- Emoji Skoru
- 4.521
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi Deruchette
Bende yanlız yaşayanlardanım ve ömrümün sonuna kadar sanırım hep böyle olacak. benim eşimde kaptan şuan romanyada ve dünyanın diğer ülkelerinde 6 ay gelmeyecek..Geldikten kısa bir süre sonra tekrar gidecek...Çocuk yapmaya bile fırsat bulamadık her geldiğinde yumurtlama gününü kaçırıyoruzSanırım alışmaktan başka çaremiz yok. Gerçi iyi yönden bakmakta lazım hiç monotona geçmiyor evlilik hep bir heyecan ve özlemle besleniyor sevgi
Allah hepsine selamet versin biz yollarını gözleriz...
monotonlaşmaya fırsatımız oluyor mu ki, hep bi özlem hep bi atraksiyon
ayrılık zor.. ben daha once babamla yurt dısına gıtmıstım sımdı eğitim için tek gıtmeyı dusunuyorum hemde daha uzak yere,evlı değilim sevdığım bırısıde yok ama ailemı cok özluyorumm(
burda eşimi özlüyorum, oraya gidince de ailemi özleyeceğim her türlü birilerini özlüyoruz ..
ALLAH tez zamanda kavuştursun canım, işte dediğim gibi benim eşim de askere gidecek ve tezkere bırakmayı düşünüyor, istemiyorum hayır diyorum ama kararı kesin gibi askerliği meslek olarak seçmesi beni çok korkutuyor![]()
ben mesleğinden korkmuyorum, aksine mesleğini en az onun kadar seviyorum mesleğini en ücra köşede de olsa yapsın ama yanımda olsun benim tek isteğim o.
Benim eşimin de tayini çıkmadı bu yıl
Ben zaten atanmadım ama çalışmam ve yüksek lisans yapmam lazım
Biz de bu yıl biraz ayrı gayrı olucaz
Tatil ne güzeldi her an el eleydik...
Sabır ver Allahım diyorum, yarın gidiyorum
Bizim aramızda 2 saat var gerekirse her gün gider gelirim görmeye o da öyle ama bu bile dokunuyor canımcım seni düşünemiyorum nasıl bir psikolojidesindir
Ağlıcam şimdi![]()
sen zaten atanamamışsın gitsene kocanın yanına bacım, bu kadar didindin adamla evlenecem diye şimdi de yalnız bırak oldu mu hiç
ben de nişanlıyken asker ayrılğı çektim kısa dönemdi ama bana çoook uzun geldi ve bizim de aramızda o kadar mesafe vardı nefes almakta zorlanıyo insan yatağım ucuna duvarlara hep resmini asmştım.. ama şöyle düşün rabbim ölüm ayrılığı vermesin hayırlısıyla kavuştursun sizi çok geçmiş olsun nişanlına üzülme çünkü sen üzülünce o daha çok her güzelliğin bi zorluğu olacak eşler böyle anlıyorlar birbirlerinin kıymetini![]()
odam resimlerle dolu, elbet kavuşucaz ama insan işte nefsi her istediği hemen yanında olsun istiyo bide oralarda sersefil oluyo evli-bekar adam yemek yok düzen yok o halini görünce çok üzülüyorum rahat olsa bu kadar içime dokunmaz belki de.