- 15 Aralık 2015
- 50
- 11
- 18
- 33
- Konu Sahibi gecenintenhasi
Merhaba, eşimle 2,5 yıldır evliyiz ve 15 aylık bir bebeğimiz var. Benim sorunum çok kıskanç olmam... Ama hiçbiri yersiz kıskançlık değil eşimin bekar arkadaşları telefonuna çıplak kadınların resimlerini ve videolarını atıyor sürekli. Hamileyken telefonunda tesadüfen bişeye bakarken yakaladım o zaman başladı kıskançlıklar. Artı eşimin çok yakın arkadaşının karısı da sürekli eşime bakıyor onu farkettim geçen ay. Arkadaşlığımızı bitirmek istiyorum ama eşim öyle bişey olmadığını, benim fazla abarttığımı söyleyip duruyor ama kadın ruhu bu hissediyor sonuçta... ben görüşmek istemesem o sürekli arkadaşıyla birlikte ve doğal olarak karısı da onun yanında oluyor. Acaba ben mi abartıyorum diye kendime defalarca sordum ama yok yani iyice psikolojim bozuldu. 2 aydın eşim geceleri de çalıştığı için çOk fazla vakit geçiremiyoruz ben yine kendime bakıyorum makyajımı yapıp güzel giyinmeye özen gösteriyorum ama o fazla ilgisiz ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim ilişkimiz yıprandı zedelendi artık. Bebekten dolayı çalışamıyorum da akşama kadar dört duvar arasında bunalıma girmiş bi haldeyim ne olur yardım edin