Neden olmasın bir bakarsın benim üçüzlerle kapındayım :) Seni de beklerim ama kuzum
beklerim ablam herzaman :) inşallah ablam Rabbim büyük nasip ettiyse o da olur birgün inşallah :)) çalışıyor musun abla ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olmasın bir bakarsın benim üçüzlerle kapındayım :) Seni de beklerim ama kuzum
Tabiki canım,bende taktik çok
En gerekli şeyler hazırsa dert etme canım.Diğerleri sonradan da alınır yavaş yavaş.Bazıları hediye de geliyor zaten.Zamanla olur herşey,düşünme bile eşya konusunu.
![]()
![]()
![]()
küçük ev aletlerimin tamamı.. uyku setlerim nevresim takımlarım.. bornoz havlu takımlarım.. yemek takımım.. çatal-bıçak takımım..
tencere takımlarım.. kahvaltı takımım.. ve bunların gündelik olanları.. borcamlarım.. bardak takımlarım.. çaydanlık takımım.. sandık içi..
bunlar tam işte canım..
Hiç yalnız bırakır mıyız seni konu sahibinden Allah razı olsun buluşturdu bizi :)
küçük ev aletlerimin tamamı.. uyku setlerim nevresim takımlarım.. bornoz havlu takımlarım.. yemek takımım.. çatal-bıçak takımım..
tencere takımlarım.. kahvaltı takımım.. ve bunların gündelik olanları.. borcamlarım.. bardak takımlarım.. çaydanlık takımım.. sandık içi..
bunlar tam işte canım..
beklerim ablam herzaman :) inşallah ablam Rabbim büyük nasip ettiyse o da olur birgün inşallah :)) çalışıyor musun abla ?
Ee daha ne kalmış ki zaten![]()
Yalnız konu geyiğe döndü,taşırlar sanırım![]()
![]()
Şu an çalışmıyorum canım evlenmeden önce çalışıyordum okul öncesi öğr yapıyodum sözleşmeli çocuklara çok düşkünüm 4 ay önce de 6 aylık kızımı erken doğumda kaybettim şimdi meleğime kardeş düşünüyoruz hayırlısıyla bitanem
Ben çıkıyorum canlarım iyi uykular hepinize görüşmek üzere Allah'a emanet olun
içimi öyle bir rahatlattın ki
işte plastik falan almadım daha hiç ama evimin muftağına göre kalebodur rengine göre falan seçerim diye düşünüyorum ondan onları bir günde hallederim büyük ihtimalle..
bunları nerde konuşacağız bu arada?
her taraf buram buram dram konusu..
Ben çıkıyorum canlarım iyi uykular hepinize görüşmek üzere Allah'a emanet olun
bende kaçıyorum artık bayanlar herkese hayırlı geceler..güzel sohbetiniz için teşekkür ederim...En güzele emanet olun hayırlı cumalar :)
başın sağolsun ablam çok üzüldüm inş Allahım gönlüne göre verir...Seni hiç görmedim sesini duymadım ama senden acayip derecede pozitif enerji aldım Allah razı olsun senden :)