eşimi çok özledimm...

Hep Kocalardan Dert Yanılır Bu Sitede.. :31:
Konunuzu Görünce Sevindim.. :21:

Allah Kavuştursun.. :54:

Vayy arkadaş amma hasret çeken kişi varmışşşşş :):( nolceeeek şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :(

Tatlım o subay ve orada şark görevini yapıyor bir stresli falan ki sorma sürekli tartışıyoruz ama hemen barışıyoruz :) ben alttan alıyorum tabii çünkü onun ruh hali iyi değil bulunduğu ortam tam sınırda 2 arkadaşı Şehit oldu , bir kere hiç unutmuyorum gece yarısı msnde konuşuyorduk cam açık sonra sesler falan fırladı gitti bu geldiler dedi sadece ben evde sinir krizlerine girdim o gelene kadar nasıl ağladım nasıl korktum anlatamam yani benim ayrı kalmak dışında birde korkum var bişey olacak diye yemin ederim kış gelsin diye dua ettim hep kışın inlerinde saklanıyorlar gelemiyorlar teröristler her gece dua ediyorum benim durumum daha kötü sen kavuşacaksın birkaç gün sonra :( Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın

allah yardımcnız olsun

Beloved11 ; ben de oyle diyordum ve yurtdışından is teklifi gelince sevinmiştim bile :) gitmesi icin destek de oldum esime.
Ama o kadar cok özlüyorumki onu. Ayda bir bir kac günlüğüne geliyor. Her gidişinde aglayarak yolcu ediyorum.
Ve buyuk ihtimalle 1 yıl kadar sürecek bu durum:(
Tek guzel yani gercekten evliliğe ayrı bir renk geldi, sevgili günlerimize döndük :) yine de yanımda olsaydı keske :(

hehehe öyle zaten canıım ben boluda yaşıyorum bolunun bolçi çikolatası meşhurdur nişanlımda beni bolçiiim diye seveeer o yüzden böyle bir nick aldım :)

Tahmin ettiğim gibi.. =) Aynen bende çok severim nişanlımda.. Kutu kutu her çeşitinden alır öyle giderim yanına .. Pek bi boğazımıza düşkünüz .. =)

Back
X