- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
sohbetine sağlık EMA..
Allah razı olsun görüşürüz gene.. iyi geceler..
Canım benim senin de sohbetine sağlık eşimsiz geçirdiğim ilk gecede destek oldunuz Allah razı olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sohbetine sağlık EMA..
Allah razı olsun görüşürüz gene.. iyi geceler..
Geyik bölümüne taşırlar heralde
İyi geceler,sende Allah'a emanet ol canım![]()
Amin kuzum cümlemize uzun ömür versin Rabbim.Ne kusuru est. Kahramanmaraş'ta oturuyorum 2 yıllık evliyim canım
hemşerim :))
nasılsın ben de maraşlıyım
Biz eşimle tam 17 aydır ayrı yaşıyoruz.
Ben Türkiye nin tam ortasında, eşim ise Türkiye nin tam doğu sınırında yaşıyor.![]()
Son 7 ayımız Allah nasip ederse.
ben de eşimin deniz aşırı ülkelere gidip aylarca gelmemesini istiyorum, ben de özlemek istiyorum, her dakika burun buruna çok sıkıcı valla ciddiyim..
Hey Maşallah..Amin canım istiyorum valla hayırlısıyla ikiz üçüz hatta daha fazla :)
Ay canımm Makaram ne kadar az kalmış![]()
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin kuzum,sağlıkla hayırlısıyla meleğini kucağına alman duamla
Bana da dua et canım
Ayy bu arada bende özledim eşimi,karşımda yatıyo du bi öpüp gelim![]()
![]()
Benim eşimde ilk defa iş için şehir dışına gitti bugün ve onsuz geçirdiğim ilk gece sanki onsuz zaman durdu geçmiyor kendimi çoook yalnız hissediyorum ona sarılmadan uyuyamıyorum![]()
ne kadar süredir evlisiniz? benim eşim yurt dışında( 3-4 ayda bir görüşebiliyoruz.işimiz yüzünden
((((((((
Hey Maşallah..
Yavaş Hatun Önce Birine Bakalım Yahu..
Evet Kuzum Çok Az Kaldı..
Bekliyoruz..
Rabbim İsteyen Herkese Nasip Etsin..
Gebeşin Duası Tutarmış..![]()
2 yıldır evliyiz canım.Halime şükretmem lazım şu an yazdığını okuyunca 3-4 ay çok uzun bir zaman![]()
Evet O Benim İşte..
Yarın Belli Olacak, Sabah Doktora Gideceğim.. :18: