• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi çok kıskanıyorum

İnan şuan sinirden oturdum ağlıyorum ve direkt üyeliğimi iptal edicem ben buraya ne umutlarla yazmıştım resmen dalga konusu oldum bu kadar olamaz ya Allah kimsenin başına vermesin çünkü insanın o an basireti bağlanıyo ne yapacağını bilemiyo size de teşekkür ederim gerçekten şu 6 sayfalık muhabbetin içinde tek anlayan siz olmuşsunuz

Sakin olun,bir şey denmemis. Aksine esinizden güzel olduğunuz , kıskanması gereken taraf onun olduğu yazılmış.

Fotoğraf koyduğunuzda tanıdık biri çıkarsa konunuz ifşa olur diye yazılmış diğer yorumda.
...

Çıplak kadın fotoğrafı ,küfürlü konuşmalar , cinsel içerikli muhabbetler bazı erkek gruplarında var maalesef.

Bu konuyu konustuysaniz çok ustelemeyin derim. Unutmuş gibi yapın şimdilik.
Adam gruptan çıkmıyor, inkarda ediyor. Elinize bir şey geçmiyor yani.
..

Arkadaş konusunu hiç dillendirmeseydiniz keşke. Erkekleri bu şekilde uyarmak uyarıcı bir hareket oluyor.
Antenlerini açık tutar şimdi.

Kıskanç yapı asla değişmez. Peki koreltme durumunuz var mi ? Ya da umursamaz davranmaya çalışamaz misiniz ?

O zaman görün bakın çark nasıl dönüyor ..

Sakin olun,bir şey denmemis. Aksine esinizden güzel olduğunuz , kıskanması gereken taraf onun olduğu yazılmış.

Fotoğraf koyduğunuzda tanıdık biri çıkarsa konunuz ifşa olur diye yazılmış diğer yorumda.
...

Çıplak kadın fotoğrafı ,küfürlü konuşmalar , cinsel içerikli muhabbetler bazı erkek gruplarında var maalesef.

Bu konuyu konustuysaniz çok ustelemeyin derim. Unutmuş gibi yapın şimdilik.
Adam gruptan çıkmıyor, inkarda ediyor. Elinize bir şey geçmiyor yani.
..

Arkadaş konusunu hiç dillendirmeseydiniz keşke. Erkekleri bu şekilde uyarmak uyarıcı bir hareket oluyor.
Antenlerini açık tutar şimdi.

Kıskanç yapı asla değişmez. Peki koreltme durumunuz var mi ? Ya da umursamaz davranmaya çalışamaz misiniz ?

O zaman görün bakın çark nasıl dönüyor ..
Ben sadece diğer bayan arkadaşlarımdan akıl almak içi gerçekten zor durumda olduğum için ve be yapacağımı artık bilemediğim için yazmak istemiştim ama hata yapmışım yok adam kasıntıymış yok şişmanmış duruşu şöyleymiş bilmem ne...bunun hakkında yorum yapmak kimseye düşmez çünkü ben farklı bi konu için yardım istemiştim karakter analizi yaptırmak için değil

O bakışın nasıl bir bakış olduğunu anlamanız içim öncelikle benim yerimde olmanız lazım ki eşimin bir çok kız arkadaşı var ve hiç birisi için böyle bişey düşünmedim bu zamana kadar demek ki kadının bi yanlışını değişik bi bakışını yakaladım. Umarım böyle bi şey sizin başınıza hiç gelmez
Şimdi büyük konuşuyorsunuz dersiniz ama sanmıyorum gelsin. Çünkü bir defa bile ne bekar ne evli arkadaşlarımızın nasıl baktığına dikkat ettim ki yanlışını yakalayım. Bunu yakalamak için önce dikkat etmek lazım değil mi? Bir kere de hüküm veremeyecegimize göre en az üç kere yakalamak lazım falan...

Şimdi büyük konuşuyorsunuz dersiniz ama sanmıyorum gelsin. Çünkü bir defa bile ne bekar ne evli arkadaşlarımızın nasıl baktığına dikkat ettim ki yanlışını yakalayım. Bunu yakalamak için önce dikkat etmek lazım değil mi? Bir kere de hüküm veremeyecegimize göre en az üç kere yakalamak lazım falan...
Anlıyorum sizi evet bi tek siz biliyosunuz çok haklısınız konuyu takip etmiyorum artık iyi geceler

Ben sadece diğer bayan arkadaşlarımdan akıl almak içi gerçekten zor durumda olduğum için ve be yapacağımı artık bilemediğim için yazmak istemiştim ama hata yapmışım yok adam kasıntıymış yok şişmanmış duruşu şöyleymiş bilmem ne...bunun hakkında yorum yapmak kimseye düşmez çünkü ben farklı bi konu için yardım istemiştim karakter analizi yaptırmak için değil

Bu da bir bakış açısı, es geçmeyin derim.

Iyi yorum da kötü yorum da insana bir şeyler katar aslında , kaldı ki tamamen kendinizi iyi hissetmeniz üzerine yazılmış mesajlar.

Sen eşinden güzelsin " denildiğinde bana hoşuma gidiyor. Güzel olan benim çünkü :)

Merhaba, eşimle 2,5 yıldır evliyiz ve 15 aylık bir bebeğimiz var. Benim sorunum çok kıskanç olmam... Ama hiçbiri yersiz kıskançlık değil eşimin bekar arkadaşları telefonuna çıplak kadınların resimlerini ve videolarını atıyor sürekli. Hamileyken telefonunda tesadüfen bişeye bakarken yakaladım o zaman başladı kıskançlıklar. Artı eşimin çok yakın arkadaşının karısı da sürekli eşime bakıyor onu farkettim geçen ay. Arkadaşlığımızı bitirmek istiyorum ama eşim öyle bişey olmadığını, benim fazla abarttığımı söyleyip duruyor ama kadın ruhu bu hissediyor sonuçta... ben görüşmek istemesem o sürekli arkadaşıyla birlikte ve doğal olarak karısı da onun yanında oluyor. Acaba ben mi abartıyorum diye kendime defalarca sordum ama yok yani iyice psikolojim bozuldu. 2 aydın eşim geceleri de çalıştığı için çOk fazla vakit geçiremiyoruz ben yine kendime bakıyorum makyajımı yapıp güzel giyinmeye özen gösteriyorum ama o fazla ilgisiz ne yapmam lazım kafayı yemek üzereyim ilişkimiz yıprandı zedelendi artık. Bebekten dolayı çalışamıyorum da akşama kadar dört duvar arasında bunalıma girmiş bi haldeyim ne olur yardım edin
Öncelikle şuna son verin.diyelım ki birinin eşinize ilgisi olduğunu hıssettınız dogru veya yanlıs bu hıs.asla asla asla esınıze bunu soylemeyın.bı daha gorısmeyelım de snaa bakıyo da vs vs..eşeğin aklına karpuz kabuğu bu baska bıs ey degil.artık eşiniz o kadına o gozle bakıcak uzgunum. olmayan harekrtındenbelkı bı mana cıkarıcak.eşiniz size ilgisiz olur ayrıca..sureklı bakımlı dolaşıp onun ilgisine aç davranmanız cok yanlıs.kımse elinin altındakıne , her zaman kendisine ilgiyle bakan birine aynı ilgiyi göstermıyor malessf bu da boyle.bakımlı olun tmm ama bunu eşınız ıcın yapıyormus gıbı davranmayın.soylenmeyın dırdır yapmayın.küs olmayın ama hosgeldın kocacım modunda kapılarda da beklemeyın. sııze sureklı ılgı duyan sızden sureklı ılgı bekleyen asla sızı aldatmayacagına emın okdugunuz bırınıssız de ıhmal ederdınjz emın olun.kendınıze ayırdıgınız vaktınız kendınızle gecırdıgınız zamanınız olsun.varınız yogunuz eşınız gibi davranmayın bence.diğer türlğ erkekler basit dğşğnğyor ve bi sekilde ilgilerinş kaybedşyorlar.ancak sizi kaybederlerse degerınjzı anlıyorlar..

Öncelikle şuna son verin.diyelım ki birinin eşinize ilgisi olduğunu hıssettınız dogru veya yanlıs bu hıs.asla asla asla esınıze bunu soylemeyın.bı daha gorısmeyelım de snaa bakıyo da vs vs..eşeğin aklına karpuz kabuğu bu baska bıs ey degil.artık eşiniz o kadına o gozle bakıcak uzgunum. olmayan harekrtındenbelkı bı mana cıkarıcak.eşiniz size ilgisiz olur ayrıca..sureklı bakımlı dolaşıp onun ilgisine aç davranmanız cok yanlıs.kımse elinin altındakıne , her zaman kendisine ilgiyle bakan birine aynı ilgiyi göstermıyor malessf bu da boyle.bakımlı olun tmm ama bunu eşınız ıcın yapıyormus gıbı davranmayın.soylenmeyın dırdır yapmayın.küs olmayın ama hosgeldın kocacım modunda kapılarda da beklemeyın. sııze sureklı ılgı duyan sızden sureklı ılgı bekleyen asla sızı aldatmayacagına emın okdugunuz bırınıssız de ıhmal ederdınjz emın olun.kendınıze ayırdıgınız vaktınız kendınızle gecırdıgınız zamanınız olsun.varınız yogunuz eşınız gibi davranmayın bence.diğer türlğ erkekler basit dğşğnğyor ve bi sekilde ilgilerinş kaybedşyorlar.ancak sizi kaybederlerse degerınjzı anlıyorlar..
Çok şahane açıkladın. Konu sahibi artik takip etmiyor Mune Mune . Abla konu sahibi takip etmiyor kapatabilirsiniz konuyu galiba

Yani konu şuanda kıskançlıktan çıkıp fotoda nasıl durduğuna mı geldi ?

Hanimefendi dikkat ederseniz ben fotografta nasil durduguyla ilgili yorum yapamam ama gercek fotografinizsa burda durmasi dogru olmaz demisim. Ben tanidiklar gorur diye korkmustum ama sorunuza da fotograf yuzunden csn sikici cevaplar geldi. Hem en ozelinizi paylasip hem de gercek fotografinizi buraya koymak dogru mu yani?

siz şimdi gittiniz adama filancanın karısı sana bakıyor diye eşşeğin aklına karpuz kabuğu soktunuz öyle mi bravo vallahi..
şimdi o da her bir araya geldikleri ortamda kadına bakacak acaba beni kesiyo mu diye. kadın da gerçekten bakıyosa vay halinize.

Madem onlar yardım değil sizin gözünüzde , öyleyse diğer mesajları değerlendir.

Back
X