İnşallah evlenince değişir gibi bir düşüncen olmamıştır zamanında ki bu adam imzayı atınca birden eski sevgilisine koşa koşa gitmemiştir kesinEşimle dört ay önce evlendik. çok seviyorum çok aşığım. Evlendikten birkaç gün sonra eski sevgilisiyle msjlaştığını konuştuğunu yakaladım. Kavga ettik . Kızın kendisini aradığını neden evlendiğini falan sorduğunu söyledi. İnanmak istedim. Daha sonra yine konuşmaya devam etmişler. Bu arada eşim bir eğitimde olduğu için farlı yerlerde yaşıyoruz. Bazen 2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor yanıma. Tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam. Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim. Birkaç kez bu yüzden kavga ettik neden beni aldatıyorsun hala konuşuyorsun dedim. Ama hiç umursamadı. Aileler duydu herkes kızdı ona. Bu sefer de beni rezil ettin diye kavga etti benle. Ailesi beni çok seviyor başka hiç bir problemimiz yok . Ama ben artık bu ilgisizliğe sevgisizliğe dayanamıyorum. Günlerce beni aramıyor sormuyor. Bir erkek karısını merak etmez mi. 15 gün konuşmadığımız oluyor. ve daha yeni evliyiz. Niye böylesin dediğimde sıkılıyorum diyor. Evli olamaya alışamadı kaldıki zaten hergün beraber bile değiliz. Çok yıpramdım çok üzüldüm. Daha okadar çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez. Herkez bundan adam olmaz bırak artık diyor. Bende biliyorum çünkü değişmiyor. Ama onu çok seviyorum. ayrılsamda üzülen yine ben olucam. 4 ayda 7 kilo verip 10 yıl yaşlandım. Yaşayan bir ölü gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime en son ne yapmak istiyorsan yap artık ben tükendim dedim. sadece tamam dedi. Ne aradı ne sordu. Bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Bir an aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Çok ilgili değildi. Huyu böyle dedim. Evlenince sahiplenır dedim. Evlenmeyi de kendi istedi ama kocalık yapamadı.
biz kadınlar hep kendimizi kandırıyoruz sevmese evlenmezdi sevmese böyle yapmazdı bla bla sonra hep üzülen biz oluyoruz maalesefİnandım işte . Sevmese evlenmezdi dedim. Eşim çok seçici kendini çok beğenmiş biri. Kendi evlenmek istedi. bende sevdiğim için kabul ettim. tabiki bu olaylardan sonra neden evlendiğini sordum. Net bir cvp veremedi. evlilik yaşayamamış. sanki ben onu aldatmışım gibi herşeyde beni suçluyor.
Sizinle niye evlenmiş acaba anlamak mümkün değil. Ne umursamaz gamsız bir adam.Eşimle dört ay önce evlendik. çok seviyorum çok aşığım. Evlendikten birkaç gün sonra eski sevgilisiyle msjlaştığını konuştuğunu yakaladım. Kavga ettik . Kızın kendisini aradığını neden evlendiğini falan sorduğunu söyledi. İnanmak istedim. Daha sonra yine konuşmaya devam etmişler. Bu arada eşim bir eğitimde olduğu için farlı yerlerde yaşıyoruz. Bazen 2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor yanıma. Tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam. Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim. Birkaç kez bu yüzden kavga ettik neden beni aldatıyorsun hala konuşuyorsun dedim. Ama hiç umursamadı. Aileler duydu herkes kızdı ona. Bu sefer de beni rezil ettin diye kavga etti benle. Ailesi beni çok seviyor başka hiç bir problemimiz yok . Ama ben artık bu ilgisizliğe sevgisizliğe dayanamıyorum. Günlerce beni aramıyor sormuyor. Bir erkek karısını merak etmez mi. 15 gün konuşmadığımız oluyor. ve daha yeni evliyiz. Niye böylesin dediğimde sıkılıyorum diyor. Evli olamaya alışamadı kaldıki zaten hergün beraber bile değiliz. Çok yıpramdım çok üzüldüm. Daha okadar çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez. Herkez bundan adam olmaz bırak artık diyor. Bende biliyorum çünkü değişmiyor. Ama onu çok seviyorum. ayrılsamda üzülen yine ben olucam. 4 ayda 7 kilo verip 10 yıl yaşlandım. Yaşayan bir ölü gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime en son ne yapmak istiyorsan yap artık ben tükendim dedim. sadece tamam dedi. Ne aradı ne sordu. Bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Bir an aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
sevince çok zorEvlenmeden öncede çok ilgili değildi ama ben seni seviyorum başkasıyla evlenemem dedi. Bende tabiki inanadım. Çok seviyordum. Bu arada ben memurum kendi asker
Bir insanin sizinle evlenmek istemesi sizi sevdigine gosterge degil... tabi sevdigi icin de evlenen var ama bu tek sebep degil... insanlar sevmese bile hayati duzene girsin diye, cocuk istiyor diye, temizligini yemegini yapan biri olsun diye evlenebilir... kadinlar evlilik olayina kaniyo hemen.. "benimle ciddi dusunuyo evlenmek istiyo o zaman beni seviyo" diye dusunebiliyor... ama bu tamamen dogru degil... en basit secenek evime hizmetci zihniyetiyle evlenen de var...İnandım işte . Sevmese evlenmezdi dedim. Eşim çok seçici kendini çok beğenmiş biri. Kendi evlenmek istedi. bende sevdiğim için kabul ettim. tabiki bu olaylardan sonra neden evlendiğini sordum. Net bir cvp veremedi. evlilik yaşayamamış. sanki ben onu aldatmışım gibi herşeyde beni suçluyor.
Çok ilgili değildi. Huyu böyle dedim. Evlenince sahiplenır dedim. Evlenmeyi de kendi istedi ama kocalık yapamadı.
Hiçbir konuda iyi değil.sevince çok zor
ama dayanmalısıız
aile büyüklerine bildirin onun anna babasına falan
boşanacağınızı da belirtin
bu arada cinsel hayatta etkiler.. sizce iyi mi sorması ayıp
Eşimi kimse çözebilmiş değil çok dengesiz. Çok sinirli. Ve dünya yıkılsa umrunda değil.merhabalar,
ya bence eşinizin başka bi problemi var aklıma türlü türlü senaryolar geliyor ama sonuç belli mutsuz sun ve hayata ve bu yaşa tekrar gelmiyorsunuz bü yüzden bu yanlıştan nerden dönerseniz kaardır ama bi adım atmadan önce eşinizin piskolojik sorunu olup olmadığını bi sorgulayın sonuçta asker ne şartlarda görev yaptığını siz tabi daha iyi bilirsiniz
hakkınızda hayırlısı,
Msjleri yokki. tlfnu parmak iziyle açılıyor. Bendwen saklıyor. Hattı benim üzerime fatura detayını görebiliyorum.senin yerinde olsam o kanıtları toplar mesajları toplar saklardım. eşinede o kaşara da dava açrdım. artık kaşarlara da dava açılıyor. aile birliğini sarstıkları için. gelinimizin ablası 8 bin tl tazminat almıştı
Eşimle dört ay önce evlendik. çok seviyorum çok aşığım. Evlendikten birkaç gün sonra eski sevgilisiyle msjlaştığını konuştuğunu yakaladım. Kavga ettik . Kızın kendisini aradığını neden evlendiğini falan sorduğunu söyledi. İnanmak istedim. Daha sonra yine konuşmaya devam etmişler. Bu arada eşim bir eğitimde olduğu için farlı yerlerde yaşıyoruz. Bazen 2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor yanıma. Tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam. Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim. Birkaç kez bu yüzden kavga ettik neden beni aldatıyorsun hala konuşuyorsun dedim. Ama hiç umursamadı. Aileler duydu herkes kızdı ona. Bu sefer de beni rezil ettin diye kavga etti benle. Ailesi beni çok seviyor başka hiç bir problemimiz yok . Ama ben artık bu ilgisizliğe sevgisizliğe dayanamıyorum. Günlerce beni aramıyor sormuyor. Bir erkek karısını merak etmez mi. 15 gün konuşmadığımız oluyor. ve daha yeni evliyiz. Niye böylesin dediğimde sıkılıyorum diyor. Evli olamaya alışamadı kaldıki zaten hergün beraber bile değiliz. Çok yıpramdım çok üzüldüm. Daha okadar çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez. Herkez bundan adam olmaz bırak artık diyor. Bende biliyorum çünkü değişmiyor. Ama onu çok seviyorum. ayrılsamda üzülen yine ben olucam. 4 ayda 7 kilo verip 10 yıl yaşlandım. Yaşayan bir ölü gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime en son ne yapmak istiyorsan yap artık ben tükendim dedim. sadece tamam dedi. Ne aradı ne sordu. Bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Bir an aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Msjleri yokki. tlfnu parmak iziyle açılıyor. Bendwen saklıyor. Hattı benim üzerime fatura detayını görebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?