Zorla adam ettim, paşa paşa yapıyor, o kadar da yuz veremem diyenlerinize hastayim gercekten de
Kadin da eve para getiriyorsa,ustune bir de cocugun bakimi ekleniyorsa mecbur yapacaklar. Yapmalilar yani biraz adalet duygusu varsa içlerinde.
Bir arkadasim demisti. Esi de calisiyor. Ben evde tabak falan tasimam,su bardagimi bile goturmem mutfaga esim yapacak tabi kadın miyim ben dedi.
Abi , o da para getiriyor ewe yazik degil mi ona da, o da calisiyor gun boyu bence yardim etmelisin oyle adam mi olur dedim. Yahu dedi ben de agirlik gerektiren isleri yaparim, su tesisati bozulsa tamir ederim,elektrik islerini hallederim dedi. Kadin da bu isten anlamaz,yaptirmam dedi.
Abi iyi de kac kere sifon_musluk bozuluyor,kac kere elektrik bozuluyor evinde yapma allah askina hic de adaletli degilsin dedim. Yaw, yemek yapmayan,utu yapmayan,ewi temizlemeyen kadin mi olur bunlari ben yapacaksam niye evlendim ki o zaman dedi!!
Valla eş degil de senin arkani toplayacak bir yardimci almissin sen dedim ve konuyu kapattim
Boyle dar goruslu erkekler de var malesef...