- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi ebruli8935
-
İnsan cevresinde görünce bir de belli bir zaman gectikten sonra istiyorÇıkarıyoruz geziyoruz tozuyoruz ama insan istiyor işte..
Çıkarıyoruz geziyoruz tozuyoruz ama insan istiyor işte..
Helal olsun valla ne diyimveriyorum bakıyo adama çovuk diyince akan sular duruyo
Değişik bi psikoloji gercekten.Biz evlenmeden once konusurduk ve esime kesinlikle bir sene istemiyorum demiştimÇıkarıyoruz geziyoruz tozuyoruz ama insan istiyor işte..
zaten eşim çocuk çocuk diye başımın etini yedide yedi benim bazı sorunlarımda dolayı olmama durumu vardı korunmuyordum salmıştım ama bi yandan hakkaten bu adam baba olmayı hekediyor diyordumHelal olsun valla ne diyim
sözde bizde en az iki yıl yapmayacaktıkDeğişik bi psikoloji gercekten.Biz evlenmeden once konusurduk ve esime kesinlikle bir sene istemiyorum demiştim
Bi evlendim 10 gun sonra fikrim degişti
Doktora gittiniz mi peki?Korunmasanda degişen bişey olmuyor canım..2 senelik evliyim ve hiç korunmadım..hala bekliyoruz.nasipte olmayınca olmuyor
Konu sahibine gelince yaşınız cok gec evliliğin tadını cıkarın.
Şunu deneyimledim ki en az bir sene cocuk yapmamak gerek. Evet biz hemen istedik ama pek cok konuda zorluk yasayacaktık.
Yuce Rabbim en hayırlı zamanı biliyor.Dua ve sabırla beklemeye devam
Gitmez miyiz hemde 3. AydaDoktora gittiniz mi peki?
Hayırlısı artık zanani var demedik ki bizlerin sınavıda bu Allah tarafındnGitmez miyiz hemde 3. Ayda
Esimde varikosel vardı.8 ay once ameliyat oldu degerleri duzeldi sukur.şimdi beklemedeyiz Allah nasip ederse.. Sorunu cok erken ogrensekte hem yogun calısmadan hem bi umit kür ilaç falan deneyelim derken zaman akıp gitti
Bence hayır.Ben haksız demiyorum ki tabikide haklı ben ikna edebilirmıyım bunu öğrenmek istıyorum burdan
Bizde gittik bakalm esim ikinci testi vereck benim rahim filmim kaldi bir tek snra basvuru yapcz insallahGitmez miyiz hemde 3. Ayda
Esimde varikosel vardı.8 ay once ameliyat oldu degerleri duzeldi sukur.şimdi beklemedeyiz Allah nasip ederse.. Sorunu cok erken ogrensekte hem yogun calısmadan hem bi umit kür ilaç falan deneyelim derken zaman akıp gitti
Bi baba cocuklarina duskun ve bakabiliyorsa el ustunde tutmak gerekirzaten eşim çocuk çocuk diye başımın etini yedide yedi benim bazı sorunlarımda dolayı olmama durumu vardı korunmuyordum salmıştım ama bi yandan hakkaten bu adam baba olmayı hekediyor diyordum
ayy bu mesajı görmesin vallaBi baba cocuklarina duskun ve bakabiliyorsa el ustunde tutmak gerekir
Aynende oyleayy bu mesajı görmesin vallaama haklısın yiğidi öldür hakkını yeme demişler
Kararım bu yönde oldu teşekkür ederimBebek olayında iki tarafın da sonuna kadar hazır olması gerektiğini düsünüyorum
Yani siz tek basınıza sorumlu olmayacaksınız ki onun da çocuğu olacak sonuçta
O bu sorumluluğu almayı isteyinceye kadar ısrar etmemelisiniz bence
canım biraz özel olacak ama nasıl korundunuz? yani sen ilaç falan mı kullandın?Aynen bende diyorum keske hic korunmasaydk zaten olmuyormus herkes söyledi korunma diye ben dinlemedim kimseyi bu da benim imtihanım diyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?