eşimi boşuyorum amaa, diğer kadının söylediklerini unutamıyorum...

sanırım, herşey ortaya çıkınca ayrılmışlar, ki kadın bana biz evlenecektik diyip ağlamaya başladı.
he iyi dedim, nikah şahidiniz olurum çağırırsınız artık dedim :)
Ayrılma surundur bı kaç sene .kadındaki hadsizlige bak.evlenecekmis boşanma surundur görsün evlenmeyi.en azından için soğur yanlarına birakma yük olmasın sırtına

Keşke konuşmasaydın, seninle konuşmak haddi değil çünkü ..

Ne güzel yeni bir hayata başlamışsın, eğitim alıyosun, hayatını yoluna koymaya çalışıyorsun, bu düzende eşinin hicbir şekilde yeri yok ,zaten sen de istemiyorsun anladığım kadarıyla . Pismanligindan geberiyor şimdi pislik herif ,her yerden saldıracak, olmayacağını anlayınca da çaresizliğin dibine vuracak .oh olsun , tadını çıkar..

Yeni hayatın güzellikler getirsin sana ve çocuklarına inşallah . Bu arada çocuklarını verme lütfen .

teşkler, tek odak noktam çocuklarım artık.
bu şarkıyı çok dinlemek isterdim lakin, ilk kuşkulandığım zamanlarda kadının facesine bakmıştım bu şarkıyı herkese açık şekilde paylaşmış.

iyi dileklerin için çok tşk ederim.
pişemki ne pişman, ben nasıl bir gaflete düşmüşüm, ben sana bunları nasıl yapmışım, başkası söylese bunları, eşin böyle böyle diyor diye asla inanmam.

evlatlarım benim nefesim, sokakta da kalsam, ben açsam onlarda aç, ben toksam onlarda tok.
ben nereye onlar oraya, asla vermem yawrularımı.
ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim .

lütfen artık takip etme. yok say cidden yok say .

Bu şarkı kendini iyi hissettiginde dinle o zaman ama o kadın paylaşmış diye değil... kendin için dinle .

bir yanım yap bunu diyor, bir yanım evladı var duymasın, annesi kötü niyetli bir kadın lakin..kıyamadım işte ne biliyim.
O senin çocuklarını düşünmedi bu bir.
İkincisi kendi çocuğunu da düşünmedi. Düşünseydi böyle olmazdı kendi çocuğunu düşünmeyeni sen neden düşüneceksin. Ayrıca çocuğa değil babasına söyleyeceksin. İnsanlar yaptıklarının sorumluluğunu ve bedelini de ödemeyi göze almalılar. Yaptığı ikisinin de yanına kalmasın en azından rahatlarsın.

Ayrılma surundur bı kaç sene .kadındaki hadsizlige bak.evlenecekmis boşanma surundur görsün evlenmeyi.en azından için soğur yanlarına birakma yük olmasın sırtına

bensizliğin acısıyla sürünecek, kv 2 gözü 2 çeşme yalvarıyor gel etme kızım şöyle böyle.
sensiz olamaz o, yaptı bir hata anladı vs vs.
ben biran önce onun soyadından kurtulmak istiyorum.

lütfen artık takip etme. yok say cidden yok say .

Bu şarkı kendini iyi hissettiginde dinle o zaman ama o kadın paylaşmış diye değil... kendin için dinle .

yok bu dönemlerde bakmadım, ilk kuşkulandığımda kimdir nedir necidir diye bakmıştım.
ben geleceğime sevgilerimle diyorum, çok tşkler arkadaşım.

çok haklısın esasında, bende böyle düşünüyordum.
baypas olmuş yaşlı bir öğretmen emeklisi adam, bana kötülük yapana bile kötülük yapamıyorum

Ne olursa olsun o ahlaksız kadının babasına her şeyi anlatın. Beter olsun. Eşin olacak o adamda öyle. Allah sabrınızı artırsın. Cesaretinizi de takdir ettim

Ne olursa olsun o ahlaksız kadının babasına her şeyi anlatın. Beter olsun. Eşin olacak o adamda öyle. Allah sabrınızı artırsın. Cesaretinizi de takdir ettim

onları allaha havale ettim.
sadece çocuklarım için üzülüyorum, parka, misafirliğe yada misafir geldiğinde eşli insanları görünce kötü oluyorlar.
artık dikkat ediyorum elimden geldiğince, babalarıyla birlikte olan yakınlarımızın olduğu ortamlardan uzak duruyorum. ne kadar doğru bilemiyorum ama

Oh helal,ne güzel bir yazi olmuş, çok mantıklı

Kul Allah a havale eder o zaten en güzel cezayı verir ama biz görmeyebiliriz. Ama ben görmek isterdim. Siz o yüzden rezil edin o kadını. Birde çocuklar emin olun böyle daha mutlu olur. Siz onlar için en iyisini düşünürsünüz zaten

Keşke telefonu kapatmadan önce sorsaydınız neyi hazmedemedin ne kışkırttı bu kadar seni diye. Zavallı ya. Kusura bakmayın ama onca bekar varken evli adamla ilişki yaşayan kadından ne beklenir ne şekilde hitap edilir hepimiz biliyoruz artık. Kocanız büyük ihtimal kullanıp attı onu oda size saldırıyor hıncını sizden alıyor. Ama baya bi kuyruğuna basmışlar yazık.

Boşanmakla en güzelini yapmışsınız. Kendi değerinizi bilin kimseye ezdirmeyin kendinizi. Ne var 14 yılınız gitmişse? Daha güzel bi sürü günler var önünüzde hayat bitmiş değil ki. Daha güzel anılarınız olacak siz yeter ki güçlü durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…