eşimi boşuyorum amaa, diğer kadının söylediklerini unutamıyorum...

belki görmeyeceğim ama bileceğimki, tevekkül ettiğim bir konuda merci yaradansa, en sancılı bir biçimde onları sınayacaktır.

az önce biri, onlara bişi olmaz senin hayatın dağıldı dedi, aksine hiç öyle düşünmüyorum.
hayatları öyle bir dağıldıki, yollarını bana çıkartmaya çalışıyorlar.
içim çok rahat, ne çocuklarıma karşı, ne eşime karşı, ne de ailesine karşı asla yüz kızartıcı hiç bişi yapmadım.

elbette hatalarım vardır, bende insanım neticede.
kırılan oldum kıran olmadım yinede.

Bence o pis kadının ailesine ulaşın iş yerine ulaşın pislik rezil olsun herkese.
Iciniz soğur en azından.
Bence de. Böyle kadın ya da adamlar milletin hayatını karartıp sonra oh mis hayatlarına devam ediyorlar. Dışarda ahlak abidesi, edep abidesi gibi dolaşıp duruyorlar. Bi arkadaşım eşinin kendisini aldattığı kadını çalıştığı okula da ilçeye rezil etti. Aylarca konuşuldu. Kadın sonunda tayin istedi kaçtı. Ailesi her şeyi duydu. Kadını reddetti. Böyleleri beter olsun ya. Sürünsün

ortak arkadaşları var sanırım, barışmak istediğini vs söylediler, bana durmadan bak sakın affetme, senn için onu dedi bunu dedi diyip durdu.
tövbe yarabbim bana da bir peygamber sabrı geldi, eeee, bak sen vay anasını anlat anlat dedim.
hiç kızmadan öfkelenmeden. oda şaşırdı açıkçası tavrıma.

14 yıl...çok şey var da, neyseki nefes alıyoruz. evlatlarımın canı sağ, tutunduklarım ve umud ettiğim herşey çocuklarımın üzerine kurulu.

Keşke kadınada bir dava bassanız. Ahlaksız insanlar sinirlerim zıpladı ya.

Keşke kadınada bir dava bassanız. Ahlaksız insanlar sinirlerim zıpladı ya.

onada dava açıcam, ahdım var tazminat alırsam, esirgeme kurumuna ya da barınaklara bağışlayacağım.
ben ona dava açmak isterken, kadın bana,
senin şahidin olurum dedi. şaka gibi ya bunu yaşadığıma inanamıyorum

Eşinin yaşadığı pişmanlık kadının zoruna gitmiş. Belliki o sizi boşanırsınız ve biz mutlu oluruz diye düşünüyormuş :) mahkemede aynen bunları ifade eden kadının sizi aradığını ve söylediklerini.
Dünyada bekar erkek kalmamış sanki..

Kadının söylediklerini dinlememiş olsan belkide barışacaktın herşey yolunda gidiyor derken kadın bir şekilde bunları anlatacaktı sana çünkü içinde kin var kötülük var dökmesi lazım ortaya. Şimdi en azından geç olmadan yolunu çiziyorsun. çocuklarınızla yolunuzda mutlu olun bırakın geçmiş geçmişte kalsın.

Yeni kadın ütüsünü yapıyordur mutlaka
Kahvaltı da hazırlıyordur çoçuğa, senden daha fazla düşünür çünkü
Hayat tam da bu yemek ve ütü
Ben olsam pişman olacağımı bileceğim halde dinlerdim oyüzden normal yaptığınız
Boşverin hayata tutunmuşsunuz en güzeli de o
Eski eşiniz de dolansın dursun şimdi çocuklarına ne diyecek kendini nasıl affedecek yansın kendine

Sakin barisma
Kadinin dediklerini de unut.

Erkeklerin cogu diger kadini kandirmak icin evliliginin kotu gittigini, karisinin ona kadinlik vs yapmadigini, cocuklara iyi bakamadigi ve cok mutsuz oldugunu soylerler.
Klasik erkek taktikleri
Sizin ki de diger kadini bu sekilde tavlamis bence

Unutun ikisini de
Yolunuza bakin

En güzel yıllarım geçti diye düşünme, bak daha ne kadar gençsin, güçlüsün. Burada ne kadınlar okuyoruz neler yaşıyorlar ama asla ayrılmıyorlar, tabii herkesin kendi hikayesi kendi şartları ama, sen kapıyı çekip çıkabilmişsin. Yeni bir hayat kurmak için gerekli adımları atabilmişsin. En zorunu yapmışsın aslında. Kendinle gurur duy.

O kadını dinlemeseydim diye de düşünme, boşver, dinlemesen de merak edecektin. Bir arkadaş yazmış, çok doğru. O sevilmemenin acısını senden çıkarıyor. Daha çok güzel yılların var önünde, geçenlere üzülmek yerine gelecek olanlara sevin.

eşim olacak kişi, kadının iş yerine giitmiş.
dağıtmış, tüm cihazları kırmış, ne varsa teknik olarak ve kadın buna dava açmış :)

Birbirleriyle tokuşa dursunlar siz yeni hayatınızı kuruyorsunuz.

Aldatilmanin hançeri çok ağırdır ancak elinizde hazineleriniz var.

Eşiniz olacak kişi de daha çok pişman olacak,daha çok yanacak. Kimi bulursa bulsun hep yuvasını sizleri anacak , yanacak.

Yuvaniz dağılmadi , dağılan o , savrulan o.

O arayan kansız kadında terkedilmenin acısını çıkarmaya çalışmış sizden.
Emin olun ki bine bin katarak anlatmıştır.

Arayıp babasına söyleyin v.s diyenlere katılmıyorum. Bu dava sürecinde o işe yaramazla uğraşmak daha çok canınızı yakar.

Tevekkül ettiğin merci herkesten güçlü evet. Insallah daha da pişman olacak, daha da ayaklarıniza kapanacak.
Ve siz coktan gitmiş olacaksınız.

Kızgınlığın geçecek senin de karşına bir başkası çıkacak ne kadar salakmisim onlar için kendimi üzmüşüm diyeceksin onlar birleşse bile senin umrun olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…