Eşimi bırakıp tatile gitmelimiyim??

Yani evimin yada esimin bekçisi degilim sonuçta.
O gidiyo kafa dagıtıyo ben sureklı evdeyim benimde degısıklıge ihtiyacım var cocuklarında
Yapacak adam gozunun onundede yapıyo yasadım gordum . Sanırım gidecem

Bu şüpheyle gidersen tatilinden hiç bişey anlayamazsın.eşin nasıl tepki verdi sen 3-4 ay diyince.hemen tamam mı dedi yoksa biraz mırınkırın etti mi.
Daha önce aldattığını affettiysen ikinciyi üçüncüyü daha rahat yapıyorlar.ister üç ay olsun ister üç gün.hep derim,öncesinde aldatma varsa,sonrasında hayat kadına psikolojik şiddet.

Bu şüpheyle gidersen tatilinden hiç bişey anlayamazsın.eşin nasıl tepki verdi sen 3-4 ay diyince.hemen tamam mı dedi yoksa biraz mırınkırın etti mi.
Daha önce aldattığını affettiysen ikinciyi üçüncüyü daha rahat yapıyorlar.ister üç ay olsun ister üç gün.hep derim,öncesinde aldatma varsa,sonrasında hayat kadına psikolojik şiddet.
Evet uzun suredır bişeyini gormedim ama yinede emin olamıyom guven gittimi tamiri cok zor. Mırın kırın etti cok uzun dedi ama sonra kabul etti tabi.. Bu tatile ihtiyacım var ailemi akraba arkadas hepsini ozledik

Sızce aldatırmı beni biz tatildeyken? Evde yalnız olcak sonucta ya birini bulurda eve alırsa dıye dusunmuyo degılım...
Ama ailemi vatanımı yurdumu da cok ozledim sizce napım kızlar fırsat bu fırsat deyip aldatırmı dersiniz
Alemsin
Sen varken de otele gider aldatacaksa

adam sizi aldatmış, affetmişsiniz. şimdi tatile gidersem aldatır mı :// diyorsunuz. vallahi çok değişik kafalar bunlar. aldatacak adam her türlü aldatır yani, boynuna tasma bağlamanız lazım o zaman. bence gidin. olan olmuş zaten, olacak olan da her türlü olur.

Selam herkese,
Biz bisuredir yurtdısında yasıyoz.
Esim calısıyo ben calısmıyorum malum yaz gelecek. Yaza Turkiyeye gıtsem diyorum cocuklarla birkac aylıgına.
Sorum su bikac ay esimi burda yalnız bırakıp(ısten uzun ızın alamıyo) Turkiyeye tatile gelmem normalmi sizce?

Bir kaç ay :KK57: Bence eşinize haksızlık edersiniz bir kaç hafta anlarım da, bir kaç ay çok uzun süre. Bence mecburiyet dışında eşlerin o kadar ayrı kalması normal değil (mecburiyetten kasıt, iş askerlik vs)

adam sizi aldatmış, affetmişsiniz. şimdi tatile gidersem aldatır mı :// diyorsunuz. vallahi çok değişik kafalar bunlar. aldatacak adam her türlü aldatır yani, boynuna tasma bağlamanız lazım o zaman. bence gidin. olan olmuş zaten, olacak olan da her türlü olur.
Daha önce aldatmış mı ?

Evet turkıyede yasarken aldattı benı .
Ustelik tatile falanda gıtmemiştim hergun evdeydim cocuklarla. Gozumun ıcıne baka baka yapmıs

Nasıl affettiniz bilmiyorum ama malesef bir kere aldatan insanın tekrarlama ihtimali çok yüksektir. Eğer hiç güvenmiyorsanız eve kamera yerleştirin.

Sırf beni aldatır mı diye düşünerek ailenizle zaman geçirmekten geri kalmayın. Ama 3-4 ay uzun bir süre bence.
Daha önce burnunun dibinde aldatmış biri şimdi de burnunun dibinde yapar zaten.

Nasıl affettiniz bilmiyorum ama malesef bir kere aldatan insanın tekrarlama ihtimali çok yüksektir. Eğer hiç güvenmiyorsanız eve kamera yerleştirin.

Sırf beni aldatır mı diye düşünerek ailenizle zaman geçirmekten geri kalmayın. Ama 3-4 ay uzun bir süre bence.
Daha önce burnunun dibinde aldatmış biri şimdi de burnunun dibinde yapar zaten.
Bende oyle dusunuyorum.aldatıldım dıye hıc onu bırakıp tatile gıtmicemmi? Hem aldatan her turlu aldatıyo zaten

Tabiki de gideceksin ama 3-4 ay çok uzun bir süre max. 1 ay olmalı bence bana o da çokta :KK45:

Sızce aldatırmı beni biz tatildeyken? Evde yalnız olcak sonucta ya birini bulurda eve alırsa dıye dusunmuyo degılım...
Ama ailemi vatanımı yurdumu da cok ozledim sizce napım kızlar fırsat bu fırsat deyip aldatırmı dersiniz

Derdiniz bu ise siz orada iken de aldatır aldatacak adam

Bu kadar mı güvensizlik var ilişkinizde

Belki siz de aldatırsınız o zaman eski sevgilinizi falan görürsünüz

Böyle düşünmeyin gidin yapın tatili izni olduğu kadar o da gelsin

Ama insanlar da konuşur yani ayy bu kadar nasıl bıraktın diye

bir de çocuklar demişsiniz en az iki tane yani yaşları yok ama babasız uzun süre zor olmaz mı

3 4 ay uzun bence, çocuklar babalarını özlemeyecek mi hem, ben batmandan ankaraya gittiğimde 1 1.5 ayı geçirmedim oğlum babayı arıyo bende evimi özlüyorum

Back
X