- 2 Kasım 2023
- 2.948
- 5.381
- 78
- 31
Evet sağlıksal bir problemin var ama ek olarak eşini sevmiyorsun. Yanlış bir evlilik olmuş. Sevmediğin biriyle de olmaz yani. BoşanKızlar öncelikle selamlar.. Çok darda ve bunaldığım için artık burdan konu açmak istiyorum çıkış noktası bulamıyorum artık birilerinin önerisine ihtiyacım var. (Biraz uzun olabilir lütfen okuyun) (2 yıllık evliyim. 28 yaşındayım.)
Eşimde 4 yıl önce tanıştık, arkadaş hatta kankaydık. Sonra benden hoşlandığını söyledi, başta istemedim bir sürü hediyeler çiçekler vs. sevgili olduk. Peşimden baya koştu. 6 ay sonra evlenme teklifi etti. Herşey o kadar hızlı oldu ki kontrolüm dışındaydı sanki. Bu arada sevgili olduğumuzda eşim beni bakire olarak biliyormuş çünkü o benim kankamdı ve ben erkek kankalarımla genellikle özel hayatımı asla paylaşmam. Bir gün bana arabada giderken '' sen açmamış bir gonca gül el değmemiş birisin'' vb gibi bişey söyledi. Ben şoka girdim ve bu cümlelerden asla hoşlanmam. Yaşanan bitmiştir geçmişte kalmıştır bana göre. Ona benim daha önceden bir yaşantım olduğunu ve bu sorun olacaksa hiç başlayıp birbirimizi yormayalım dedim. Çünkü asla geçmişimi yüzüme vuracak bir erkekle yapamazdım. Şuan başıma gelenler gibi..
Herneyse bu sorun olmaz vs gibi konuşup kabul etse de ara ara konuyu açıp sürekli irdeliyordu. Kaç kişi oldu hangi sevgililerinle oldu vs vs. Ki kanka olarak gördüğüm için ben ona cogu sevgilimi anlatmıştım zaten.
Benden resmen çetele tablo istedi. Ben çok unutkan bi insanım bu arada yaşadıklarımı genellkle unuturum dün ne yediğimi hatırlamam. Sevgilimle yaşadığım vs cogu seyleri unuttum aklıma dahi gelmiyordu.
Zorla düşünüp kaç kişi olduğunu buldum bu arada ben ona hiç sormamıştım bile.
Herneyse gel zaman git zaman bunlar iyice sorun olmaya başladı her muhabbette bi şekilde konusunu açıyor (hafızası cok kuvvetli ve bende cok unutkan oldugum icin sürekli beni denediğini hissediyordum bakalım aynı şeyi söyleyecek miyim diye)
İllaki unutup söylemediğim oldu kızlar. Sonradan bana zorla hatırlattığı şeyler oldugu için.
Bi yandan da güzel giden sürekli hediyeler çiçekler gibi şeylerle beni mutlu ediyordu derken evlenme teklifi etti. Nişanlıyken bile eşya tartışması hiç yaşamadık hep bu konular yüzünden kavga ederdik.
Bu arada eşimle evlenmeden birlikte olmuştuk ve gayet iyi geçmişti.. (benim için)
Ben gayet tutkuluyken o gün o çok donuktu. Meğersem ben çok kuru bi insanmışım yapısal olarak bunu sonradan öğrendm. Kmse bana kurusun vs dememişti.
Hep cinsellk yaşadıgımda vajinamn alt kısmı sürekli kanıyordu. hafifte olsa kan oluyordu ve orası çatlıyordu. ama tekrar ve sık olmadıgı icin kendi kendine iyileşiyordu normal sanıyordum. 18 yasından beri cinsellk yasıyorum. Herkeste aynı sey olmuyor bazen kanamadıgı oluyordu bazen boyutsal olarak mı diyordum hatta anlamıyordum.
Evlenince eşim sürekli beni istemiyo musun vs demeye basladı daha bu muhabbetler açılmadan. Ben senin galiba top noktan değilim gibi krizlere giriyordu. Meğerse o beni başka kadınlarla kıyaslıyormuş kızlar..
Benim vajina yapım nası anlatsam klitorisim cok kücükmüş (son gittiğim doktor söyledi) ve her yaptıktan sonra geri kapanıyor hiç bollaşmıyor bi bollaşsa rahatlıcam.
İlk ilişkiye girdiğimizde ve öpüştüğümüzde o zaman içimde cinsel anlamda nasıl bakcam sonucta arkadasım diye düşünürken gayet iyi geçmişti. sonrasında kanamalar başladı ve anlayışsız eşim yüzünden devam ettk cünkü sürekli beni istemiyor musn deyip duruyordu. İstedigim icinde malesef kanasada yapıyordum. Evlendkten sonra o yarık o kadar büyüdü ki kızlar.. benim için işkenceye dönüştü. sürekli kremde srüyorum bu arada. gitmedigim doktor kalmadı. suan profesöre gidiyorum.
herneyse doktora gittik ve ben kuru olduğumu net bi şeklde öğrendm doktor eliyle açınca bile canım acıyordu ama ben herkesn öyle sanıyordum ne bliym.
vajinamn ici ıslak ama dış kısmı cok kuru.
Bir sürü menapozlu kadınların kullandıgı ilaçları kullandım. Estradiol, Vagifem, bir sürü krem daha sayamadıgım.
Kesin bir tanı konulamıyor.
daha önce baska bir birlikteligmde cok zevk aldıgım icin umursamıyordum ve o kadar kanamıyordu bana bi kere neden kanadı diye sordu olablir arada demiştim takmamıştı.
Eşim sürekli bunu problem haline getirdikçe kurudukça kurudum.
Son 1 yılda ise çişimi yaparken canım acıyordu meğersem orda yağ bezeleri olusmus.
Skene bezlerinin içinde yani ıslaklıgın oldugu kısımda.
veya hep mi öyleydi inanın bilmiyorum orda hep bi hassasiyet vardı.
doktorlar nasıl göremedi anlayamadım bi tanesi gördü sadece 100lerce doktora gittim.
Doktor istersen kesip alırız ama senin için tavsiye etmıyorum yapısı zaten kuru olduğu için iyileşmesi cok uzun zaman alır dedi..
Vajina yırtıgı icin madessol mu ne öyle bi kreme basladım. Biraz daha iyiym ama 1 aydır cinsel iliski yaşamıyoruz.
Cinsellik olmadıkca da iyice soguduk.
Eşim öpüşme konusunda vs cok kötü ben onu onun gibi öptüğümde napıyosun huylanıyorum igrenc diyo. Emcükler gibi öpüyo tüm dikkatm dagılıyo artık hiçbişey hissetmıyorm bu hayat gerçekten haram oldu bana.
Onu arzulayıp arzulayamadıgımı anlayamıyorum cünkü kmseye öyle hissedemiyorm sanırm artk bosansam bile hissedemem cinsellkten asırı tiksiniyorm
bu arada cinsel terapi de aldım eşimde gitti ama nafile.
Kızlar ben ne yapaym biliyorm cok uzun oldu lütfen okuyun. Artık intiharın eşiğine geldim.