Eşimi çok seviyorum ama galiba boşanacağız :(

merve_085

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
67
16
88
37
Eşimle dört ay önce evlendik. çok seviyorum çok aşığım. Evlendikten birkaç gün sonra eski sevgilisiyle msjlaştığını konuştuğunu yakaladım. Kavga ettik . Kızın kendisini aradığını neden evlendiğini falan sorduğunu söyledi. İnanmak istedim. Daha sonra yine konuşmaya devam etmişler. Bu arada eşim bir eğitimde olduğu için farlı yerlerde yaşıyoruz. Bazen 2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor yanıma. Tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam. Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim. Birkaç kez bu yüzden kavga ettik neden beni aldatıyorsun hala konuşuyorsun dedim. Ama hiç umursamadı. Aileler duydu herkes kızdı ona. Bu sefer de beni rezil ettin diye kavga etti benle. Ailesi beni çok seviyor başka hiç bir problemimiz yok . Ama ben artık bu ilgisizliğe sevgisizliğe dayanamıyorum. Günlerce beni aramıyor sormuyor. Bir erkek karısını merak etmez mi. 15 gün konuşmadığımız oluyor. ve daha yeni evliyiz. Niye böylesin dediğimde sıkılıyorum diyor. Evli olamaya alışamadı kaldıki zaten hergün beraber bile değiliz. Çok yıpramdım çok üzüldüm. Daha okadar çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez. Herkez bundan adam olmaz bırak artık diyor. Bende biliyorum çünkü değişmiyor. Ama onu çok seviyorum. ayrılsamda üzülen yine ben olucam. 4 ayda 7 kilo verip 10 yıl yaşlandım. Yaşayan bir ölü gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime en son ne yapmak istiyorsan yap artık ben tükendim dedim. sadece tamam dedi. Ne aradı ne sordu. Bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Bir an aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Ah ne yazık.....
Gerçekten çok üzücü.
Ama yapılacak şey belli, kazara çocuk filan olmadan boşanmak.
Boşanmayı tavsiye etmek bana ağır geliyor ama şu durumda evlilik birliği denen şey sağlanmış değil zaten.
İnşallah kendinizi heba etmezsiniz bir serserinin yoluna.

Böyle üzüleceğinize ayrılın da üzülün.

4 aydır ölü gibisin ve daha 4 ay önce evlendin.
Evlenmiş olmak için evlenmişsin belli ki. Yoksa flört zamanlarında birinin ilgili mi ilgisiz mi olacağı, seni sevip sevmediğini anlamamak çok zor bence.

Neden evlendi ki?

Beni sevgilim dedigim kisi onbes gün nedensiz aramasa iliskiyi bitiririm.

Koca , karisini onbes gün nasil aramadan durabilir ki?

Eski kiz arkadasla mesajlasmak asla olmamali. Bunun bi aciklamasi olamaz.

Sizi sevmiyor, ozlemiyor, ask yok gercekten nedsn evlendi?

Daha dogrusu bu adam size iyi basta da iyi davranmamistir siz niye evlendiniz?

Basta iyiydi derseniz simdi niye boyle?

Cinsellik olmadan evlendiniz de olunca memnun mu kalmadi acaba, aklima baska bisey gelmiyor.

Üzme kendini. Yaşanacaklardan kaçılmıyor. Şimdi kendini parçalasan değiştiremezsin. O yüzden boşan gitsin. Sonradan niye ben bunları çektim deyip vurma kafanı duvarlara. Maddiyat olsa basit şeyler olsa sabret derdim ama aldatılmak sabır gerektiren birşey asla değil anında bitmesi gerek. Boşver üzme kendini değmez

Evlenmeden öncede çok ilgili değildi ama ben seni seviyorum başkasıyla evlenemem dedi. Bende tabiki inanadım. Çok seviyordum. Bu arada ben memurum kendi asker

Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim.

siz neden evlendiniz eşiniz hakkında böyle düşünüyorsanız. ben açıkçası böyle bir cümle kuracağım adamla evlenmezdim.
bence kendinizi tüketmeyin bu şekilde. eşiniz evliliğe alışamamış zaten ayrıymışsınız adam rahata alışmış artık.

15 gün aramamak, 2-3 haftada bir esini görmek, ilgi sifir, ask yok sevgi yok. O böyle yaptiksa sizde neden neden diye üstüne düstükce esiniz kendini bir halt sanmaya baslamis. Ben umursamaz olamam demeyin iradenizine sahip cikip arayip, neden nicini birakin zamanla alisirsiniz. Bosanicam kararliyim desenizde sizi ciddiye almaz esiniz.

Sağlığına dokunacak kadar seni üzen adam için çok düşünmeye gerek yok aslında.

Hani umursamaz olursun, sinirlerin güçlü olur.
Takıl böyle derdim. (Ben öyleyim mesela.)

Ama hassas biriysen eğer gerek yok.

Özgürlüğüne bu kadar düşkündü madem ne için evlenmiş o da enteresan.
Sal ipini gitsin.

merhaba,

15 gün arayıp sormayan insan size değer vermiyordur, merak etmiyor aklına gelmiyor ve siz sevmiyor. eski sevgilisyle de aldatıyor muhtemelen.

üzgünüm gerçekleri kabul ederseniz daha kolay olur.

4 aydır üzülüyorsunuz, boşanın bir kere üzülün önünüze bakın, sizi sevmeyen bir adamla ömrünüzü heba etmeyin.

İnandım işte . Sevmese evlenmezdi dedim. Eşim çok seçici kendini çok beğenmiş biri. Kendi evlenmek istedi. bende sevdiğim için kabul ettim. tabiki bu olaylardan sonra neden evlendiğini sordum. Net bir cvp veremedi. evlilik yaşayamamış. sanki ben onu aldatmışım gibi herşeyde beni suçluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…