çok doğru söylüyorsun bunu yaptım ne ayrılalım diyor nede devam edelim bende çaba gösteriyorum ama sana ısınamıyorum diyo ayrılalım diyorum cvp yok devam edelim o zaman ama sende uğraş diyorum sorun sende değil bende içimden atamıyorum soğukluğu diyo bilmiyorum deneyecem dedi seni sevmeyi olursa olur olmazsa olmaz dedi zaman istedi anlayacağın ne kadar sürer bilmiyorum belki 1 ay belki 1 yıl ama ben nasıl dayanırım onuda zaman gösterecek ben elimden geleni yapıyorum nereye varır sonu düşünemiyorum bilmiyorumkismilebence eline birkoz vermişsin bunu bahane ediyor soğumasına...konuş onunla evliliğimizin bu hali ayrılmaktan daha acı geliyor ayrılalım de...blöf ya demiyorum ama vereceği tepki ile kendinize yol çizersiniz.ya beraber ya da umarım olmaz herkes kendi yoluna...çünküsen ne yaptıysan ona olan sevginden bağlılığından yapmışsın...kırmış olabilirsin ama inan o kavgalarında bile sen daha çok kırılmışsındır...istedğin tek şey değer verilmesiydiii...ama biz kadınlar ne kadar değer veriyorsak o kdr değersizleşiyoruz gözlerinde...
tabikide konuştuk ama son 1 haftadır hiç bu konuyu açmıyoruz zamana bıraktık.eşimle aramız iyi ama eski samimiyetimiz yok tabikide hala aynı yatakta beraber yatıyoruz ama eşim farklılaştı eskisi gibi sakin değil bana karşı soğuk bilemiyorum nasıl gider
eşime hatamı anladığımı söyledim o benim değişmeyeceğimi yine aynı şekilde olacağımızı düşünüyo sen değişmezsin diyo
bilemiyorum ben eşimi çok seviyorum ama bu soğukluk ne kadar devam edecek bilmiyorum eşimin ailesindede karışanlar var mesela eltim bana eşimle konuşmadığını söylüyo ama eşimle hergün telefonda görüşüyorlarmış öğrenince şok oldum tahminimce onlarda eşimi dolduruyo eşim telefonundaki mesajları son arayan noları falan silmeye başladı sözde bana destek oluyorlar ama eşimide fişekliyorlar eşiminde onu dinlemesi ağrıma gidiyor deniyoruz ümidim var ama ne kadar devam eder bilmiyorum sabrediyorum şu an için...guclubacismile
Bence yapılması gereken en doğru şey, sizin ondan kaçmanız, artık kesinlikle üstüne düşmemeniz. Ama bunu rest çekerek ve boşanarak yapmanız değil.
Eşinize deyin ki, tamam, bir süre sana nefes aldırayım, ancak henüz resmi olarak boşanmayalım çünkü bir bebeğimiz var ortada. Siz bu ayrı kaldığınız sürede sakinleşin, kendinizle başbaşa kalın, eşinize olan eleştirilerinizi yatırmaya çalışın. Ona karşı ne öfkeli ve aşk dolu davranın, yani kaçın ve bu halinizle mutlu görünün. Kaçan her her her zaman kovalanır, bunu hiç unutmayın. İnsanlar mutlu, kendine güvenli ve sorun çıkarmayan insanlarla yaşamak isterler, siz de ona bunu verin.
Bu noktada dikkat edilecek tek bir şey var, eşiniz bu ayrı kalmayı sakın sizden tam boşanma olarak algılayıp sadece fiziksel de olsa başka bir kadına gidebileceğini düşünmesin. Bence bu konuda onu çok üzerine düşmeden, tehdit etmeden mutlaka uyarmalısınız. Resmi olarak boşanmadığınız için bir süre ayrı olacak olsanız da hala sizin kocanız olduğunu ve size yapacağı bir hatanın aynen geçerli olacağını mutlaka bilmeli. İlişkiniz başka bir kadınla kirlenirse bir daha toplamayın çünkü bence.
Ben de çok benzer bir süreçten geçtim, sizin gibi karşımdan çok şey istediğim için karşı tarafı bunaltan bir insandım, kendimi topladım, dik durdum ve şu an her şey mükemmel.
İnşallah düzelirsiniz.
canım merak ettim özelin olduğundan cvp vermeyebilirsn bu süreç içinde aranızda hiç cinsel bişiler yaşandımı[/QUOTE
evet cnm yaşatık hemde eskisiden daha sık olarak bu arada eşim işyerinden bir kızla yazışıyormuş bunuda dün öğrndim beni aldatıyormuş şimdi iyice çıkmaza girdim eşim inkar etmedi boşlukta yazıştığını telefonda konuştuğunu söyledi aramızda başak bişey olmadı diyor ama ben inanmadım eşim beni bundan dolayı istemiyormuş bense burda aylardır kendimi yiyip bitiriyorum kaynanamları ardım gelin oğlunuz bu yüzden beni istemiyor diye ailesi sırt çevirdi kayınpederim telefonlarına çıkmıyor eşimin şimdi ne yapacam bilmiyorum bir tanede çocuğumuz var bide hiç bişey olmamış gibi davranmaya başladı eşim ne yapacağımı bilemiyorum ne olur akıl verinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?