ay durum demek o kadar ciddi ha CADIARZU
biliyordum ben hastayım :gitme:
evet canım avatardaki benim çok tatlısın sağol iltifat için ama güzelinde güzeli vardır her zaman diye düşünürüm , hem hülya avşar bile aldatıldı :gitme:
diğer arkadaşlara da teşekkürler.
anladım ki yorumlarınızdan durumum normal değil, zaten eşim de dedi bir psikolğa gitsek iyi olur diye.
en azından oğlum kavgalı bir ortamda yetişmesin....
eşime diyorum çekemiyorsan beni boşa diye (gerçekten istemiyorum tabi sadece benden bıkmış mı onu anlamak için) o da "şu an bıçak kemiğe dayanmadı merak etme" diyor mafoldumben
canım ilerisi için sorun olmasın diye hani belki akıl almak için..Çünkü bir kadının kadından aldığı her zaman cok mantıklı olmaz.psikoloh tedavi etmez psikatri eder..
psikolaga sorunlarını danısrsın.yada yaşam koçları var.evliliklerde en kötüsü dümeni baskalarının yönetmesidir çünkü.her işin uzmanı varken baskalarının tecrübelerinden yararlanmak pek de mantıklı değil..senin yasadığın evlilik sana ait,senin kocan baska sen bambaskasın cünkü...herkesin tecrübesi kendine.
iyi günler dilerim
ay birde şunu söyleyeyim asıl kıskançlık sebebim eşim bana söz verdiydi tv izlemiycem diye bundan 6 ay önce..
göreve gitti bu orada tv açmış izlemiş yaklaşık 5 ay oluyor bunada :mymeka:
hemide jennifer lopez filmi, nasıl sinirlendim nasl kızdım anlatamam :mymeka:
sabaha kadar rahat vermediydim, neyse şimdi yemin etti evde dahil hiç tv izlemiyor ama içim rahat diil verdiği sözü tutmadığı için :a015:
ya başka konularda da böyle tutarsızsa felan diye geberiyorum adeta :bbo:
sağol canım ya evet benim avatardaki , beğenmenize sevindim umarım eşimde beğeniyodur :sinifsinif:
evet işyerimdeki hatunlar çok cıvık, özel ya ondandır belki...
ama eşimin işyerindekiler öyle değildir heralde, sanmıyorum ama gene de ya yeni işe gelenler olurda onlar böyle olursa diye düşünüyorum =(
saçma biliyorum ama durduramıyorum şu beynimi =(
ay kızlar az önce elifcenur adlı bayanın aldatıldım adı başlığı okudum inanın midem bulandı ve bir kez daha bunalımdayım, ya bende de durum böyle olursa allah korusun ne yaparım :gitme:
aha buda link
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/355968-aldatildim-6.html#post12294101
ay birde şunu söyleyeyim asıl kıskançlık sebebim eşim bana söz verdiydi tv izlemiycem diye bundan 6 ay önce..
sabaha kadar rahat vermediydim, neyse şimdi yemin etti evde dahil hiç tv izlemiyor ama içim rahat diil verdiği sözü tutmadığı için :a015:
çok çok sağolun kızlar, anladım ben hastayım.....
en iyisi yarından itibaren, yok yok hatta bugün izin alıp doooğru bir uzmana görünmek olucak...
yoksa kafayı yiyeceğim ya :1closedeyes:
aman 3 günlük dünya ne kafamı koca koca diye bozduysam aptalmıyım neyim sempatiksalakcinni
yaşayalım sefa sürelim değil mi, delikafadulden
doğru izin alıp eve gitcem güzel makyaj yapıp cicili bicili giyinip doğru bir uzmana sonra da gel keyfim gel olumunekankayizsmile
dertsiz başımı ağrıtıyorum manyak mıyım neyim, oh be kendime geldim
sağolun kızlar iyi ki varsınız
herkese teker teker teşekkür ettim a.s.
sevgiler saygılar çiçekler böcekler smyliler aklinialirimsmile
Televizyon izlemesi yasak öyle mi???
Ben böyle bir evlilik düşünemiyorum.. Güvensizlik üzerine kurulu bir evlilik olmaz... Tvde jenifer lopezi görecek diye tv izlettirilmeyen bir eş sizi çok seviyor olmalı ki siznle hala evli...
Bana eşim tv izlemeyeceksin dese, sen manyakmısın der onu Bakırköy'e götürürdüm heralde...
Seni kırmak istemem tatlım ama psikolojik yardım alman gerek...
Eşini tvdeki kadınlardan kıskanacak kadar da olmamalı yani...
Ee sen tvdeki jenifer lopezden kıskanıyorsun tv izlettirmiyorsun, o zaman bu adam yanlız sokağa da mı çıkamıyor???
canım lütfen kendine ben hastayım düşüncesini itham etme..sen durumunu fark ettiğin için aslında cok akıllı bir bayansın.sadece fikir almak için psikolağa git yada yaşam kocuna sen hasta değil bir cok kişiden de akıllısın.
oo hemmde jennifer lopez filmi izlemiş.ay birde şunu söyleyeyim asıl kıskançlık sebebim eşim bana söz verdiydi tv izlemiycem diye bundan 6 ay önce..
bah bah bah:roflol::roflol:oo hemmde jennifer lopez filmi izlemiş.
bak sen şu adama.
hemen boşan hemen. çok ayıp ya.:roflol::roflol:
oo hemmde jennifer lopez filmi izlemiş.
bak sen şu adama.
hemen boşan hemen. çok ayıp ya.:roflol::roflol:
Adama neden tv yasak ki onu anlamadım bende sadece cenifırı seyretti diyemi yapma canım ya bu kadar olmaz ama kaç kişi de söylemiş böyle olmaz diye.
Şimdi adamcağız rüyasında bile güzel kadınları görmeye hasret kalacak bu gidişle .
Bak çok gençsin evliliğinin en güzel zamanlarını yaşıyorsun bunları aşman lazım artık sarılın birbirinize gülüp geçin bu olaylara hayatı yaşamaya bakın derim .
Bir abla nasihatı sana burada herkesin sana söylediklerinde gerçek payı vardır canım..
işte erkeklerin yapısı biraz farklı bayanlardan malesef canım...
bence eşinin yaptığı çok bişi de yok yani fazla abartmışsın gibi... ha dışarda gözü kaydığında o akşamı bende zehir ederim ona ertesi gün de dikat çekici bi kıyafet giyip öcümü alır rahatlarım
:)))
off farklımı yani fantazi kuruyorlar öylemi tv deki gördükleri hatunlarla ,
off off bu bence bir aldatma biçimi mafoldumben
kaldırmam ben bunu alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?