Eşimi çok seviyorum ama galiba boşanacağız :(

Msjleri yokki. tlfnu parmak iziyle açılıyor. Bendwen saklıyor. Hattı benim üzerime fatura detayını görebiliyorum.
Konuşma ve mesaj dökümü al hat senin üstüne ise. Ve boşanma davası aç.

canım bi insan eşini 15 gün aramaz mı? Aramıyorsa zaten sessizce snele olmak istmeiyorum diyor ne bekliyorsun?

buna yüzde yüz katılıyorum. yakınımda var böyle bir adam. evlendiği gün bir başka kadına ağlıyordu seni seviyorum diye. üç ay olmadı evleneli herhalde beş on kişiyle yatmıştır. eşim sordu neden evleniyorsun madem diye çocuk istiyorum, annem de kapalı kız istiyordu evlendim ben de dedi. bazı karaktersizler için bu kadar basit yani olay.

Her erkek aldatiyo onu geciyorumda bunun size saygisida yok..... o eski sevgiliyide anlamadim suan neyse derdi

Durum kotu keske hic yaşanmasa denen olaylardan ,,bunun için 4 ay çok az bi zaman dilimi ne olur ne karar verirsiniz bilmiyorum ama eğer evli kalırsanız 3 yıldan önce çocuk yapmamanizi tavsiye ederim .bu tavsiyemi dikkate alınız.. Hakkınızda hayırlısı olsun

4 ayda nasıl böyle olunabilir aklım almıyor. Sizin şuan vıcık vıcık aşk yaşamanız lazım. Sen 10 sene sonra bu adamla mutlu olabileceğini düşünüyomusun gerçekten. 3 gün ağlar yoluna bakarsın. Boşan.

Seni aramadığı zamanlarda eski sevgilisiyle beraber oluyordur büyük ihtimalle, ilgisizliğinin sebebi de tüm ilgisini başka bir kadına vermesi gibi görünüyor. Çoluğun çocuğun yokken boşan bu adamdan canim, yazık etme gençliğine. Yine evlenirsin kendine değer veren biriyle mutlu olursun ama bu adamdan sana koca olmaz.
Hayır anlamadığım madem eski sevgilisini seviyordu seninle neden evlendi ?

Iki tarinda haberi ve rizasi varsa mantik evliligi yada duzen yada cocuk icin olabilir.. ama bi tarafi kandirmak hos degil tabi ki

bende bilmiyorum. İnat içinmi evlendi. Bu soruları kendime sormaktan kafayı yedim. O zaten hiçbir soruya net cvp vermiyor.

“tabiki çok ilgisiz sevgisiz umursamaz bir adam” demişsin eşin için. Başka da bir probleminizin olmadığını söylemişsin. Bundan başka bir probleme de gerek yok zaten. Seni üzmek için demiyorum ama kocanın seni sevmemesinden daha büyük bir sorun olabilir mi evlilikte?

Canım bosan gitsin adam seni aldatıyor bariz ortada bu 15 gün aramıyor sormuyor diyorsun neyi bekliyorsun seviyorum diyorsun bunları duyduğunda gördüğünde sevginin şimdiye kalmaması lazgimdı.kendine bunu yapma sende hayatını yaşa dimdik ayakta dur onunda ne hali varsa görsün

Geçmişini geride bırakmayıp seni hayatına almış lütfen üzülme tek gözyaşına değmez...

Değil 15 gün 15 dk bile haber almadan duramaz eşim bende öyle aynı yerde çalışıyoruz yinede bütün gün mesajlaşırız öyle saçmalık olur mu hiç ayrılmaya niyetiniz yok belliki ama kendinize yazık edersiniz çocuk olursa onada yazık olur!

Üzgünüm, eşiniz sizi sevmiyor. Sizi sevmeyen bir adamla her gün üzülerek ömür geçiremezsiniz ki zaten 2 3 haftada bir birliktesiniz. Her şeyi geçtim, aldatılıyorsunuz. Lütfen güçlü olun. Boşanma kararı alın. Yıllar sonra kendinize teşekkür edeceksiniz iyi ki ömrümü harcamamışım diye. Lütfen güçlü olun..

Yaşlarınız kaç ? İnsan 15 gün boyunca konuşmaz mı merak etmez mi çok ilginç. En güzeli ayrıl yoluna bak senin sevgini hakedecek biri elbet çıkar karşına . Eşin belli ki sevmiyor üstelik aldatıyor

Evlenirken nasıldı ? Çok garip değil mi?
Ben de aynı şeyi diyeceğim. Adam evlendiği için o kadar pişman ki. Nasıl evlenmeden önce böyle bir sinyal vermez bu adam. Yazık kızcağızın hayatını mahvetmiş. Zayıflamış psikolojisi bozulmuş

Hiç kimse mutlu olduğu yuvasını bırakıp gelmez zaten.Hangi kadın yuvası bozulsun ister.Bende 3 ay 27 gün evli kaldım.İlmek ilmek kurdum o evi herşeyim vardı huzurum yoktu.Bende severek evlenmiştim.Ama bazen yapacak bişey yok.Adam seni önemsemiyor neye direniyorsun.Kabul et sevilmediğini ben öyle yaptım ve her şey daha net görünüyor.Olayları yaşarken anlayamıosun.Hiç kimse vazgeçilmez değil.Siz kendinize anlatmazsanız kimse size anlatmaz.Neden olanları görmezden geliosunuz.Aileniz sizi kula kulluk edin diyemi büyüttü.Evet çok zor ama bence gitmeyi bilmeliyiz.Bak aylar geçti resmi boşanalı az oldu ama bazen hala canım acıyo yapacak bişey yok.Gelinlik görüncebile canım acıyo bebek görünce canım acıo benim ne suçum vardı diyorum ama allahtan geldi ne yapabılırım.Lütfen kendınıze gelın.Boşanın demıyorum hıc bır yuva ıcın demem bunu ama konusun karsınıza alın ama lutfen en cok kendınızle konusun sızı sızden başka daha ıyı tanıyan kımse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…