- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Al tepe tepe kullan deseydin. İnsanlar neler yaşıyor ya. Tekrar konuşma bence, insan yerine koyduğuna değmez.
Ayrılma surundur bı kaç sene .kadındaki hadsizlige bak.evlenecekmis boşanma surundur görsün evlenmeyi.en azından için soğur yanlarına birakma yük olmasın sırtınasanırım, herşey ortaya çıkınca ayrılmışlar, ki kadın bana biz evlenecektik diyip ağlamaya başladı.
he iyi dedim, nikah şahidiniz olurum çağırırsınız artık dedim :)
Üzülme incitildigin yerden ne güzellikler karşına çıkacak kimbilir... Şuan canın yanıyor evet, belki zaman alacak ama geçecek .
Acını yaşa yaşarken de kapatma kendini.. geliş kurslara git çalış vs...evlatlarinla güzel bir yuva kur .
Acılarından dersler al negatifleri pozitife dönüştür.
Ve bir şarkı sana... çok severim.. Nil Karaibrahimgil gençliğime sevgilerimle. Mutlu ol.
bir insan böyle bir konuya bunu neden yazarEvlensinler. Boşanıyorsunuz. Kocanız arar yakında onu.
Keşke konuşmasaydın, seninle konuşmak haddi değil çünkü ..
Ne güzel yeni bir hayata başlamışsın, eğitim alıyosun, hayatını yoluna koymaya çalışıyorsun, bu düzende eşinin hicbir şekilde yeri yok ,zaten sen de istemiyorsun anladığım kadarıyla . Pismanligindan geberiyor şimdi pislik herif ,her yerden saldıracak, olmayacağını anlayınca da çaresizliğin dibine vuracak .oh olsun , tadını çıkar..
Yeni hayatın güzellikler getirsin sana ve çocuklarına inşallah . Bu arada çocuklarını verme lütfen .
lütfen artık takip etme. yok say cidden yok say .teşkler, tek odak noktam çocuklarım artık.
bu şarkıyı çok dinlemek isterdim lakin, ilk kuşkulandığım zamanlarda kadının facesine bakmıştım bu şarkıyı herkese açık şekilde paylaşmış.
O senin çocuklarını düşünmedi bu bir.bir yanım yap bunu diyor, bir yanım evladı var duymasın, annesi kötü niyetli bir kadın lakin..kıyamadım işte ne biliyim.
Ayrılma surundur bı kaç sene .kadındaki hadsizlige bak.evlenecekmis boşanma surundur görsün evlenmeyi.en azından için soğur yanlarına birakma yük olmasın sırtına
lütfen artık takip etme. yok say cidden yok say .
Bu şarkı kendini iyi hissettiginde dinle o zaman ama o kadın paylaşmış diye değil... kendin için dinle .
yok bu dönemlerde bakmadım, ilk kuşkulandığımda kimdir nedir necidir diye bakmıştım.
ben geleceğime sevgilerimle diyorum, çok tşkler arkadaşım.
O senin çocuklarını düşünmedi bu bir.
İkincisi kendi çocuğunu da düşünmedi. Düşünseydi böyle olmazdı kendi çocuğunu düşünmeyeni sen neden düşüneceksin. Ayrıca çocuğa değil babasına söyleyeceksin. İnsanlar yaptıklarının sorumluluğunu ve bedelini de ödemeyi göze almalılar. Yaptığı ikisinin de yanına kalmasın en azından rahatlarsın.
Ne olursa olsun o ahlaksız kadının babasına her şeyi anlatın. Beter olsun. Eşin olacak o adamda öyle. Allah sabrınızı artırsın. Cesaretinizi de takdir ettimiyi akşamlar herkese..
eşimin beni aldattığını, watsapla öğrendiğimi diğer konumda yazmıştım.
sevgili kk kadınları bana çok destek olmuşlardı.sağolsunlar.
şuan ailemin yanındayım ve düzen kurmaya çalışıyorum.
annem sonuna kadar arkamda, kardeşim keza öyle, babam her ne kadar zor olsa da, bir şekilde idare ediyorum.
eşimin ayaklarıma kapanıp, ağlayışını, görmenin ne kadar paha biçilemez bişi olduğunu sizlere anlatamam.
birçok zorluğa göğüs germiş ve çocuklarım babasız büyümesinler diye elimden geleni yapmışken, ALDATILMAK...
boşanma gerçekleşmedi,süreç devam ediyor şuan.çocukların velayetini istiyor.
sanki oturup bakacak çocuklara.annesi bakacakmış.. pehh
bir yandan yalvarmaları devam ederken, bir gece gizli numaradan arandım..
kadının sesini aldığımda nefesim kesildi bir an.
allah sonrasında bir sabır verdi, ben bile kendime inanamadım.
eşimi kötülemeye, seninle ilgili şunları söyledi demeye başladı ki;
çocuğuma kahvaltı hazırlamıyormuşum ( yediriyorum, serviste kusup geri geliyordu.)kahvaltı yapmazdı oğlum.midem bulanıyo anne nolur derdi.
ütü yapmıyormuşum.( 6 7 tane ütülü kayefeti varken, ütüsüz olanı istediğinde,5 dk içinde ütüleyip verirdim.
seninle özel hayatı yoktu, seni telefonunda , oğlum diye kaydetmişti, yılbaşında eğlenmeye gittiğiniz yerde istediği istek parça benim şarkımdı.. gibi gibi gibi...
sakın onu affetme, beni şahit olarak yazdır .. sana şahitlik ederim gibi salak saçma şeyler söyledi.
bana kızacaksınız belki, neden onun anlattıklarını dinledin diye ama inanın insan merak ediyor.
benimle ilgili ne anlatmıştı o kadına.. gerçi yalan yalnış şeyler..
asla affetmeyeceğim onu,dilerim bana yaşattıklarını yaşamadan ölmez..
hala daha acı çekiyorum, evlatlarım için esasında.. geceçek biliyorum ama çok zor.
19 yaşında evlendim ben, üni sınavına girmedim, yehuu aşık oldum evleniyorum dedim.. ahhh safik ben.
32 yaşında 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan, ygs lys sınavına girdim ve, istanbul üniversitesine (uzaktan eğitim) yerleştim. bu yıl 2. sınıfım. bunlarda iyi yanlarıydı sanırım ayrılmamın.
oğlum, kızım, ben oturup hep birlikte ders çalışıyoruz :)
gece yatarken aklıma geliyor kadının söyledikleri, canımı acıtıyor.
aklımdan silip atamıyorum.bazen keşke konuşmasaydım diyorum amaa..
kadının babasının numarasını buldum, gece konuştuktan sonra arayıp herşeyi anlatacaktım, kızının ne mal olduğunu bilsin diye, aradım kadının 15 yaşında ki kızı açtı telefonu, kıyamadım çocuğun ne suçu vardı ki..
kızını huzursuz etmek istemedim. kapattım telefonu.
ama o benim yawrularıma acımamıştı. hoş kendi babaları düşünmezken, o neden düşünsünki dimi..
çok uzun oldu kusura bakmayın, iç dünyamı paylaşmak istedim..
Ne olursa olsun o ahlaksız kadının babasına her şeyi anlatın. Beter olsun. Eşin olacak o adamda öyle. Allah sabrınızı artırsın. Cesaretinizi de takdir ettim
Ben olsam esim yalvarirken videoya alir kadina atardim.
Oh helal,ne güzel bir yazi olmuş, çok mantıklıBir kadın olarak düşün; düşün ki neden seni aradı ve bunu anlatma ihtiyacı hissetti?
Onu ne yıkmış olabilir de gelip sana böyle saldırdı?
O telefon konuşmasında, sen kadar sevilmemiş bir kadının kıskançlığı var. Görüyorsun değil mi?
Seni anneliğin, ev hanımlığın, her şeyinle vurmaya çalışmış. Çünkü seni aldatan kişinin aldattığı haliyle bile kendinin sen kadar sevilmeyeceğini biliyor.
Ha bu dediğim "Ah vah görüyor musun eşin seni çok sevdi, deli gibi severken aldattı affet" manasına gelmiyor belirteyim. İkinci şans, ancak sen verirsen olur, o adamın tek başına bir şansı, hiçbir şeyi yok çünkü şrfnden geçti. Yalvaracak da.. Kaybetti anladı. Çirkinleşecek de, içinde ne varsa dışına da kusacak çünkü acı çekmek böyle bir şey... Onun acı sonradan gelecek, erkek kafası değil mi işte.
Neyse... Bu 2. kadın "ikinciliğin" altında ex olmak üzere olan-eşini gördükçe, sen kadar "Saygı" duyulmadığı için delirecek.
Sonra gelip böyle kendi yozluğunu kapamak için en kibar-bil diye söylüyorum maskesini takıp analığına, her şeyine bi şeyler söyleyecek.
Sen sadece "He tamam" deyip surata kapamalıydın. Bu kadar. Sende uyandıracağı o öfkenin lezzetini almasın. Ama bu teoride böyle, pratikte duygularımızdan arı değiliz; kırılırsın... Dökülürsün... Ama "Takılmamalısın" çünkü onlar ayaklarının altına indiler, onlardan yana bir beklentin-intikam hissin bile kalmamalı. Güçlü bir kadın, bu tecrübeden de geçer. İnşallah geçeceksin.
Kul Allah a havale eder o zaten en güzel cezayı verir ama biz görmeyebiliriz. Ama ben görmek isterdim. Siz o yüzden rezil edin o kadını. Birde çocuklar emin olun böyle daha mutlu olur. Siz onlar için en iyisini düşünürsünüz zatenonları allaha havale ettim.
sadece çocuklarım için üzülüyorum, parka, misafirliğe yada misafir geldiğinde eşli insanları görünce kötü oluyorlar.
artık dikkat ediyorum elimden geldiğince, babalarıyla birlikte olan yakınlarımızın olduğu ortamlardan uzak duruyorum. ne kadar doğru bilemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?