eşimi çok özledimm...

Bencede canim yanliz degilsin. Bende nisanlimi iki aydir göremiyorum :(:(:(

Ama sabir :) az kalmis dönüyomus esin.

Rabbim bi an önce kavustursun insallah.

Biz eşimle tam 17 aydır ayrı yaşıyoruz.

Ben Türkiye nin tam ortasında, eşim ise Türkiye nin tam doğu sınırında yaşıyor. :(

Son 7 ayımız Allah nasip ederse.

ben de eşimin deniz aşırı ülkelere gidip aylarca gelmemesini istiyorum, ben de özlemek istiyorum, her dakika burun buruna çok sıkıcı valla ciddiyim..

hahahaha güzel demişsin evet bazen dipdibe olmak sıkıyordur.ama başına gelmeden anlayamazsın özlemin ne demek oldugunu.
benım eşim kaptan o yuzden özlem ne demek çok iyi bilenlerdenim.allahtan öyle aylarca ayrı kalmıyoruz.ama genede 1 hafta bile insana aylar gibi geliyor.

Amin canım istiyorum valla hayırlısıyla ikiz üçüz hatta daha fazla :)
Hey Maşallah.. :1:
Yavaş Hatun Önce Birine Bakalım Yahu.. :1:
Ay canımm Makaram ne kadar az kalmış :nazar: :52:

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin kuzum,sağlıkla hayırlısıyla meleğini kucağına alman duamla :16:

Bana da dua et canım :49:

Ayy bu arada bende özledim eşimi,karşımda yatıyo du bi öpüp gelim :52: :37:

Evet Kuzum Çok Az Kaldı..
Bekliyoruz..

Rabbim İsteyen Herkese Nasip Etsin..
Gebeşin Duası Tutarmış.. :1:

Benim eşimde ilk defa iş için şehir dışına gitti bugün ve onsuz geçirdiğim ilk gece sanki onsuz zaman durdu geçmiyor kendimi çoook yalnız hissediyorum ona sarılmadan uyuyamıyorum :(

ne kadar süredir evlisiniz? benim eşim yurt dışında:(( 3-4 ayda bir görüşebiliyoruz.işimiz yüzünden:(((((((((

Benim de esim yurt disinda. Birkac ayda bir gelip kisa bir sure kaliyor. Bende cok ozledim =( az once mesajlastigimizda ac oldugunu ama yorgunluktan bisey hazirlamadigini uyuyacagini yazdi. Icim sizladi =(

Her halukarda senin halin iyi konu sahibi. Haline sukret bence. Bak aylardir uzak olanlarda var ..

Erkek arkadaşım bana tam 12 saat uzaklıkta bi ilde okuyor 1 buçuk aydır göremiyorum ve bi o kadar daha göremicem çokk zorr çokkk

Hey Maşallah.. :1:
Yavaş Hatun Önce Birine Bakalım Yahu.. :1:

Evet Kuzum Çok Az Kaldı..
Bekliyoruz..

Rabbim İsteyen Herkese Nasip Etsin..
Gebeşin Duası Tutarmış.. :1:

Durduramıyorum kendimi elimde değil :) sen bana öyle dua et canım doktora gidecektin ne oldu sonuç canım ne zaman geliyor tatlı bebiş :)

Ayrı kalmanın ne berbat bişey olduğunu pekala bilirim.

Askerliği kısa dönemdi ama çok çok zordu ikimiz içinde.

Rabbim özlem çekenleri kavuştursun inşallah.

az kaldı :)))
yarın kavuşuyoruz inşallah ...
ocak ayında da bir ayrılık bekliyor bizi sonra bir dönem sıkıntı yaşamam inşallah...

geçen sene bu zamanlar bende sizin gibiydim ama bize 1 hafta az geliyordu. sağolsun işyeri alıştırmıştı 1 hafta kalırda gelirse halimize şükrediyorduk. hatta balayından geldik pazartesi iş başı yaptı salı sabah şehirdışına gönderiler
2 aylık evliydim (yalnız bu 2 ayın içinde de 2 kez 7/10günlük dışarda olduğu vardı) şehirdışına gönderdiler 45/50 gün filan kaldı sonra sadece 1 günlüğüne izne geldi o kadar birçok kez yurtdışına çıktı en kısa kaldığı zaman 10 gün oluyordu.
yalnızlık çok zor ama aşkı sevgiyide alevlendiriyor. böyle düşün hem haline de şükret daha beterleri var.
iş yüzünden ayrı şehirlerde yaşamak zorunda olanlara göre bin kat iyisin.
Hasret geçen herkesi kavuştursun Allahım Amin.

Son düzenleme:
Back
X