- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Kul Allah a havale eder o zaten en güzel cezayı verir ama biz görmeyebiliriz. Ama ben görmek isterdim. Siz o yüzden rezil edin o kadını. Birde çocuklar emin olun böyle daha mutlu olur. Siz onlar için en iyisini düşünürsünüz zaten
Bence de. Böyle kadın ya da adamlar milletin hayatını karartıp sonra oh mis hayatlarına devam ediyorlar. Dışarda ahlak abidesi, edep abidesi gibi dolaşıp duruyorlar. Bi arkadaşım eşinin kendisini aldattığı kadını çalıştığı okula da ilçeye rezil etti. Aylarca konuşuldu. Kadın sonunda tayin istedi kaçtı. Ailesi her şeyi duydu. Kadını reddetti. Böyleleri beter olsun ya. SürünsünBence o pis kadının ailesine ulaşın iş yerine ulaşın pislik rezil olsun herkese.
Iciniz soğur en azından.
Keşke telefonu kapatmadan önce sorsaydınız neyi hazmedemedin ne kışkırttı bu kadar seni diye. Zavallı ya. Kusura bakmayın ama onca bekar varken evli adamla ilişki yaşayan kadından ne beklenir ne şekilde hitap edilir hepimiz biliyoruz artık. Kocanız büyük ihtimal kullanıp attı onu oda size saldırıyor hıncını sizden alıyor. Ama baya bi kuyruğuna basmışlar yazık.
Boşanmakla en güzelini yapmışsınız. Kendi değerinizi bilin kimseye ezdirmeyin kendinizi. Ne var 14 yılınız gitmişse? Daha güzel bi sürü günler var önünüzde hayat bitmiş değil ki. Daha güzel anılarınız olacak siz yeter ki güçlü durun
Bence o pis kadının ailesine ulaşın iş yerine ulaşın pislik rezil olsun herkese.
Iciniz soğur en azından.
Keşke kadınada bir dava bassanız. Ahlaksız insanlar sinirlerim zıpladı ya.iyi akşamlar herkese..
eşimin beni aldattığını, watsapla öğrendiğimi diğer konumda yazmıştım.
sevgili kk kadınları bana çok destek olmuşlardı.sağolsunlar.
şuan ailemin yanındayım ve düzen kurmaya çalışıyorum.
annem sonuna kadar arkamda, kardeşim keza öyle, babam her ne kadar zor olsa da, bir şekilde idare ediyorum.
eşimin ayaklarıma kapanıp, ağlayışını, görmenin ne kadar paha biçilemez bişi olduğunu sizlere anlatamam.
birçok zorluğa göğüs germiş ve çocuklarım babasız büyümesinler diye elimden geleni yapmışken, ALDATILMAK...
boşanma gerçekleşmedi,süreç devam ediyor şuan.çocukların velayetini istiyor.
sanki oturup bakacak çocuklara.annesi bakacakmış.. pehh
bir yandan yalvarmaları devam ederken, bir gece gizli numaradan arandım..
kadının sesini aldığımda nefesim kesildi bir an.
allah sonrasında bir sabır verdi, ben bile kendime inanamadım.
eşimi kötülemeye, seninle ilgili şunları söyledi demeye başladı ki;
çocuğuma kahvaltı hazırlamıyormuşum ( yediriyorum, serviste kusup geri geliyordu.)kahvaltı yapmazdı oğlum.midem bulanıyo anne nolur derdi.
ütü yapmıyormuşum.( 6 7 tane ütülü kayefeti varken, ütüsüz olanı istediğinde,5 dk içinde ütüleyip verirdim.
seninle özel hayatı yoktu, seni telefonunda , oğlum diye kaydetmişti, yılbaşında eğlenmeye gittiğiniz yerde istediği istek parça benim şarkımdı.. gibi gibi gibi...
sakın onu affetme, beni şahit olarak yazdır .. sana şahitlik ederim gibi salak saçma şeyler söyledi.
bana kızacaksınız belki, neden onun anlattıklarını dinledin diye ama inanın insan merak ediyor.
benimle ilgili ne anlatmıştı o kadına.. gerçi yalan yalnış şeyler..
asla affetmeyeceğim onu,dilerim bana yaşattıklarını yaşamadan ölmez..
hala daha acı çekiyorum, evlatlarım için esasında.. geceçek biliyorum ama çok zor.
19 yaşında evlendim ben, üni sınavına girmedim, yehuu aşık oldum evleniyorum dedim.. ahhh safik ben.
32 yaşında 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan, ygs lys sınavına girdim ve, istanbul üniversitesine (uzaktan eğitim) yerleştim. bu yıl 2. sınıfım. bunlarda iyi yanlarıydı sanırım ayrılmamın.
oğlum, kızım, ben oturup hep birlikte ders çalışıyoruz :)
gece yatarken aklıma geliyor kadının söyledikleri, canımı acıtıyor.
aklımdan silip atamıyorum.bazen keşke konuşmasaydım diyorum amaa..
kadının babasının numarasını buldum, gece konuştuktan sonra arayıp herşeyi anlatacaktım, kızının ne mal olduğunu bilsin diye, aradım kadının 15 yaşında ki kızı açtı telefonu, kıyamadım çocuğun ne suçu vardı ki..
kızını huzursuz etmek istemedim. kapattım telefonu.
ama o benim yawrularıma acımamıştı. hoş kendi babaları düşünmezken, o neden düşünsünki dimi..
çok uzun oldu kusura bakmayın, iç dünyamı paylaşmak istedim..
tam ıkıncı kadın gıbı davranmıs
sız guclu bır ınsansınız ustesınden geleceksınız
Keşke kadınada bir dava bassanız. Ahlaksız insanlar sinirlerim zıpladı ya.
Eşinin yaşadığı pişmanlık kadının zoruna gitmiş. Belliki o sizi boşanırsınız ve biz mutlu oluruz diye düşünüyormuş :) mahkemede aynen bunları ifade eden kadının sizi aradığını ve söylediklerini.onada dava açıcam, ahdım var tazminat alırsam, esirgeme kurumuna ya da barınaklara bağışlayacağım.
ben ona dava açmak isterken, kadın bana,
senin şahidin olurum dedi. şaka gibi ya bunu yaşadığıma inanamıyorum
Ağlamış ya onu merak ettim. Niye ayrılmışlarumarım evlenirler :)
bana yaşattıklarını, ona yaşatsın bakıyım, kaç ay dayanabilecek.
umrumdışı açıkçası.
Ağlamış ya onu merak ettim. Niye ayrılmışlar
Garip çok garip. Neyse umarım mutlu olursunuz.neden ayrıldınız diye sormadım.
biz evlenecektik diyip ağladı işte ne biliyim
eşim olacak kişi, kadının iş yerine giitmiş.
dağıtmış, tüm cihazları kırmış, ne varsa teknik olarak ve kadın buna dava açmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?