onlar yüzünden ev işlerini yapıyormuşum halbuki herşeyi tamam parasızlıktan ne yapayım. Geceleri uyumayıp el işi yapıyorum ama asla bunları görmüyor. Artık evimizde kavga gürültü eksik olmuyor. Normal insanlar nadir kavga eder biz nadir anlaşıyoruz. Boşanma kararı aldım sadece kızım çok küçük oldugu için bu cesareti bulamıyorum
Evden calisiyorsunuz,bir de bebek var adam olsun da ek is yapsin ozaman kendi.

Ee kendi yapsın... Ev dağınısa kendi toplasın, çocuk parka gidemiyorsa kendi götürsün. Hayat müşterek. Siz de yan gelip tüm gün yatmıyorsunuz ki.
Aşk kalmamış, adamın size saygısı yok, değer bildiği yok, her şeyden memnuniyetsiz, cinsellik yok. Siz uykunuzdan fedakarlık edip bebek dikerek biraz para kazanıp eşinize destek olmaya çalışıyorsunuz o teşekkür etmesi gerekirken eleştirip köstek oluyor. Öküzün önce bayrak sallayanı sizin eşiniz malesef. Hem yetemiyor ailesini geçindirmeye (bunu yargılamak için söylemiyorum sadece durumu belirtiyorum, elinden geleni yapsa, eşine destek çıksa amenna başımın üstünde yeri var, elinden geleni yapıyor der geçerim) hem de destek olana olma diyor?! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? O zaman ek iş yap evi geçindir be adam! Adamın iyi tek bir özelliği yok.
Boşanmayı düşünüyor musun peki? Yani evlilik bitmiş aslında. Aynı evde mecburiyetten yaşayan kişiler gibisiniz sadece.
Hem çocuğunuz daha küçük, alışma süreci onun için daha iyi olur. Ailenizle kalsanız, anneniz bebeğe bakarken siz çalışsanız maddi gücünüz olsa. Sonra isterseniz kendinize yeni bir ev, düzen kurarsınız. Daha da 23 yaşındaymışsınız. Yazık, ömrünüzü bu adam için harcamayın :(

Bence esiniz kompleks yapmis. Yetemediginin farkinda cünkü ondan size sariyor
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ama bir de şunu eklemek isterim konu sahibi de mutsuzluhunun farkında ve sadece ek iş olaun diye yapmıyor bence.Orgu örmek insanı rahatlair büyük ihtimalle onda örgüyle kendisini rahatlatmaya çalışıyor.
Konu sahibi destek yok demiş ama, kayınpederi yüklü miktarda para vermiş.
2 adet daire almışlar kendilerine 🫣

Daha ne olsun. 🙄
Valla daha ne olsun bu devirde kim kime bir ev alabiliyor.İki ev varsa birinin kirası da vardır diye düşünüyorum.
Bir de K Kamrhan benim sana naçizane tavsiyem madem çocuğun varmış (yoksa hemen boşan derdim) yapıcı olmaya çalış.Al karşına güzellikle de ki ben de evin böyle olmasindan rahatsızım ama biliyorsun ki eve katkım olsun diye istemiştim.Dusundum sen haklısın, örmeyi bırakıyorum, sipariş almayacağım de.
Muhtemelen önce keyiflenecek ama ekonomik olarak darlandikca o sana diyecek.
Bu süreçte bir tavsiyem daha olacak. Kocana örmeyi bırakıyorum de ama bırakma.Bes sipariş alacağına bir al ama onu mutlaka kenara at kocam bilmesin.Guvenebilecegin biri varsa ona ver ya da gizli bir sehap açıp altın yaptır.Hayatin ne getireceği hiç belli olmaz.Ayda bir Gr alsan cocugum buyuyene kadar bı dünya olur. Ama sakın eşine çaktırma ordugunu ve para biriktirdigini

4 Temmuz 2022 konunuz
Öncelikle hayırlı akşamlar. Allah razı olsun kayınpederim eşime yüklü miktar para verdi. Bizde kirada oturduğumuz için ev almayı düşündük. Eşim benim istediğim evi alıcaktı.ben ara kat istiyordum eşim gece de çalısıyor vardiyalı olduğu için fabrika da giriş katta korkarım diye istemiyordum. Ama gelelim ki ara katlar çok ucuk. Bizde oturduğumuz evin 2daire yanında yeni yapılan binaya baktık. Yüksek giriş kat fiyatı daha iyiydi ara katlara göre. Eşim aslında arakat diye ısrar etseydim alıcaktı ama ben yüksek giriş kat ve emizin hemen yanında oldugu için ve de daha uygun oldugu için orayı aldırdım. Bu arada paramız yettiği için karşılıklı 2 daireyi aldık giriş katları. Ara kat aldırsaydım 2 daire alamayaktık ama şimdi nedense bir tedirginlik var acaba giriş kat diye alışamazsam diye siz ne düşünüyorsunuz hanımlar kendi evim oldugu için alışır mıyım. Bu arada hemen karşımda da en yakın arkadaşım giriş katında oturuyor

Herkese hayırlı günler. Bu zor günlerde allahım yardımcımız olsun birdaha yaşatmasın. Öncelikle konu başlığından da belirtildiği üzere eşimden çok soğudum ve artık sevmediğini farkettım. Önceden hergeçen gün daha fazla aşık olurdum şimdi ise benim hiç bir önemi kalmamaya başladı. Uzun zamandır sadece kızımın babası olarak görüyorum. Gelelim nedenlere. 10 aylık kızım var malum cocuklı ev toplasan da oyuncak dağınıklığı vs oluyor. Birde uzun zamandır maddi sıkıntılar olunca evde bebek örüp satmaya başladım. Hem çocuk hem gelen siparişler olunca ev isine de yetişemiyorum. Ama mutlaka yemeğim hazır olur herşeyini tamam yaparım ama asla bunlar yetmiyor. Sürekli laf söylüyor ev çok dağınık, yerleri silmemişsin çopleri dökmemilsin çay yapmadın kahve yapmadın daha neler neler. Zaten uzun zamandır da 2 hafta da bir cinsel hayatımız oluyordu. Sürekli de ördüğüm bebekler yüzünden kavga çıkartıyor onlar yüzünden ev işlerini yapıyormuşum halbuki herşeyi tamam parasızlıktan ne yapayım. Geceleri uyumayıp el işi yapıyorum ama asla bunları görmüyor. Artık evimizde kavga gürültü eksik olmuyor. Normal insanlar nadir kavga eder biz nadir anlaşıyoruz. Boşanma kararı aldım sadece kızım çok küçük oldugu için bu cesareti bulamıyorum

Temmuz 2022 de, yeni bir binada karşılıklı 2 giriş kat daire almıştınız.

Dairelerden birinde oturuyorsunuz; şu an kira gideriniz olmadığı gibi, muhtemelen bir de kira geliriniz mevcut.

Eviniz kirayken geçinebiliyormuşsunuz. Ev şu an kendinizin. Şu an tam olarak nasıl bir maddi sorun yaşıyorsunuz ?

3 Ekim 2022
Hanımlar 5 aylık bir kızım var sürekli ağlıyor. Mamayla besleniyor karnı da doyuyor aslında ama neden hep ağlar ki. Doktor gayet iyi sağlığı dedi.dışarda gezerken susuyor evde hep ağlıyor. TV açtığım zMan susuyor izletmek istemiyorum ama mecbur kalıyorum neler önerirsiniz bana

Çocuğunuzu susturmak için halen tv karşısına oturtuyor musunuz ?

Eşiniz fabrikada vardiyalı çalışıyormuş. Eşiniz tüm zamanınızı oyuncak bebek örmeye harcamanızdan; çocuğunuz ve eşinizle vakit geçirmemenizden rahatsız oluyor olamaz mı ?

Afedersiniz de eli bi tarafına mı kaçmış? Tövbe tövbeee. Bir bardak çay almaktanda mı aciz? Karım evimize destek olmak için el işi yapıp satıyor demiyor,minnettar olmuyor da. Madem öyle söyleyin bundan sonra daha çok para kazansın o zaman.

Afedersiniz de eli bi tarafına mı kaçmış? Tövbe tövbeee. Bir bardak çay almaktanda mı aciz? Karım evimize destek olmak için el işi yapıp satıyor demiyor,minnettar olmuyor da. Madem öyle söyleyin bundan sonra daha çok para kazansın o zaman.

Üstteki mesajı okuyun; sorun gerçekten maddiyat mı, bir bakın.

Normalde para gelsin iş önemli değil demesi lazım. Ailesinden alışmış oldugu bi titizlik mi var. Öylelerinin temizlikten baska bişeyi gözü görmüyor

Üstteki mesajı okuyun; sorun gerçekten maddiyat mı, bir bakın.
Yani okudum da açıkcası konu sahibinin derdiyle pek bağdaştıramadım. Konu sahibinin o zamandan bu zamana hayatında bir çok şey değişmiş olabilir. Evleri satmak zorunda kalmış olabilirler. Bir çok ihtimal var yani. Para yetmese sabahlara kadar hırsından örgü öreceğini sanmıyorum yani.

Ki öyle bile olsa bir bardak çay almak,kendine kahve yapmak,bir çöp poşetini alıp atmak bu kadar zor olmamalı. Ve bunları mesele haline getirip huzur bozacak raddeye gelinmemeli.

Yani okudum da açıkcası konu sahibinin derdiyle pek bağdaştıramadım. Konu sahibinin o zamandan bu zamana hayatında bir çok şey değişmiş olabilir. Evleri satmak zorunda kalmış olabilirler. Bir çok ihtimal var yani. Para yetmese sabahlara kadar hırsından örgü öreceğini sanmıyorum yani.

Ki öyle bile olsa bir bardak çay almak,kendine kahve yapmak,bir çöp poşetini alıp atmak bu kadar zor olmamalı. Ve bunları mesele haline getirip huzur bozacak raddeye gelinmemeli.

Konularına göre, yeni evlerine taşınmışlar. Konunun içeriğinden çok, başlığı geçerlidir belki de.

Para hırsına kapılan ilk insan olmaz, doğrusunu kendi bilir.

Erkeklerdeki ev işini kadınlar yapsın düşüncesi🤢 Hem suçlu hem nankör hem değer bilmez. Böyle bi adamı kim sever ki? Bence kızının birbiryle sürekli kavga eden iki ebeveynle büyümesi de onun acısından oldukça kötü olur. Boşanmak en mantıklısı zaten sevmediğini söylüyorsun

Konularına göre yeni evlerine taşınmışlar. Konunun içeriğinden çok, başlığı geçerlidir belki de.

Para hırsına kapılan ilk insan olmaz, doğrusunu kendi bilir.
Dediğim gibi olabilirde olamayabilirde ama ben konunun maddi kısmından çok diğer yazdığı şeylere odaklandım. Bana göre bu sebeplerde soğumak için yeterli bence.

eşiniz sizin kıymetinizi bilmiyor bu çok yorucu bir durum emin olun ki böyle bir muameleyi hak etmiyorsunuz sizin kıymetinizi bilmeyen adamla siz mutsuz olursunuz kızınız da bundan etkilenir illa ki kızınızla ikiniz belki daha mutlu olucaksınız

Back
X