Eşimi bebek yapmaya Nasıl ikna edicem :)

Gençsiniz

Adam haklı gezin tozun

Çünkü çocuk sahibi olunca bir daha bu günlere geri dönüş yok hep çocuklu olunacak

30 yaşımda anne oldum eşimle 18 yaşımdan beri biraradaydım

5 yıl aynı evde yaşadıktan sonra çıcuk yaptım hem de çok isteyerek hem de tedavi ile ama 5 yıl sonra da olabilirmiş diyorum şimdi

Aceleye gerek yok cidden anne baba olgun olunca çocukla ilgilenmek de daha geliştirici oluyor

Olsun neden olmasın. Bende bir buçuk yıl evliyim esim cok istedi cocugumuzun olmasini 4 5 tane olsun istiyordu bir bebeğim var iki buçuk aylık. Daha cocuk istiyor musun diyorum bi tane yeter istemem diyor
ayy keşke benimkide böyle dese ya şimdiden başldı kardeş yaparız diye delircem valla

çocuklarla arası nasıl sorumluluk allmaya yatkın bi yapısı var mı
Cocuk sevmiyor yani çok tatlı olmadığı sürece..ama dünyanın en iyi babası olcagından eminim hatta Allah verirde çocuğumuz olursa çok şanslı olcak onun gibi bir babası olduğu için..

Ya ben ya çocuk de
Şaka bi yana anne olmak gibisi yok gezmek tozmak neymis yaş ilerledikçe daha zor herşey bebek çocuk bakmak kolay değil enerji gerek hem hemen olacağını nerden biliyor Allah bilir onu yakın bi arkadaşım beş alti ay korundu sonra dört sene çocuğu olmadı aşılama oldu bunlar bir ihtimal ısrarci ol konuşma tavır yap ikna et hamile kalınca benimser illaki

Yaşınız çok genç. İkinizin de hazır olması şart. Yoksa ilişkinizi bile bozar bu gebelik ve Bebek dönemi. Israrcı olmayın çünkü hayatınız nasılsa bayağı bir değişecek şu anın tadını çıkarın

En mantıklı yorum oldu teşekkür ederim..
Evet orası öyle..
Geziyoruz aslında 9 ayda iki defa yurtdışına tatile gittik eşim dünyayı gezelim istiyor ve ne benım ailem nede eşimin ailesiyle aynı şehirde değiliz tek basımayım çocuğu bırakıp markete bile gidemem sayenizde birdefa daha düşündüm..

ne güzel işte eşinede hak verdim gezmeyi even biri olarak

Bizde 3,5 senelik evliyiz ve 3 sene hep korunduk.
Esim birakin cocuk yapmayi istemeyi muhabbetinde bile surat asiyordu.
Simdi 6 aydir ugrasiyoruz gelen giden yok ve soyle soyluyor;
En buyuk pismanligim bu keske hic korunmasaydik.
Bence esiniz acsin bi kadinlar kulubunu okusun fikri degisir.

Ne zaman yapmayı dusunuyomus peki?

En yakın arkadaşı 2 yıldır evli ilk denemelerınde hamile kaldı eşi şuan bi kız Bebek bekliyorlar..
Benım için olumsuz örnek oldu o istediğimizde hemen olcak diye düşünüyor insallahda öyle olur tabi Allah hiçbirimize aratmasın..sizede en hayırlı zamanda nasip etsin

Aynen bende diyorum keske hic korunmasaydk zaten olmuyormus herkes söyledi korunma diye ben dinlemedim kimseyi bu da benim imtihanım diyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda

Ben planli yasayan bi insanim bana söyle yoksa rahat edemem de hem azicik evliliginizin tadini cikarsaniza:))

Korunmasanda degişen bişey olmuyor canım..2 senelik evliyim ve hiç korunmadım..hala bekliyoruz.nasipte olmayınca olmuyor
Konu sahibine gelince yaşınız cok gec evliliğin tadını cıkarın.
Şunu deneyimledim ki en az bir sene cocuk yapmamak gerek. Evet biz hemen istedik ama pek cok konuda zorluk yasayacaktık.
Yuce Rabbim en hayırlı zamanı biliyor.Dua ve sabırla beklemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…