Eşimi çok özlüyorum ..

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
8.013
4.023
448
Gecenin bu saati uykumdan uyandım yarım saat oldu ağlıyorum. O benim canım ve ben onu çok özledim aramızda 1500 km var akşam da bozuk et yemiş zehirlenmiş :(

Düğüne daha aylar var ben dayanamıyorum, çok yalnız hissediyorum onsuz kendimi. burda izindeyken gece yanıma gelirdi kötü rüya görürdüm bazen sarılırdım korkum geçerdi insanın eşine sarılması uyuması ne güzel. o da dünyada bundan daha güzel bişey var mı demişti, şimdi yok kokusu olan eşyalarla yetiniyorum. Çok zor ayrı kalmak :((( bunları yazarken bile ağlıyorum ne yapıcam ben

Gecenin bu saati uykumdan uyandım yarım saat oldu ağlıyorum. O benim canım ve ben onu çok özledim aramızda 1500 km var akşam da bozuk et yemiş zehirlenmiş :(

Düğüne daha aylar var ben dayanamıyorum, çok yalnız hissediyorum onsuz kendimi. burda izindeyken gece yanıma gelirdi kötü rüya görürdüm bazen sarılırdım korkum geçerdi insanın eşine sarılması uyuması ne güzel. o da dünyada bundan daha güzel bişey var mı demişti, şimdi yok kokusu olan eşyalarla yetiniyorum. Çok zor ayrı kalmak :((( bunları yazarken bile ağlıyorum ne yapıcam ben

ne mutlu size, boyle ozlemle beklediginiz bir esiniz var..
mutlulugunuz daim olsun, tez zamanda kavusursunuz insallah..

benim de eşim askerde.
aramızda sizinki kadar mesafe var.
1 aydır yaşıyor muyum farkında değilim :(

ben 1 yıldır ayrıyım ve Amerika da kasım da gelcek artık iple çekiyorum günleri çok zor çook :(

Allah kavuştursun.
Merak ettim resmi nikahınız var mı eşim demişsiniz de

Beklemekten başka caren yok ki :( Yada durumun varsa git bi gör hasret gider. Benden uzakta diye ağlama ama böyle bir sevgiye sevgiliye sahip olduğun için mutluluktan ağla kıskandım ama ya :))

ben sizden daha şanslıyım.eşimle aramda sadece 1000 km var :ssz:

Insan cok ozluyor eksik hissediyor kendini :( allah bekleyen herkese sabir versin telefondan tek tek alinti yapamiyorum sayfa kapaniyor neden bilmem o yuzden kusura bakmayin.

evet resmi nikahli esim, esim askere gidecek demis bi arkadas da benim esin omur boyu asker :( ne izni var ne bisey cani gunlerdir tursu cekiyor bugun disari cikti izni vardi onu alamadan geri cagirdilar ordu komutani gelecek diye icime o kadar oturdu ki kargo koylere gitmiyo diye biliyorum gidiyo mu kizlar? gidiyosa alip gondericem.

onun yiyemedigi seyleri yerken vicdan azabi cekiyorum burda.. off off

Insan cok ozluyor eksik hissediyor kendini :( allah bekleyen herkese sabir versin telefondan tek tek alinti yapamiyorum sayfa kapaniyor neden bilmem o yuzden kusura bakmayin.

evet resmi nikahli esim, esim askere gidecek demis bi arkadas da benim esin omur boyu asker :( ne izni var ne bisey cani gunlerdir tursu cekiyor bugun disari cikti izni vardi onu alamadan geri cagirdilar ordu komutani gelecek diye icime o kadar oturdu ki kargo koylere gitmiyo diye biliyorum gidiyo mu kizlar? gidiyosa alip gondericem.

Geçenlerde kuzenime koli göndermiştim,o da köyde yaşıyor ama köye gitmiyor kargo tabi..
Merkeze gidip almıştı koliyi..
Allah tez vakitte kavuştursun canım benim.

Bende yanlız yaşayanlardanım ve ömrümün sonuna kadar sanırım hep böyle olacak. benim eşimde kaptan şuan romanyada ve dünyanın diğer ülkelerinde 6 ay gelmeyecek..Geldikten kısa bir süre sonra tekrar gidecek...Çocuk yapmaya bile fırsat bulamadık her geldiğinde yumurtlama gününü kaçırıyoruz:19: Sanırım alışmaktan başka çaremiz yok. Gerçi iyi yönden bakmakta lazım hiç monotona geçmiyor evlilik hep bir heyecan ve özlemle besleniyor sevgi:16: Allah hepsine selamet versin biz yollarını gözleriz...

Son düzenleme:
ayrılık zor.. ben daha once babamla yurt dısına gıtmıstım sımdı eğitim için tek gıtmeyı dusunuyorum hemde daha uzak yere,evlı değilim sevdığım bırısıde yok ama ailemı cok özluyorumm :((

ALLAH tez zamanda kavuştursun canım, işte dediğim gibi benim eşim de askere gidecek ve tezkere bırakmayı düşünüyor, istemiyorum hayır diyorum ama kararı kesin gibi askerliği meslek olarak seçmesi beni çok korkutuyor:43:

Benim eşimin de tayini çıkmadı bu yıl
Ben zaten atanmadım ama çalışmam ve yüksek lisans yapmam lazım :(
Biz de bu yıl biraz ayrı gayrı olucaz
Tatil ne güzeldi her an el eleydik...
Sabır ver Allahım diyorum, yarın gidiyorum :43:
Bizim aramızda 2 saat var gerekirse her gün gider gelirim görmeye o da öyle ama bu bile dokunuyor canımcım seni düşünemiyorum nasıl bir psikolojidesindir :(
Ağlıcam şimdi :43:

ALLAH tez zamanda kavuştursun canım, işte dediğim gibi benim eşim de askere gidecek ve tezkere bırakmayı düşünüyor, istemiyorum hayır diyorum ama kararı kesin gibi askerliği meslek olarak seçmesi beni çok korkutuyor:43:[/QUOTE
merhaba canım oncelikle aynı durumu bende yasıyorum suan benimki askerde agustosta gitti teskere bırakıp kalmayı düsünüyo
uzman cavusluk sınavlarna girecek bende sartları cok agir diye istemiyorum hem dogu hizmeti var zorunlu esler gidemiyo göturemiyorlar hakkımızda hayırlısı ben esimden ayrı kalmak hic istemiyorm ama o kararından vazgecmiyor ne olacak bakalım hayırlısı senin durumuda evli olman benim gibi cok zor inan

ben de nişanlıyken asker ayrılğı çektim kısa dönemdi ama bana çoook uzun geldi ve bizim de aramızda o kadar mesafe vardı nefes almakta zorlanıyo insan yatağım ucuna duvarlara hep resmini asmştım.. ama şöyle düşün rabbim ölüm ayrılığı vermesin hayırlısıyla kavuştursun sizi çok geçmiş olsun nişanlına üzülme çünkü sen üzülünce o daha çok her güzelliğin bi zorluğu olacak eşler böyle anlıyorlar birbirlerinin kıymetini :31::31:

ALLAH tez zamanda kavuştursun canım, işte dediğim gibi benim eşim de askere gidecek ve tezkere bırakmayı düşünüyor, istemiyorum hayır diyorum ama kararı kesin gibi askerliği meslek olarak seçmesi beni çok korkutuyor:43:[/QUOTE
merhaba canım oncelikle aynı durumu bende yasıyorum suan benimki askerde agustosta gitti teskere bırakıp kalmayı düsünüyo
uzman cavusluk sınavlarna girecek bende sartları cok agir diye istemiyorum hem dogu hizmeti var zorunlu esler gidemiyo göturemiyorlar hakkımızda hayırlısı ben esimden ayrı kalmak hic istemiyorm ama o kararından vazgecmiyor ne olacak bakalım hayırlısı senin durumuda evli olman benim gibi cok zor inan

aynen canım 1 yıllık evliyim hem eşimden ayrı kalmak istemiyorum hem de her sabah işe yollarken içim huzursuz olsun istemiyorum, şurda 5 aylık süreyi nasıl geçireceğimi düşünüyorum ama vatan görevi sonuçta, bir de tezkere bırakmak çıktı başıma, inada bindirmesin diye üzerine de gitmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:50:

Back
X