oğlum şu anda 9 aylık oldu ama eşim ona 10 dk bile bakamıyor..sürekli evde cocuklarla ilgilenip oturmak tabi ki beni bunalttı..ama severek evlendiğim için galiba onun ilgisiz olması zoruma gidiyor..kendi özgüvenim de olmadığı için onu kaybetme korkusu yaşıyorum..
feyza aynı sorunun benzeri bende de var...5 sene önce evlendim ..aslında flört döneminde onu bırakmalıydım diyorum sık sık şu aralar kendime ...ailen vermezse kaçırırım diye kouşan adama bak diyorum...evlendik daha evliliğin ilk haftasında iznini dünya kupası izleyerek geçirdi o nedenle maçlardan nefret ediyorum..ağlardım yatak odasına çekilip ;ben neden buraya geldim ya kimim ya diyerek yalnız yalnız...akrabalarının lafına bakıp da çokk üzdü beni..en basiti daha 20 günlük evliyken bebek olsun diye psikolojik baskı yaptı günlerce yatarken yüzüme bile bakmadı bebek için olursa yüzüme bakacakmış..hamile kaldım istemeden sırf o istiyor diye...değişti...düzeldi sandım ama arda yine yapacağını yaptı..yetmedi tlf nda bi bayandan gelmiş mesajını yakaladım..doğuma 20 gün kala..neymiş efendimm normal arkadaşıymış da ben yanlış anlarım diye erkek ismiyle kaydetmiş ki Allah ne güzel yakalattı...
aylarca etkisinden kurtulamadım zor doğum lohusalık üstüne 2 ay iş nedeniyle ayrı kalma durumu bir de akrabalarının verdiği zarar....çıldırıyorum sandım kızımı öldürüyordum nerdeyse kızgınlık anında fırlattığım biberonla...o an anladı ki bana kızan eşim "sen iyi değilsin" diyerek ertesi gün psikoloğa götürdü...ama çocuğum yaşında bile diil sütten kesemem diye kıyamadım...dışarı çıkınca elel gezen eşim çocuktan sonra elimi tutmaz oldu...4 snedir böyle!elimi tutmaz!evlenmeden önce hamilelikte elimi bırakmayan adam bi anda 180 derece değişti neymiş çocukluymuşuz!çok mu önemliymiş el ele gezmek çocuk gibi! miş miş....
Eve gelir nasılsın karıcım naptın bugün der kapıyı daha kapatmadan ...o kadar....sonra yemek yer .....tv sinin başına uzanır..ne zaman ben sorsam öyle konuşur...arada bi kırk yılda kendiliğinden 1/2 cümle sarfeder..yoksa elinde kumanda....5 snedir hadi deniz kenarına gidelim demedi daha...:1no2: annem bile inanamadı....çok yoğun çalışıyor biliyorum ..para olsa izni olöaz izni olsa para olmaz..ama bu ikisin de olduğu zamanı da bilirim ağzını bıçak açmaz...
burda hiç tanıdığım akrabam yok ailem başka şehirde...yalnızım...akşama kadar gelse de konuşsak sohbet etsek ya da belki bi güzellik yapar hadi biraz dışarıda yürüyelim der diye senelerce bekledim..ama arkadaşlarıyla işyerinde şen şakrak..bi telefon gelse şen şakrak sohbet eder.yada komşu vs.ile..bana gelince ağzını açmaz.sorunca"yorgunum"
inanın ben de bıktım artıkkkkkk..bunun için mi evlendim ben ya karnım baba evin de de doyuyordu...ben ;ben deyince dışarı zoraki çıkan çıktı mı oranı düzel buranı düzelt diyen(ki kapalı da giyinirim hatlarım belli olmaz) diyen bir adam değil kendiliğinden hadi canım çıkalım gezelim diyen bi adm isterim...Allah tan korkmasam onun nasıl 2 defa tlf da hatasını yakaladım ben de başka erkeklerle konuşuyum intikam alıyım diye yaparım...ama nolcak içim rahat etmicek..çokkk sevdiğimi biliyor..kendimi çirkin bulduğumu biliyor..sabahları aynada bi jölelenmesi bi bakışı var ki kendine sinir oluyorum....kendini beğenmişliği ben verdişm eline..bi kız laf mı atmış buna bana yetiştirir sırf kıskandırmak bak rağbet görüyorum ben ,,diye düşündürmek üzmek için...
ama.....şu son osmanlı sultanı yazıyor ya o arkadaş solsun gözümü açtırdı ...yakında lisans kpss sınavı var o bile umrumda diil çalışmıyorum haftalardır...5 senedir yıllık izninini daha hiç birlikte geçiremedik pürüzlerden..bu sene beraber olsun diye can atıyorum inşallah..ama adamın umrunda diil...yani çıkalım gezelim lafı bile çıkmaz ağzından....ama dedim ya intikam zilleri mi deyin yoksa maymun gözünü mü açtı deyin ne derseniz deyin...
inşallah ilk değişimmi saçlarımdan başlıcam farklı bir boya ile boyamak....ve..bi kaç değişim üst baş...ve dediğiniz gibi...benden ilgi isteyen bi o kadar sadece bana çok düşkün her fırsatta seviyorum diye sarılan 4 yaşında bir kızım var...onunla gezeceğim inşallah
....üstüne düştüm kendini bir halt sandı...hakikaten....dikkatimi çekiyor hele bir aydır;kendiliğinden aramaz sormazoldu artık ancak ben çaldırırsam... bugün işi uzadı iş yerinde kalıyo ama yatarken hadi ben burda yatıyorum sana ii geceler diye arama ihtiyacı bile duymadı...yazıkkkk bana yazıkk etmişim 5 senedir.....ulan adam çocuk diye yatakta psikolojik baskı yaptı yüzüme bile bakmadı...çocuk oldu elimi bıraktı akrabalarına hiç bi zaman sırt dönmedi ben delirme aşamasına geldim bi ara umrunda bile olmadı..ben bu adam için mi ağlamışım geceleri uyanıp saçlarını okşayarak...şimdi diyorum ki size;
yüz vermiyecekmişiz acı da olsa anladım kıskandığını belli etmiyeceksin...tv de kadınlardan bile kıskanırdım kapattırırdım..ne malum dışarda bakmadığı..bakan da altadan da kendinne yapar benim gibi sevenini bulamayacağını çok iyi biliyorum...o da biliyo da bi halt sandı kendini...
artık eski kadın yok karşısında akşama kadar onu beklemek neymiş salaklımış...kızımla yeni yerlere gidip nefes almak o çocuğu da 4 duvara mahkum etmemek en iyisi..çık dolaş aklın mı yok..at arabaya çocukları inan gez ..park ,alışveriş..ama onları da yor sen de yorul ki aklına takacak vaktin olmasın kendini bilmez bu kocaları...inan yıprandığımızla kalıyoruz...ölsek seneye varmadan aşık olurlar be...o yüzden hiççç takma kedini değiştir sonra mekanı...:lepi: