ama o kadınlara şehvetle bakıp, izleyen ve o hatunlarla fantazi kuran yarın birgün bunun hayali ile yetinmeyecek ve reel olarak aldatacaktır :uhm:
bu 2 kere 2 nin 4 ettiği gibi bence....
tv çöpe mi atsam ne
bu durumda sinemadan uzak duracaksınız tv danda çünkü her filmde mutlaka güzel bir kadın olur.
haberde seyretmesin.
haber spikerlerininin de maşallahı var.
hatta,tv hiç açmayın.
mutlaka güzel bir kadın çıkar.
sinemada mutlaka erkeklerin oynadığı ve tek bir kadının olmadığı filmler olabilir bakın.araştırıp gidin.:hulya:
mesela savaş filmleri gibi... onları seyredebilir.
arada suyunu ,ekmeğini verin. yeter. birazda hava almaya balkona çıksın. işte bu.
ay niye böyle diyorsunuz ya mafoldumben
yani erkekler illa güzel hatun görmeleri mş gerekiyor, ben yetmiyor muyum ?
neden hasret kalıyor başkalarını görmek bu kadar mı önemli anlamıyorum ki?
hani ben istesem bende aldatabilirim (allah korusun) ama yani benimde içgüdülerim var , erkeklerin değilki sadece, ama ben gene de başka erkeklere göz ucuyla bile bakmıyorum , gerek duymuyorum çünkü, onlar neden duyuyor ya mafoldumben
bu durumda sinemadan uzak duracaksınız tv danda çünkü her filmde mutlaka güzel bir kadın olur.
haberde seyretmesin.
haber spikerlerininin de maşallahı var.
hatta,tv hiç açmayın.
mutlaka güzel bir kadın çıkar.
sinemada mutlaka erkeklerin oynadığı ve tek bir kadının olmadığı filmler olabilir bakın.araştırıp gidin.:hulya:
mesela savaş filmleri gibi... onları seyredebilir.
arada suyunu ,ekmeğini verin. yeter. birazda hava almaya balkona çıksın. işte bu.
Amaaan ona bakma buna bakma tv izleme internete girme.. Böyle hayat mı olur yaa....
Ben onu bilmem arkadaş güzele bakmak sevaptır... Kocacığımla öbür taraftada aynı yerde yani cennette olmak için bol bol o güzellere bakar ben yakışıklılara... Kaçırdıklarıcolursa ben uyarırım baksana hatuna amma güzel diye..
İnsanın içinde kötülük olduktan sonra dört duvar arasında da olsa birilerinin hayalini kurup fanteziler yaratır... Ama kimisi de çıplaklar kampına da gitse göz banyosunu yapıp döner karısının yanına...
kıskançlık sevgının en belirgin özelliği tabı dozunda eşinize tam olarak hıssettıklerınızı annatın..[/QUOTE
kendimi tutamıyorum ya,
güne "bugün kıskanmıycam" diye başlıyorum ama ufaık bir durum oldu mu mesela bir kadın (güzel veya çirkin farketmez) geçti mi gözümüzün önünden ve eşim azcıkta olsa istemden de olsa görse bile, kıyamet kopuyor "vay sen onu neden gördün, vay çok mu hoşuna gitti" felan diye eve gelene kadar adama dırdır eder oldum senağlama
sonunda gene barışıyoz felan ama aynı ertesi gün tekrarlanıyor, bu normal değil mi şimdi ?
sizlerde olmuyor mu ya anlamadım sade ben mi böyleyim?
abartmıssın canım sen bırazcık olayı,bır cok kadın esını yada sevgılısını kıskanır ama bu kadar ufak seylerde kıskanıp takarsan hem kendını hırpalamıs olursun hem ılıskınıze zarar verırsın,masallah cok hos bır bayansın,yazdıklarını okudugum kadarıyla eşinde seni seviyor.bosyere ne kendını nede esını uzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?