- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Dusuk tehlikem vardi kayinbabam ile amcasi geldiler dort dortluk agirladim laf sokup sokup gitti kayinbabam dusuk riskim oldugunu bilmiyordu agrim feci vardi yanlis anlamasin diye soylemedim soyledigi agir laflari esime soyledim suclu sensin dedi yediremedim kavga cikti yerlerde surukledi beni yillardir arayip sormayan babasi degerli oldu bir iku ayda Annem kız kardeşim ocakta trafik kazası geçirdi annesi kış günü yola mı çıkılır dedi laf soktu kayinbabam geçmiş olsun bile demedi bunun içinde laf yaptım diye dayak yedim çocuğumda gelişme geriliği var diye ona cüce mı doğacak dedi üstüme çok geldi aldır dedi vs. 6 ay kimse bilmedi bunları doktor ölebilir dedi de millete söyledik yasatmadigi para sıkıntısu ailesinin cahilliği ile dilemedigim özür kalmadı haklı olmama rağmen . Çocuk sakat doğarsa giderim merak etme dedim sonra bende yanındayım dedi o zaman tamam iyileşti dedim ama olmadı anası beni es geçip kendu hamileliklerini anlatıyor lan gündem benim sen dur şöyle kenarda üç baskı aynı hikayeyi dinledim beni konuşturmadu neyse hepsinin sülalesini ben...burda onemli olan tek sey senin ve bebeginin sagligi kendini nasil huzurlu hissediyorsan oyle yap.
aklindan da kotu dusunceleri kovala ve herseyi Allaha havale et o senin icin en iyisini bilir.
İlk defa eşimden farklı bir odada uzanıyorum su an evdeyim . Benim hastaligim var ilaç kullanıyorum bebeğim olmaz sanıyordum ailede de genetik kısırlık bı baktık hamile kaldım eşim olsun istiyordu bı tane yapalım dedi korunmayalim dedik ben çok hazır değildim hamile kalmazsam uzulurum diye ama dördüncü ayimizda hamile kaldımŞu an nerdesin annenin evinde misin kendi evinde misin bilmiyorum ama haber vermeden sezeryan olmak bana saçma geldi. Boşanma konusunda kararlı değilsen yapma derim. Ne olacaksa olsun diyorsan sen bilirsin tabi.
Çocuk yapmaya nasıl karar verdiniz hangi şartlarda oldu bilmiyorum bana o kısımda bir sıkıntı var gibi geldi. Önceden de öyle ilgisiz miydi mesela?
Umarım masada kalırım umarım.Sezeryan doğum yapıldığında en az bir gün hastanede kalıyorsunuz eşiniz eve gelmediğinizde sizi arayacak bu sefer farklı sorun olacak. Diyelim ki sezeryan oldunuz Allah korusun ya bir sorun olursa ? Size ilgi göstermeyen eşinize ihtiyaç duyabilirsiniz.
Sakın yanlış anlamayın bebek tek başına olmuyor ve sonuçta babası onunda olması lazım..
Umarım masada kalırım umarım.
Şiddet hemde hamileyken... Olay bitmiştir fazla söze ne hacet. Direk ayrılık sebebiDusuk tehlikem vardi kayinbabam ile amcasi geldiler dort dortluk agirladim laf sokup sokup gitti kayinbabam dusuk riskim oldugunu bilmiyordu agrim feci vardi yanlis anlamasin diye soylemedim soyledigi agir laflari esime soyledim suclu sensin dedi yediremedim kavga cikti yerlerde surukledi beni yillardir arayip sormayan babasi degerli oldu bir iku ayda Annem kız kardeşim ocakta trafik kazası geçirdi annesi kış günü yola mı çıkılır dedi laf soktu kayinbabam geçmiş olsun bile demedi bunun içinde laf yaptım diye dayak yedim çocuğumda gelişme geriliği var diye ona cüce mı doğacak dedi üstüme çok geldi aldır dedi vs. 6 ay kimse bilmedi bunları doktor ölebilir dedi de millete söyledik yasatmadigi para sıkıntısu ailesinin cahilliği ile dilemedigim özür kalmadı haklı olmama rağmen . Çocuk sakat doğarsa giderim merak etme dedim sonra bende yanındayım dedi o zaman tamam iyileşti dedim ama olmadı anası beni es geçip kendu hamileliklerini anlatıyor lan gündem benim sen dur şöyle kenarda üç baskı aynı hikayeyi dinledim beni konuşturmadu neyse hepsinin sülalesini ben...
Bak öncelikle sakın ol. Hassas bir dönemdesin. Herşeye üst üste gelmiş olabilir.İlk defa eşimden farklı bir odada uzanıyorum su an evdeyim . Benim hastaligim var ilaç kullanıyorum bebeğim olmaz sanıyordum ailede de genetik kısırlık bı baktık hamile kaldım eşim olsun istiyordu bı tane yapalım dedi korunmayalim dedik ben çok hazır değildim hamile kalmazsam uzulurum diye ama dördüncü ayimizda hamile kaldım
Ohooo bize ilgisiz diye anlatıyorsun sen de konuyuDusuk tehlikem vardi kayinbabam ile amcasi geldiler dort dortluk agirladim laf sokup sokup gitti kayinbabam dusuk riskim oldugunu bilmiyordu agrim feci vardi yanlis anlamasin diye soylemedim soyledigi agir laflari esime soyledim suclu sensin dedi yediremedim kavga cikti yerlerde surukledi beni yillardir arayip sormayan babasi degerli oldu bir iku ayda Annem kız kardeşim ocakta trafik kazası geçirdi annesi kış günü yola mı çıkılır dedi laf soktu kayinbabam geçmiş olsun bile demedi bunun içinde laf yaptım diye dayak yedim çocuğumda gelişme geriliği var diye ona cüce mı doğacak dedi üstüme çok geldi aldır dedi vs. 6 ay kimse bilmedi bunları doktor ölebilir dedi de millete söyledik yasatmadigi para sıkıntısu ailesinin cahilliği ile dilemedigim özür kalmadı haklı olmama rağmen . Çocuk sakat doğarsa giderim merak etme dedim sonra bende yanındayım dedi o zaman tamam iyileşti dedim ama olmadı anası beni es geçip kendu hamileliklerini anlatıyor lan gündem benim sen dur şöyle kenarda üç baskı aynı hikayeyi dinledim beni konuşturmadu neyse hepsinin sülalesini ben...
Bunları anne babası boşanmış bir evlat olarak yazıyorum. Hakikaten yazıklarınız beni çok öfkelendirdi. Eğer çocuk sahibi oluyorsanız. Artık hayattaki önceliğiniz çocuğunuz olmalı. Aldatma yok, şiddet yok.. Sadece ilgisiz vs. Siz tüm evlilikleri 24 saat canımlı cicimli mi hayal ediyorsunuz? Evet özellikle hamilelikteki ilgisizlik sizi çok üzmüş olabilir. Ama artık o adam aynı zamanda çocuğunuzun babası. Siz diyorsunuz ki ben bu çocuk dünyaya gelir gelmez aile ortamından eksik büyütücem. Peki neden? Çünkü eşim ilgisiz. Ne olacak biliyor musunuz? Siz o çocuk dünyaya geldikten sonra boşanacaksınız. Siz de eşiniz de hayatınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Öyle de böyle de yaralarınızı saracaksınız. Ama o çocukta çok derin yaralar açacaksınız. Hayatta her şey sizin mutluluğunuz olmamalı. Özellikle de anneyseniz. Şiddet hakaret azap işkence ihanet vs olsa şu cümlelerin birini bile kurmazdım. Ama ilgisiz bir eşiniz var diye çocuğunuzu aile ortamından eksik büyütmeye hakkınız yok. Terapiste gidin? Artık adım başı aile danışmanları var? Belki eşinizin aklınıza bile gelmeyecek psikolojik sıkıntıları var? Ben olsam çocuğun için her yolu denerdim.Zaten ona boşanmak istediğimi söyledim ama o saçmaladıgimi düşünüyor her konuda . Bende doğumdan sonra yazın memlekete gideceğimi gideceğini ve orada sağlıklı karar vermek için bir iki ay kalacağımı söyledim döndüğümde aynı şeyler devam ediyorsa boşanma kararima saygı duymasını istedim tamam dedi . Maddi anlamda kendisini yetersiz bulduğu için bunu kabul etmesi bir bakıma zor olmicak bilemiyorum zor bir durum içindeyim ve kafam karmakarışik hiç böyle olmamistim
Lütfen diyorum son 10 gün kaldı doğuma bana destek ol bı omzumu sivazla bir şey yap diyorum sinAvlara hazırlanıyor um atanmaak icin hamileyim riskli gebelik diye üç gün hastanedeyim iş güç vs yetisemiyorum artık agrilarm oluyor bazen kıvranıyor um ne oldu neyin var demiyor bile insanı i yönkalmamis diye dudüşünüyor um en çokta bu yüzden ayrılık düşünüyorumŞiddet hemde hamileyken... Olay bitmiştir fazla söze ne hacet. Direk ayrılık sebebi
Keşke bu yazdığını ilk mesajında da belirtseydin. Hamileyken şiddet görmüşsün bitmiştir o evde bu zamana kadar kalman hata. Asıl sorununuz ilgisizlik değil ki şiddet.Dusuk tehlikem vardi kayinbabam ile amcasi geldiler dort dortluk agirladim laf sokup sokup gitti kayinbabam dusuk riskim oldugunu bilmiyordu agrim feci vardi yanlis anlamasin diye soylemedim soyledigi agir laflari esime soyledim suclu sensin dedi yediremedim kavga cikti yerlerde surukledi beni yillardir arayip sormayan babasi degerli oldu bir iku ayda Annem kız kardeşim ocakta trafik kazası geçirdi annesi kış günü yola mı çıkılır dedi laf soktu kayinbabam geçmiş olsun bile demedi bunun içinde laf yaptım diye dayak yedim çocuğumda gelişme geriliği var diye ona cüce mı doğacak dedi üstüme çok geldi aldır dedi vs. 6 ay kimse bilmedi bunları doktor ölebilir dedi de millete söyledik yasatmadigi para sıkıntısu ailesinin cahilliği ile dilemedigim özür kalmadı haklı olmama rağmen . Çocuk sakat doğarsa giderim merak etme dedim sonra bende yanındayım dedi o zaman tamam iyileşti dedim ama olmadı anası beni es geçip kendu hamileliklerini anlatıyor lan gündem benim sen dur şöyle kenarda üç baskı aynı hikayeyi dinledim beni konuşturmadu neyse hepsinin sülalesini ben...
Adam seni dövmüş yavvv vicdan merhamet sıfır omuz mu sıvazlar... Bebeğin doğsun ayrılık için hazırlıklara başla cnm sen. İnan çok merhametli erkekler de var dünyadaLütfen diyorum son 10 gün kaldı doğuma bana destek ol bı omzumu sivazla bir şey yap diyorum sinAvlara hazırlanıyor um atanmaak icin hamileyim riskli gebelik diye üç gün hastanedeyim iş güç vs yetisemiyorum artık agrilarm oluyor bazen kıvranıyor um ne oldu neyin var demiyor bile insanı i yönkalmamis diye dudüşünüyor um en çokta bu yüzden ayrılık düşünüyorum
hamileyken çocuğu düşünmeden kolundan saçından tutup 6 metre koridorda düşük tehlikeniz sanciniz kanamanız varken sizi yerde sürükleyen bir adamı değil hayatınızda değil doğumunuzda çocuğunuzun babası olmasını bile istemiyorsunuz o gün karnimda bir can olmasaydı o onur kırıcı akşam ben de olmicaktim her şey direk anlatılmıyor sormaniz lazım cunku çok şey varBunları anne babası boşanmış bir evlat olarak yazıyorum. Hakikaten yazıklarınız beni çok öfkelendirdi. Eğer çocuk sahibi oluyorsanız. Artık hayattaki önceliğiniz çocuğunuz olmalı. Aldatma yok, şiddet yok.. Sadece ilgisiz vs. Siz tüm evlilikleri 24 saat canımlı cicimli mi hayal ediyorsunuz? Evet özellikle hamilelikteki ilgisizlik sizi çok üzmüş olabilir. Ama artık o adam aynı zamanda çocuğunuzun babası. Siz diyorsunuz ki ben bu çocuk dünyaya gelir gelmez aile ortamından eksik büyütücem. Peki neden? Çünkü eşim ilgisiz. Ne olacak biliyor musunuz? Siz o çocuk dünyaya geldikten sonra boşanacaksınız. Siz de eşiniz de hayatınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Öyle de böyle de yaralarınızı saracaksınız. Ama o çocukta çok derin yaralar açacaksınız. Hayatta her şey sizin mutluluğunuz olmamalı. Özellikle de anneyseniz. Şiddet hakaret azap işkence ihanet vs olsa şu cümlelerin birini bile kurmazdım. Ama ilgisiz bir eşiniz var diye çocuğunuzu aile ortamından eksik büyütmeye hakkınız yok. Terapiste gidin? Artık adım başı aile danışmanları var? Belki eşinizin aklınıza bile gelmeyecek psikolojik sıkıntıları var? Ben olsam çocuğun için her yolu denerdim.
Alttan alan taraf olunca altta kalıyor insan ve eziliyor artık tasiyamiyor . Aldatma yok bı şey yok bu ilgisiz tavırları beni çileden çıkarıyor insanım ben sevilmek istiyorum aevilmedigimde işi cinselliğe dokuyorum istemsiz çünkü bana dokunsun istiyorum en azından böyle sevsin ruhumu hisseder belki diye artık bu da kendimi kvutmaya yetmiyor
Sana hem de hamile halinle şiddet uygulayan bir adamdan ilgi sevgi bekleyerek sen hata yapıyorsun. Bu adamı değil Doğuma götürmek Doğuma kadar bile aynı evde kalma zaten. Ha böyle iğrenç insanlıktan yoksun herif vay ilk çocuğumun doğumunu kaçırdım diye üzülmez; ama Doğuma gelse mazallah orada bile vurabilir sana. Git annenin evine huzurla doğumunu yap aç boşanma davanı da. Umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın çok mutlu olursunDusuk tehlikem vardi kayinbabam ile amcasi geldiler dort dortluk agirladim laf sokup sokup gitti kayinbabam dusuk riskim oldugunu bilmiyordu agrim feci vardi yanlis anlamasin diye soylemedim soyledigi agir laflari esime soyledim suclu sensin dedi yediremedim kavga cikti yerlerde surukledi beni yillardir arayip sormayan babasi degerli oldu bir iku ayda Annem kız kardeşim ocakta trafik kazası geçirdi annesi kış günü yola mı çıkılır dedi laf soktu kayinbabam geçmiş olsun bile demedi bunun içinde laf yaptım diye dayak yedim çocuğumda gelişme geriliği var diye ona cüce mı doğacak dedi üstüme çok geldi aldır dedi vs. 6 ay kimse bilmedi bunları doktor ölebilir dedi de millete söyledik yasatmadigi para sıkıntısu ailesinin cahilliği ile dilemedigim özür kalmadı haklı olmama rağmen . Çocuk sakat doğarsa giderim merak etme dedim sonra bende yanındayım dedi o zaman tamam iyileşti dedim ama olmadı anası beni es geçip kendu hamileliklerini anlatıyor lan gündem benim sen dur şöyle kenarda üç baskı aynı hikayeyi dinledim beni konuşturmadu neyse hepsinin sülalesini ben...
Napim karşı tarafı direk suçlamak istemedim çünkü belki ben kendimde bazı şeyleri göremiyor olabilir im sonuçta.Ohooo bize ilgisiz diye anlatıyorsun sen de konuyu
erkek kadin gibi degildir gormedigi seye hic baglanmaz sen kurtaj olsan onn hosuna bile gideblir.. dedigin seyler yirminyasndancahilmkiz davranisindan baska birsey degil.. en buyuk ceza dgdugnda ynnda olammmk uzaktn sevmk olur ona... sen onu hle karnnda hisset birde kucgna al bu soyledgin icin gunlerce Allahtan af diliyceksinnn.... en guzel duyguyu yasatmis Allah ssna dukretcgine dedigine bak cnmEşimle bir çok problemi konuşarak halletmeye çalıştım alıngan kırılgan olduğum noktalarda hassas olması gerektiği konusunda özellikle ben hamileyken bunu yapmaması gerektiğini çok üzüldüğumu bunun beni yiprattigini depresyona sürüklediğini açıkladim ama onda bana karşı özellikle mı yoksa istem dışı mı böyle tavırlar var anlamamıştım ama şimdi istemdışı değil bu kadar eşek olunmaz bence.. bebeğimi yalnız doğurmaya gidicem 9 ay yanımda bir saç oksamayan insanın kapıda beklemesini de artık istemiyorum yalnız geçti hamilelik yalnız doğsun .. sizce ne yapmalıyım
Dusuk tehlikem vardi kayinbabam ile amcasi geldiler dort dortluk agirladim laf sokup sokup gitti kayinbabam dusuk riskim oldugunu bilmiyordu agrim feci vardi yanlis anlamasin diye soylemedim soyledigi agir laflari esime soyledim suclu sensin dedi yediremedim kavga cikti yerlerde surukledi beni yillardir arayip sormayan babasi degerli oldu bir iku ayda Annem kız kardeşim ocakta trafik kazası geçirdi annesi kış günü yola mı çıkılır dedi laf soktu kayinbabam geçmiş olsun bile demedi bunun içinde laf yaptım diye dayak yedim çocuğumda gelişme geriliği var diye ona cüce mı doğacak dedi üstüme çok geldi aldır dedi vs. 6 ay kimse bilmedi bunları doktor ölebilir dedi de millete söyledik yasatmadigi para sıkıntısu ailesinin cahilliği ile dilemedigim özür kalmadı haklı olmama rağmen . Çocuk sakat doğarsa giderim merak etme dedim sonra bende yanındayım dedi o zaman tamam iyileşti dedim ama olmadı anası beni es geçip kendu hamileliklerini anlatıyor lan gündem benim sen dur şöyle kenarda üç baskı aynı hikayeyi dinledim beni konuşturmadu neyse hepsinin sülalesini ben...
Ben zaten "Şiddet hakaret azap işkence ihanet vs olsa şu cümlelerin birini bile kurmazdım" şeklinde açıklamamı yaptım. Bütün bunları yaşadıysanız zaten böyle bir adamdan hayatta hiç bişey olmaz. Çöp bile.hamileyken çocuğu düşünmeden kolundan saçından tutup 6 metre koridorda düşük tehlikeniz sanciniz kanamanız varken sizi yerde sürükleyen bir adamı değil hayatınızda değil doğumunuzda çocuğunuzun babası olmasını bile istemiyorsunuz o gün karnimda bir can olmasaydı o onur kırıcı akşam ben de olmicaktim her şey direk anlatılmıyor sormaniz lazım cunku çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?