eşimi çok özledimm...

evet yaa ben bu çiçeklerin arasında böcek oldum, daha fazla kirletmeyeyim duvarı:1: eşinden dert yananların konularına geçiyorum:10:

sevdiklerinize sağlıkla kavulun öpüldünüzz:54:

Neden Üzerinize Alındınız ki ?
Ben Konu Sahibine Yazmıştım Yorumumu..
Yanlış Bir Şey mi Yazdım ?
Eşinizle Aranız mı Bozuk ?
Pot mu Kırdım Şimdi Bak Kafamı Karıştırdın.. :44:

hayırlıı olsuun canımmm ne zaman düğünün bnm 2 haziran nasipse :)

işte o kısım tam gününe otursa biraz daha ohhh moduna gireceğim de işte :1:

temmuz 7 olarak düşünüyoruz Allahtan elem keder çıkmazsa.. senin kesinleşmiş çooookkk sevindim
aylar gün olsun günler saatler olsun hemencecik senin için zaman aksın

Gece yarısı makarna yapan ve cuma günü doğurabilirim diyen bayandınız sanırım :) bende dua istemiştim umarım yanılmıyorum pat diye konuya daldım ama merak ettim :)

hayırlıı olsuun canımmm ne zaman düğünün bnm 2 haziran nasipse :)

temmuz 7 olarak düşünüyoruz Allahtan elem keder çıkmazsa.. senin kesinleşmiş çooookkk sevindim

hayır canım estağfurullah, yazmak istediğim şeyi sizden alıntıladım,:1: siz kusura bakmayın hoşçakalın..

Gece yarısı makarna yapan ve cuma günü doğurabilirim diyen bayandınız sanırım :) bende dua istemiştim umarım yanılmıyorum pat diye konuya daldım ama merak ettim :)

Ardemir mesaj kutun dolu olduğu için gönderdiğin mesaja cevap veremiyorum bilgin olsun ..:34:

Hanımlar şükredelim ki özlediğimiz birisi var özlemekte çok güzel bir duygu ya olmasalardı düşünmek bile istemem :)

amiin sağooll canım...Hem seviniyorum hem üzülüyorum karmaşık duygular içerisindeyim malesef ben sen kadar şanslı değilim..Ailemden uzak bir şehire marmarise gidiyorum..boluyla marmaris arası 12 saat :( öylee iştee derdim sıkıntım çok :(:(

Hanımlar şükredelim ki özlediğimiz birisi var özlemekte çok güzel bir duygu ya olmasalardı düşünmek bile istemem :)

Allah başımızdan eksik etmesin Allah herkese de nasip etsin hayırlı eş inş

Son düzenleme:
amiin sağooll canım...Hem seviniyorum hem üzülüyorum karmaşık duygular içerisindeyim malesef ben sen kadar şanslı değilim..Ailemden uzak bir şehire marmarise gidiyorum..boluyla marmaris arası 12 saat :( öylee iştee derdim sıkıntım çok :(:(

az önceki yorumumda da yazdım ya dağ arkasında olsun da sağ olsun diye..
evden çıktın mı şehirin bir önemi yok bizde acıların çocuğu modundayız bu aralar.. bende bizim evin tek çocuğuyum.. zor işler..
ama güzel işler..

bu arada köroğlu heykelinin orda bir çikolatacı vardı hoş bir değil bir sürüydü de o adamdan aldığımız çukuların tadı hala damağımda margarikotin yazınca kendimden geçtim bir an :1:

Allah başka dert vermesin canım benim

Evet O Benim İşte.. :1:
Yarın Belli Olacak, Sabah Doktora Gideceğim.. :18:

Back
X