Eşimi çok özledim ama ailesi...

muallimegece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
6
1
1
etrafımda bunları anlatacak kimsem yok,anlatsam da anlamıyorlar..
eşim askerde ve ben görev yaptıgımız ilde tek başıma gün geçirmeye çalışıyorum.3 gün sonra eşimin yemin töreni var ben buradan ailesi de memleketinden gidecek ama biliyorum ki orada eşimle 5dk bile başbaşa vakit geçiremeyeceğim. her seferinde böyle oluyor eşimde onların yanında bana hep soğuk ben hep yabancı gibi köşede kalıyorum.bunca yol gidip bunlar yüzünden iyice kötü olup dönmekten korkuyorum.eşimi görmek için can atıyorum ama ailesi aklıma geldikce içim sıkılıyor.birileriyle dertleşmeye ihtiyacım var..:KK43:

biraz daha slk disini, bak bu kadar dayanmissin. önemli olan su an ilk etapta esini görecek olman. emin ol o da seni özlemistir, sadece ailesinin yaninda sana sevgisini gösteremiyodur. ama oraya gidip olay cikaracaksan, somurtacaksan, gitme daha iyi yani. biraz daha dayan. bak eviniz ayriymis zaten, her zaman ailesiyle yüz yüze gelmek zorunda da degilsin. esinle mutlu olmak istiyosan bazi seyleri görmezden geleceksin.

Haklisin tabi zaten ona askerdeyken sıkıntı çıkarmam asla ama inatla artık bizim bir aile olduğumuzu kabul etmiyorlar

Back
X