- 8 Mart 2023
- 37
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sesszpanda
-
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Evlilik tam oturmadan hamile kaldığın için tam anlamıyla eş olamadan anne baba sorumluluk bilinci yüklenmiş sizi sıkan şey buMerhaba 6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim eşimle severek evlendik nişanlıyken zorlu süreçler yaşadık ailevi sorunlar ve onun güven sorunu vardı bunu zamanla aşarız demiştim çünkü bende aldatılmıştım.Eşim çok ilgili sevgi dolu benim için canını düşünmeden ortaya koyan biridir.Ancak bu güven sorunu bizi birbirimize defalrca düşürdü.Ben eşimden önce çok sosyaldim gece dışarı çıkardım arkdaş grubum vardı kızlı erkekli eşimde bunları istemedi bende nişanlıyken kabul ettim önemli olan biziz dedim.Onu çok seviyorum ancak her bi konu olduğunda bana güvensiz yaklaşıyor sorun zamanla azalıyor gibi olsa da bitmedi özenli davranırım kalbine bişiler düşmesin diye ama artık patladım gece üstelik zor bi hamilelik geçiriyorum onu çok seviyorum oda beni ama bunu aşamıyoruz bunalıma girdik ikimizde sürekli bayılıyorum sıkıntıdan iş yerinde bile çalışamaz haldeyim terapiye de gidemiyoryz işinden dolayı yoksa işini kaybetme durumu var nasıl bir yol izleyeyim yardım edin
Merhaba 6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim eşimle severek evlendik nişanlıyken zorlu süreçler yaşadık ailevi sorunlar ve onun güven sorunu vardı bunu zamanla aşarız demiştim çünkü bende aldatılmıştım.Eşim çok ilgili sevgi dolu benim için canını düşünmeden ortaya koyan biridir.Ancak bu güven sorunu bizi birbirimize defalrca düşürdü.Ben eşimden önce çok sosyaldim gece dışarı çıkardım arkdaş grubum vardı kızlı erkekli eşimde bunları istemedi bende nişanlıyken kabul ettim önemli olan biziz dedim.Onu çok seviyorum ancak her bi konu olduğunda bana güvensiz yaklaşıyor sorun zamanla azalıyor gibi olsa da bitmedi özenli davranırım kalbine bişiler düşmesin diye ama artık patladım gece üstelik zor bi hamilelik geçiriyorum onu çok seviyorum oda beni ama bunu aşamıyoruz bunalıma girdik ikimizde sürekli bayılıyorum sıkıntıdan iş yerinde bile çalışamaz haldeyim terapiye de gidemiyoryz işinden dolayı yoksa işini kaybetme durumu var nasıl bir yol izleyeyim yardım edin
Erken hamile kalmanız da etkiliyor evliliğe alışamadan birde hamilelige alışmaya çalışıyorsun güven duygusu erkekler de daha geç oluşuyor sanırım ve zaman geçmesi lazım bunun için'de.....Bu arada nişanlı yada sevgili iken aşk sarhoşluğunda verilen sözler evlilikte yıpratıcı oluyor baştan ben böyleyim arada bir arkadaşlarımla zaman geçiririm deseydin sonuçta normal bir durum bana güvensin diye kendini yıpratma boş ver bazı şeyleri .....Allah bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba 6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim eşimle severek evlendik nişanlıyken zorlu süreçler yaşadık ailevi sorunlar ve onun güven sorunu vardı bunu zamanla aşarız demiştim çünkü bende aldatılmıştım.Eşim çok ilgili sevgi dolu benim için canını düşünmeden ortaya koyan biridir.Ancak bu güven sorunu bizi birbirimize defalrca düşürdü.Ben eşimden önce çok sosyaldim gece dışarı çıkardım arkdaş grubum vardı kızlı erkekli eşimde bunları istemedi bende nişanlıyken kabul ettim önemli olan biziz dedim.Onu çok seviyorum ancak her bi konu olduğunda bana güvensiz yaklaşıyor sorun zamanla azalıyor gibi olsa da bitmedi özenli davranırım kalbine bişiler düşmesin diye ama artık patladım gece üstelik zor bi hamilelik geçiriyorum onu çok seviyorum oda beni ama bunu aşamıyoruz bunalıma girdik ikimizde sürekli bayılıyorum sıkıntıdan iş yerinde bile çalışamaz haldeyim terapiye de gidemiyoryz işinden dolayı yoksa işini kaybetme durumu var nasıl bir yol izleyeyim yardım edin
Bu tarz şeyler bana çok mantıksız geliyor. Eee bu arkadaş grubu siz evlenmeden de vardı.o gruptan biriyle birlikte olma ihtimali olsaydı çoktan olunurdu zaten.bir de bu işler hiç kolay işler değil gibi geliyor bana.herkes kendi aleminde.bir ilişkinin başlaması da hiç hiç kolay birşey değil.karamsarlık olarak algılanabilir ama bence herkes birlikte olduğu kişiye gereksiz bir yüceltme yapıyor.adamın ya da kadının 2 senedir yüzüne bakan olmamış mesela.sevgili yapınca o kişinin gözünde brat pitt, angelina julia falan oluyor nedense.objektif olun ya.o kadar istenen biri olsaydım sana kalmazdım deyiverin bak nasıl kesiliyorMerhaba 6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim eşimle severek evlendik nişanlıyken zorlu süreçler yaşadık ailevi sorunlar ve onun güven sorunu vardı bunu zamanla aşarız demiştim çünkü bende aldatılmıştım.Eşim çok ilgili sevgi dolu benim için canını düşünmeden ortaya koyan biridir.Ancak bu güven sorunu bizi birbirimize defalrca düşürdü.Ben eşimden önce çok sosyaldim gece dışarı çıkardım arkdaş grubum vardı kızlı erkekli eşimde bunları istemedi bende nişanlıyken kabul ettim önemli olan biziz dedim.Onu çok seviyorum ancak her bi konu olduğunda bana güvensiz yaklaşıyor sorun zamanla azalıyor gibi olsa da bitmedi özenli davranırım kalbine bişiler düşmesin diye ama artık patladım gece üstelik zor bi hamilelik geçiriyorum onu çok seviyorum oda beni ama bunu aşamıyoruz bunalıma girdik ikimizde sürekli bayılıyorum sıkıntıdan iş yerinde bile çalışamaz haldeyim terapiye de gidemiyoryz işinden dolayı yoksa işini kaybetme durumu var nasıl bir yol izleyeyim yardım edin
Hamile hamile neyin çapkınlığını yapabileceksiniz allah aşkına ? O tarz şeylerde gözü olan kadın hamile kalmaz zaten.haa müge anlılar, esra erollar çok uç nokta.Merhaba 6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim eşimle severek evlendik nişanlıyken zorlu süreçler yaşadık ailevi sorunlar ve onun güven sorunu vardı bunu zamanla aşarız demiştim çünkü bende aldatılmıştım.Eşim çok ilgili sevgi dolu benim için canını düşünmeden ortaya koyan biridir.Ancak bu güven sorunu bizi birbirimize defalrca düşürdü.Ben eşimden önce çok sosyaldim gece dışarı çıkardım arkdaş grubum vardı kızlı erkekli eşimde bunları istemedi bende nişanlıyken kabul ettim önemli olan biziz dedim.Onu çok seviyorum ancak her bi konu olduğunda bana güvensiz yaklaşıyor sorun zamanla azalıyor gibi olsa da bitmedi özenli davranırım kalbine bişiler düşmesin diye ama artık patladım gece üstelik zor bi hamilelik geçiriyorum onu çok seviyorum oda beni ama bunu aşamıyoruz bunalıma girdik ikimizde sürekli bayılıyorum sıkıntıdan iş yerinde bile çalışamaz haldeyim terapiye de gidemiyoryz işinden dolayı yoksa işini kaybetme durumu var nasıl bir yol izleyeyim yardım edin
kazara oldu bizde şok yaşafdık ama yapacak bişey yoktuÇocuk için ne bu acele yahu. Bi oturtsaydınız evliliğinizi bi iyice aynı evin içinde tanısaydınız kendinizi. Daha güven bile oluşmamış yani
amin aynen öyle hepsi üst üste geldiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Evlilik tam oturmadan hamile kaldığın için tam anlamıyla eş olamadan anne baba sorumluluk bilinci yüklenmiş sizi sıkan şey bu
amin herşey etkiliyor sürekli tetikte olmak çok zor inanınErken hamile kalmanız da etkiliyor evliliğe alışamadan birde hamilelige alışmaya çalışıyorsun güven duygusu erkekler de daha geç oluşuyor sanırım ve zaman geçmesi lazım bunun için'de.....Bu arada nişanlı yada sevgili iken aşk sarhoşluğunda verilen sözler evlilikte yıpratıcı oluyor baştan ben böyleyim arada bir arkadaşlarımla zaman geçiririm deseydin sonuçta normal bir durum bana güvensin diye kendini yıpratma boş ver bazı şeyleri .....Allah bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
beni izlediğm dizilerden bile kıskanıyor birkan sokulluyu izlemem yasak mesela düşünün abarttığını söylüyorum gayet ciddie alıyoBu tarz şeyler bana çok mantıksız geliyor. Eee bu arkadaş grubu siz evlenmeden de vardı.o gruptan biriyle birlikte olma ihtimali olsaydı çoktan olunurdu zaten.bir de bu işler hiç kolay işler değil gibi geliyor bana.herkes kendi aleminde.bir ilişkinin başlaması da hiç hiç kolay birşey değil.karamsarlık olarak algılanabilir ama bence herkes birlikte olduğu kişiye gereksiz bir yüceltme yapıyor.adamın ya da kadının 2 senedir yüzüne bakan olmamış mesela.sevgili yapınca o kişinin gözünde brat pitt, angelina julia falan oluyor nedense.objektif olun ya.o kadar istenen biri olsaydım sana kalmazdım deyiverin bak nasıl kesiliyor
Sorunlarınız varken hamile kalmak yerine bunları çözmeye odaklanmaliydiniz. Terapi dahi alamıyorsanız kimsenin yapabileceği bir şey yok. Ya çekeceksiniz ya boşanacaksınız bu durumda. Sağlığınızı bozmaya gelmiş durum çünkü.Merhaba 6 aylık evliyim 5 aylık hamileyim eşimle severek evlendik nişanlıyken zorlu süreçler yaşadık ailevi sorunlar ve onun güven sorunu vardı bunu zamanla aşarız demiştim çünkü bende aldatılmıştım.Eşim çok ilgili sevgi dolu benim için canını düşünmeden ortaya koyan biridir.Ancak bu güven sorunu bizi birbirimize defalrca düşürdü.Ben eşimden önce çok sosyaldim gece dışarı çıkardım arkdaş grubum vardı kızlı erkekli eşimde bunları istemedi bende nişanlıyken kabul ettim önemli olan biziz dedim.Onu çok seviyorum ancak her bi konu olduğunda bana güvensiz yaklaşıyor sorun zamanla azalıyor gibi olsa da bitmedi özenli davranırım kalbine bişiler düşmesin diye ama artık patladım gece üstelik zor bi hamilelik geçiriyorum onu çok seviyorum oda beni ama bunu aşamıyoruz bunalıma girdik ikimizde sürekli bayılıyorum sıkıntıdan iş yerinde bile çalışamaz haldeyim terapiye de gidemiyoryz işinden dolayı yoksa işini kaybetme durumu var nasıl bir yol izleyeyim yardım edin
Demek ki kendisi gördüğü her kadın için farklı şeyler düşünüyor.beni izlediğm dizilerden bile kıskanıyor birkan sokulluyu izlemem yasak mesela düşünün abarttığını söylüyorum gayet ciddie alıyo
Katılıyorum. Tamamen kişi kendinden bilir işi denilen durum.Demek ki kendisi gördüğü her kadın için farklı şeyler düşünüyor.
Niyeti kötü, siz değilsiniz olay tamamen kendi çarpık düşünce yapısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?