Konuşma ve mesaj dökümü al hat senin üstüne ise. Ve boşanma davası aç.Msjleri yokki. tlfnu parmak iziyle açılıyor. Bendwen saklıyor. Hattı benim üzerime fatura detayını görebiliyorum.
buna yüzde yüz katılıyorum. yakınımda var böyle bir adam. evlendiği gün bir başka kadına ağlıyordu seni seviyorum diye. üç ay olmadı evleneli herhalde beş on kişiyle yatmıştır. eşim sordu neden evleniyorsun madem diye çocuk istiyorum, annem de kapalı kız istiyordu evlendim ben de dedi. bazı karaktersizler için bu kadar basit yani olay.Bir insanin sizinle evlenmek istemesi sizi sevdigine gosterge degil... tabi sevdigi icin de evlenen var ama bu tek sebep degil... insanlar sevmese bile hayati duzene girsin diye, cocuk istiyor diye, temizligini yemegini yapan biri olsun diye evlenebilir... kadinlar evlilik olayina kaniyo hemen.. "benimle ciddi dusunuyo evlenmek istiyo o zaman beni seviyo" diye dusunebiliyor... ama bu tamamen dogru degil... en basit secenek evime hizmetci zihniyetiyle evlenen de var...
Bende onu söyledim hergün beraber olsak ne yapacak acaba15 gun aramayarak bile sıkılıyorsa pasazade bir de beraber yasasaniz ne olacak acaba?
Iki tarinda haberi ve rizasi varsa mantik evliligi yada duzen yada cocuk icin olabilir.. ama bi tarafi kandirmak hos degil tabi kibuna yüzde yüz katılıyorum. yakınımda var böyle bir adam. evlendiği gün bir başka kadına ağlıyordu seni seviyorum diye. üç ay olmadı evleneli herhalde beş on kişiyle yatmıştır. eşim sordu neden evleniyorsun madem diye çocuk istiyorum, annem de kapalı kız istiyordu evlendim ben de dedi. bazı karaktersizler için bu kadar basit yani olay.
bende bilmiyorum. İnat içinmi evlendi. Bu soruları kendime sormaktan kafayı yedim. O zaten hiçbir soruya net cvp vermiyor.Seni aramadığı zamanlarda eski sevgilisiyle beraber oluyordur büyük ihtimalle, ilgisizliğinin sebebi de tüm ilgisini başka bir kadına vermesi gibi görünüyor. Çoluğun çocuğun yokken boşan bu adamdan canim, yazık etme gençliğine. Yine evlenirsin kendine değer veren biriyle mutlu olursun ama bu adamdan sana koca olmaz.
Hayır anlamadığım madem eski sevgilisini seviyordu seninle neden evlendi ?
Geçmişini geride bırakmayıp seni hayatına almış lütfen üzülme tek gözyaşına değmez...Eşimle dört ay önce evlendik. çok seviyorum çok aşığım. Evlendikten birkaç gün sonra eski sevgilisiyle msjlaştığını konuştuğunu yakaladım. Kavga ettik . Kızın kendisini aradığını neden evlendiğini falan sorduğunu söyledi. İnanmak istedim. Daha sonra yine konuşmaya devam etmişler. Bu arada eşim bir eğitimde olduğu için farlı yerlerde yaşıyoruz. Bazen 2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor yanıma. Tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam. Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim. Birkaç kez bu yüzden kavga ettik neden beni aldatıyorsun hala konuşuyorsun dedim. Ama hiç umursamadı. Aileler duydu herkes kızdı ona. Bu sefer de beni rezil ettin diye kavga etti benle. Ailesi beni çok seviyor başka hiç bir problemimiz yok . Ama ben artık bu ilgisizliğe sevgisizliğe dayanamıyorum. Günlerce beni aramıyor sormuyor. Bir erkek karısını merak etmez mi. 15 gün konuşmadığımız oluyor. ve daha yeni evliyiz. Niye böylesin dediğimde sıkılıyorum diyor. Evli olamaya alışamadı kaldıki zaten hergün beraber bile değiliz. Çok yıpramdım çok üzüldüm. Daha okadar çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez. Herkez bundan adam olmaz bırak artık diyor. Bende biliyorum çünkü değişmiyor. Ama onu çok seviyorum. ayrılsamda üzülen yine ben olucam. 4 ayda 7 kilo verip 10 yıl yaşlandım. Yaşayan bir ölü gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime en son ne yapmak istiyorsan yap artık ben tükendim dedim. sadece tamam dedi. Ne aradı ne sordu. Bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Bir an aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Yaşlarınız kaç ? İnsan 15 gün boyunca konuşmaz mı merak etmez mi çok ilginç. En güzeli ayrıl yoluna bak senin sevgini hakedecek biri elbet çıkar karşına . Eşin belli ki sevmiyor üstelik aldatıyorEşimle dört ay önce evlendik. çok seviyorum çok aşığım. Evlendikten birkaç gün sonra eski sevgilisiyle msjlaştığını konuştuğunu yakaladım. Kavga ettik . Kızın kendisini aradığını neden evlendiğini falan sorduğunu söyledi. İnanmak istedim. Daha sonra yine konuşmaya devam etmişler. Bu arada eşim bir eğitimde olduğu için farlı yerlerde yaşıyoruz. Bazen 2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor yanıma. Tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam. Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim. Birkaç kez bu yüzden kavga ettik neden beni aldatıyorsun hala konuşuyorsun dedim. Ama hiç umursamadı. Aileler duydu herkes kızdı ona. Bu sefer de beni rezil ettin diye kavga etti benle. Ailesi beni çok seviyor başka hiç bir problemimiz yok . Ama ben artık bu ilgisizliğe sevgisizliğe dayanamıyorum. Günlerce beni aramıyor sormuyor. Bir erkek karısını merak etmez mi. 15 gün konuşmadığımız oluyor. ve daha yeni evliyiz. Niye böylesin dediğimde sıkılıyorum diyor. Evli olamaya alışamadı kaldıki zaten hergün beraber bile değiliz. Çok yıpramdım çok üzüldüm. Daha okadar çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez. Herkez bundan adam olmaz bırak artık diyor. Bende biliyorum çünkü değişmiyor. Ama onu çok seviyorum. ayrılsamda üzülen yine ben olucam. 4 ayda 7 kilo verip 10 yıl yaşlandım. Yaşayan bir ölü gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime en son ne yapmak istiyorsan yap artık ben tükendim dedim. sadece tamam dedi. Ne aradı ne sordu. Bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Bir an aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Ben de aynı şeyi diyeceğim. Adam evlendiği için o kadar pişman ki. Nasıl evlenmeden önce böyle bir sinyal vermez bu adam. Yazık kızcağızın hayatını mahvetmiş. Zayıflamış psikolojisi bozulmuşEvlenirken nasıldı ? Çok garip değil mi?
Hiç kimse mutlu olduğu yuvasını bırakıp gelmez zaten.Hangi kadın yuvası bozulsun ister.Bende 3 ay 27 gün evli kaldım.İlmek ilmek kurdum o evi herşeyim vardı huzurum yoktu.Bende severek evlenmiştim.Ama bazen yapacak bişey yok.Adam seni önemsemiyor neye direniyorsun.Kabul et sevilmediğini ben öyle yaptım ve her şey daha net görünüyor.Olayları yaşarken anlayamıosun.Hiç kimse vazgeçilmez değil.Siz kendinize anlatmazsanız kimse size anlatmaz.Neden olanları görmezden geliosunuz.Aileniz sizi kula kulluk edin diyemi büyüttü.Evet çok zor ama bence gitmeyi bilmeliyiz.Bak aylar geçti resmi boşanalı az oldu ama bazen hala canım acıyo yapacak bişey yok.Gelinlik görüncebile canım acıyo bebek görünce canım acıo benim ne suçum vardı diyorum ama allahtan geldi ne yapabılırım.Lütfen kendınıze gelın.Boşanın demıyorum hıc bır yuva ıcın demem bunu ama konusun karsınıza alın ama lutfen en cok kendınızle konusun sızı sızden başka daha ıyı tanıyan kımse yok.Eşimle dört ay önce evlendik. çok seviyorum çok aşığım. Evlendikten birkaç gün sonra eski sevgilisiyle msjlaştığını konuştuğunu yakaladım. Kavga ettik . Kızın kendisini aradığını neden evlendiğini falan sorduğunu söyledi. İnanmak istedim. Daha sonra yine konuşmaya devam etmişler. Bu arada eşim bir eğitimde olduğu için farlı yerlerde yaşıyoruz. Bazen 2 haftada bazen 3 haftada bir geliyor yanıma. Tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam. Benimle neden evlendiğini bile anlamış değilim. Birkaç kez bu yüzden kavga ettik neden beni aldatıyorsun hala konuşuyorsun dedim. Ama hiç umursamadı. Aileler duydu herkes kızdı ona. Bu sefer de beni rezil ettin diye kavga etti benle. Ailesi beni çok seviyor başka hiç bir problemimiz yok . Ama ben artık bu ilgisizliğe sevgisizliğe dayanamıyorum. Günlerce beni aramıyor sormuyor. Bir erkek karısını merak etmez mi. 15 gün konuşmadığımız oluyor. ve daha yeni evliyiz. Niye böylesin dediğimde sıkılıyorum diyor. Evli olamaya alışamadı kaldıki zaten hergün beraber bile değiliz. Çok yıpramdım çok üzüldüm. Daha okadar çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez. Herkez bundan adam olmaz bırak artık diyor. Bende biliyorum çünkü değişmiyor. Ama onu çok seviyorum. ayrılsamda üzülen yine ben olucam. 4 ayda 7 kilo verip 10 yıl yaşlandım. Yaşayan bir ölü gibiyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşime en son ne yapmak istiyorsan yap artık ben tükendim dedim. sadece tamam dedi. Ne aradı ne sordu. Bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum ama olamıyorum. Bir an aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
Şu devirde eşime bile güvenip üstüme hat almam. Neler geliyor insanın başınaMsjleri yokki. tlfnu parmak iziyle açılıyor. Bendwen saklıyor. Hattı benim üzerime fatura detayını görebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?