kadın ne kadar haklı da olsa.erkek toplum içinde , kadının tavır yapmasını, kavga etmesini ve konu her ne ise ayyuka çıkmasını istemez, haklıdırda.bir seferden tabiki bir şey olmaz.ben sizin bu durumu devamlı olarak tekrarladığınızı ve sürekli çıkan tartışmalardan ötürü eşinizi bıktırdığınızı ve kendinizden soğuttuğunuzu düşünüyorum.madem seni yanlız bıraktı bu şekilde mi tepki vermen gerekiyor.haklı olabilirsin fakat reaksiyonun yanlış !!
Bence eşini değiştirmekten vazgeç!! Eğer bir insanı değiştirmek istiyorsan, ilk önce kendinden başla.sen değiştikçe emin ol, (yaşadım biliyorum) onun da sana karşı tavırları değişecektir.sabırlı olman gerekiyor.devamlı olarak erkeğe ''ilgisizsin, bana sevgini göstermiyorsun'' demek erkeği inannılmaz derece de çok sıkıyor ve bıktırıyor.yapacağı varsa da yapmıyor.rahat ol biraz.şu erkekleri biraz kendi haline bırakmak lazım.didik didik etmek, her hareketine/davranışına ve sözüne anlamlar yüklememek yorar insanı.seni de, eşini de.
Eşinin da boşanacağını pek sanmıyorum.sanırım yaşadığınız tartışmalar sonucu sana karşı sinirli, ve ne yapacağını şaşırmış durumda.üstüne düşme.
canım bak sen dünyanın en mükemmel, en iyi ve en harika kadını bile olsan, bir erkeği toplum içinde rencide edersen senden uzaklaşır, soğur, sevgili-eş tanımaz, bu bir artı birdir, ki sen bunu defalarca yaptığını söylemişsin. Erkeklerin en hazmedemedikleri olayların başında gelir bu.
Sen yaptığın hatanın farkındasın ve bunun için tedavi oluyorsun, bu çok güzel, devam da et.
Eşinin de belli ki senden gelen bu adım karşısında kafası karışmış.
Ne yap et sana zaman tanımasını, boşanmak için acele etmemesini sağla... Eminim bir şeyler rayına oturacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?