Eşimi bırakıp tatile gitmelimiyim??

Yani evimin yada esimin bekçisi degilim sonuçta.
O gidiyo kafa dagıtıyo ben sureklı evdeyim benimde degısıklıge ihtiyacım var cocuklarında
Yapacak adam gozunun onundede yapıyo yasadım gordum . Sanırım gidecem

O kafa dağıtmaya çocuklarla mı gidiyor?yalnız gidiyordur, aranızdaki en temel fark bu. Aileniz gelse yanınıza olmaz mı? 3-4 ay çok uzun bir süre. Bu sürede daha önce aldatan biri yüksek ihtimalle yine aldatır. Çocuklarınız çok küçük değilse babaya bırakıp siz arkadaş veya akrabalarınızla 1 haftalık tatile gidin derim. Böylece adamın kafası hem sizde olur hem de aldatma şansı olmaz.

Sızce aldatırmı beni biz tatildeyken? Evde yalnız olcak sonucta ya birini bulurda eve alırsa dıye dusunmuyo degılım...
Ama ailemi vatanımı yurdumu da cok ozledim sizce napım kızlar fırsat bu fırsat deyip aldatırmı dersiniz

Ya aldatir mi diye dusundugun biri ile nasil evli kalabiliyorsun?

Bu arada bende yurtdisinda yasiyorum
10 gun 15 gun gidiyorum en fazla
Senin ailen artik esin ve cocuklarin
Aile atilsin degil ama 10 gun 15 gun kafi bence
3-4 ay cok sacma geldi bana

Neden kesinlikle? Hem nereye kadar gitmicemki?
Ben suan boşanıyorum. .tatile diye gule oynaya beni terminale bıraktı. .arabaya bin durup uğurladı. .sonra evimi bosaltti habersiz. .gelme istemiyorum dedi ve bunu annesi ve teyzesiyle yaptı. .sizin de böyle olacak anlamına gelmez ama yine de boş bırakmaya gelmez. .bnce gitmeyin yine de siz bilirsiniz. .

siz tatildeyken aldatır ve öğrenirseniz aldatmasına kılıf bulur.uzun süre gitmeseydin der.hatta bazı akıl yoksunu yakın çevreden kişilerde eşine hak verebilir.evli insanın bu kadar uzun süre yalnız kalması bence uygun değil.1 ay yeterli.

Selam herkese,
Biz bisuredir yurtdısında yasıyoz.
Esim calısıyo ben calısmıyorum malum yaz gelecek. Yaza Turkiyeye gıtsem diyorum cocuklarla birkac aylıgına.
Sorum su bikac ay esimi burda yalnız bırakıp(ısten uzun ızın alamıyo) Turkiyeye tatile gelmem normalmi sizce?
Normal ama erkekler normal değil canım eşleri olmayınca meydanı boş buluyolar bence görümcem yaşadı şimdi önünü alalamıyo ihanetin

Sızce aldatırmı beni biz tatildeyken? Evde yalnız olcak sonucta ya birini bulurda eve alırsa dıye dusunmuyo degılım...
Ama ailemi vatanımı yurdumu da cok ozledim sizce napım kızlar fırsat bu fırsat deyip aldatırmı dersiniz
İnan aldatmaması için hiç bir nedeni olmıcak

kadın zaten tatilde değilken de aldatılmış.

öyle olmasa bile 'ay erkekleri boş bırakmaya gelmez' demeyi anlamlandıramıyorum ben. konu sahibinin eşi arada gidiyormuş kafa dağıtmaya. e o zaman kadın da boş bırkılmış olmuyor mu?

Selam herkese,
Esim calısıyo ben calısmıyorum malum yaz gelecek. Yaza Turkiyeye gıtsem diyorum cocuklarla birkac aylıgına.
Sorum su bikac ay esimi burda yalnız bırakıp(ısten uzun ızın alamıyo) Turkiyeye tatile gelmem normalmi sizce?
Eşimin işi dolayısı ile 2 hafta gittim tatile. 2 haftalik giysisi. Dondurucuya eve gelince kolay hazırlayacağı yemekleri koydum. Ama bir kaç ay bana çok uzun gelirdi. 1 ay kafi değilmi

Aldatma kısmı mı tek sorununuz benim hiç aklıma gelmedi. Aldatacak adam iki arada bir derede yine aldatır.

Turkiyede yanyanayken aldatan mumkun degil bu firsati kacirmaz :(
Uzgunum ama gitmeseniz de aldatabilir zaten. Giderseniz sadece biraz isini kolaylastirmis olursunuz.

Evet turkıyede yasarken aldattı benı .
Ustelik tatile falanda gıtmemiştim hergun evdeydim cocuklarla. Gozumun ıcıne baka baka yapmıs
İşte bu yüzden aslında gitmeyi çok istediğin halde içinden gelmiyor.
Ama dibindeyken yapan uzaktayken daha rahat yapar.Belki de yapmaz kim bilir?
Gidersen aklın sürekli onda kalacak ve huzursuz olacaksın,gitmezsen de başka türlü.
Amannnn

aldatıcaksa siz ordaykende aldatır.kendi adıma beni aldadıcak diye değil o kadar uzun süre eşimden ayrı kalamazdım.

Sorun anlaşıldı.
Eşin zaten seni aldatmış önceden. Güvenmiyorsun ve eşinin bu potansiyelde biri olduğunu düşünüyorsun. Soru, sen o kadar süre yokken aldatılır mısın ise, evet büyük ihtimalle aldatılırsın.

ben yapışık sevenlerdenim :)
ben kocamı bırakıp gitmem, ama ailemle aynı ülke sınırları içindeyiz :)))

yurtdışından da kısa süreliğine gelinmez ki, masrafı falan da düşünmek lazım. siz ailenizi özlemişsiniz, onlar sizi, 10 günde de hasret giderilmez. illa ki gelip uzun kalmanız gerek. e eşiniz de gelemiyormuş.
yapacak bir şey yok, keyfinizi bozmayın. ayrı kalıp birbirinizi özlersiniz hem, belki güzel bile olabilir :)

Selam herkese,
Normal. O da sizi birakip gidebilmeli.

Back
X