Eşimi çok seviyorum ama galiba boşanacağız :(

İnşallah evlenince değişir gibi bir düşüncen olmamıştır zamanında ki bu adam imzayı atınca birden eski sevgilisine koşa koşa gitmemiştir kesin

senin yerinde olsam o kanıtları toplar mesajları toplar saklardım. eşinede o kaşara da dava açrdım. artık kaşarlara da dava açılıyor. aile birliğini sarstıkları için. gelinimizin ablası 8 bin tl tazminat almıştı

biz kadınlar hep kendimizi kandırıyoruz sevmese evlenmezdi sevmese böyle yapmazdı bla bla sonra hep üzülen biz oluyoruz maalesef . arada aldatma olmasa bir araya düzeltirsiniz durumu filan derdim ama işin içinde aldatma olunca işin rengi değişiyor. ömrünüzü bir adam için heba etmeyin.

Sizinle niye evlenmiş acaba anlamak mümkün değil. Ne umursamaz gamsız bir adam.

Evlenmeden öncede çok ilgili değildi ama ben seni seviyorum başkasıyla evlenemem dedi. Bende tabiki inanadım. Çok seviyordum. Bu arada ben memurum kendi asker
sevince çok zor
ama dayanmalısıız
aile büyüklerine bildirin onun anna babasına falan
boşanacağınızı da belirtin

bu arada cinsel hayatta etkiler.. sizce iyi mi sorması ayıp

Bir insanin sizinle evlenmek istemesi sizi sevdigine gosterge degil... tabi sevdigi icin de evlenen var ama bu tek sebep degil... insanlar sevmese bile hayati duzene girsin diye, cocuk istiyor diye, temizligini yemegini yapan biri olsun diye evlenebilir... kadinlar evlilik olayina kaniyo hemen.. "benimle ciddi dusunuyo evlenmek istiyo o zaman beni seviyo" diye dusunebiliyor... ama bu tamamen dogru degil... en basit secenek evime hizmetci zihniyetiyle evlenen de var...

Çok ilgili değildi. Huyu böyle dedim. Evlenince sahiplenır dedim. Evlenmeyi de kendi istedi ama kocalık yapamadı.

Bence değerli vaktinizi bu dengesiz herife harcamayın.
Böyle evlilik olmaz. Muhtemelen eski sevgilisine inat olsun diye evlendi.

Gidin açın davayı onu beklemeyin. Sizi kandırdığı için de tazminat isteyin hatta.
Bir insanın duygularıyla oynamak kolaymıymış anlasın.

merhabalar,

ya bence eşinizin başka bi problemi var aklıma türlü türlü senaryolar geliyor ama sonuç belli mutsuz sun ve hayata ve bu yaşa tekrar gelmiyorsunuz bü yüzden bu yanlıştan nerden dönerseniz kaardır ama bi adım atmadan önce eşinizin piskolojik sorunu olup olmadığını bi sorgulayın sonuçta asker ne şartlarda görev yaptığını siz tabi daha iyi bilirsiniz

hakkınızda hayırlısı,

Eşimi kimse çözebilmiş değil çok dengesiz. Çok sinirli. Ve dünya yıkılsa umrunda değil.

Msjleri yokki. tlfnu parmak iziyle açılıyor. Bendwen saklıyor. Hattı benim üzerime fatura detayını görebiliyorum.

15 gün aramamak mı?

Bence eşiniz evlendiğinin farkında değil, ya da sizinle zorla evlendi, ya da eski sevgilisine inat evlendi. Şimdi de böyle yaparak sizin boşanmanızı sağlamaya çalışıyor. Başka açıklaması yok.

Bir dakikanızı daha harcamayın bu insana. Zaman değerli, sevmek sevilmek güzel.

Eski sevgilisiyle görüşüyor, cinsel hayatınız kötü, ayrı şehirlerdesiniz ve 15 gün aramadığı oluyor demişsiniz.
Evliliğinizle ilgili bir sürü sıkıntı saymışsınız ama ilgisizliğinden başka derdimiz yok demişsiniz. Daha ne olsun.

Çok merak ettim bu adamın neyini bu kadar çok seviyorsunuz?

Daha 4 ayken böyleyse ilerisi olmaz bununla sen kendini üzdüğünle kelıyon bence bacım sen sevdiğin için kabullenemiyon belki ama adam seni aldatıyor bariz belkide öncekini unutmak için evlendi kız çıkınca karşısına yenik düştü kolay değil ama rabbim yardımcın olsun yol yakınken kurtul

kıza ulaş eşinin onun hakkında peşimi bırakmıyor dediğini söyle ve birdahakine yapacağın uyarıyı babasına yapacağını söyle

ben boşanma olmadan karşı tarafın rezil edilmesine karşıyım boşanmıyorsan karşı tarafın da hemen hayatını mahverme çünkü en büyük hata koynuna giren adamda ama bile göre yapıyorsa tehditinde açıkça karşı tarafa yapılmasından yanayım

ve kızın sosyal medyasında gezin bak bakalım annesi kim onu ekle birşey sorarsa yanlışlıkla oldu yeni başladım sosyal medya kullanamaya dersin ama kıza da iyi bir tehdit olur bu sadece annesi değil yanlışlıkla ekledim ayağına bir iki yaşı geçkin aynı soyadda kadını da ekle kızın gözü korksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…