eşimi evden atıcam

Arkadaş grubu evli adamla kız muhabbeti yapacak kadar sıkıntılı ben olsam bundan sonra ne yaptığına dikkat ederdim
evet bu insanlarla yeni tanıştı. 3 ay oldu yeni yeni samimileşiyorlar. İçlerinden biri daha evli 26 yaşında. o adam zaten eşini 3 kere aldatmış ama çocukları olduğu için kadın barışmış. Bu insanlarla görüşmesine izin vermicem daha fazla

Erkekler kadınlara göre aşırı ilkel varlıklar ve çok çabuk arkadaş ortamından etkilenebiliyolar. Bu tarz konuşmalar yapan insanlarla mesafeli olmasını ve hoşlanmadığınızı söyleyebilirsiniz ya.

ya gerçekten böyle biri değildi. Son 3 aydır yeni bir işe girdi ve yeni bir çevre edindi. Çok rahatsız oluyorum zaten o insanlardan. Nasıl böyle bir şey dedi inanamıyorum. Şok geçirdim
Daha üç ay önce tanıştığı insanlarla mı yapıyor bu boş muhabbetleri? Tabi ki eski tanıdıkları ile yapması da çok çirkin ancak? Yeni tanıştığı insanlarla böyle seviyesiz laubali konuşmalar çok daha çiğ çirkin.

Yaşı kaç eşinizin 15 mi? Ben içinden geçerdim, fitil fitil burnundan getirirdim
16 yaşından beri birlikteyiz o zaman bile böyle bir şey yapmadı. Aşkım arıyor gidiyim aşkım gelicek gelemem aşkım kızdı yapamam hep böyle biriydi. Aslında hala böyle ama bu davranışlar son 2 haftada çıktı

Daha üç ay önce tanıştığı insanlarla mı yapıyor bu boş muhabbetleri? Tabi ki eski tanıdıkları ile yapması da çok çirkin ancak? Yeni tanıştığı insanlarla böyle seviyesiz laubali konuşmalar çok daha çiğ çirkin.
Evet ya renk değiştirir gibi ortama ayak uydurmuş. İçlerinden biri zaten evli çocuklu karısını aldatmış bir adam. Karısı yine çocuk var diye barışmış. Böyle insanlarla etkilenmese bile arkadaş olamaz istemiyorum

Evet ya renk değiştirir gibi ortama ayak uydurmuş. İçlerinden biri zaten evli çocuklu karısını aldatmış bir adam. Karısı yine çocuk var diye barışmış. Böyle insanlarla etkilenmese bile arkadaş olamaz istemiyorum
İstememekle çok haklısınız. Ama eşinizin karakteri yanında bulunduğu kişilere göre değişiyorsa eşinizin bir karakteri yok demek ki. Bunu söylediğim için kusura bakmayın ama 8. Sınıfa giden oğlum bile arkadaşları yanlış yaptığında (küfürlü konuşan arkadaşını küfür etmenin yanlış olduğunu söyleyerek uyarmış ve tekrarlarsa arkadaşlığını bitireceğini söylemiş, küfür tekrar edince o arkadaşı ile iletişimi kesti.) yanlışa yanlış diyebiliyorken eşinize diyecek söz bulamadım. Size kolaylıklar diliyorum.

evet bu insanlarla yeni tanıştı. 3 ay oldu yeni yeni samimileşiyorlar. İçlerinden biri daha evli 26 yaşında. o adam zaten eşini 3 kere aldatmış ama çocukları olduğu için kadın barışmış. Bu insanlarla görüşmesine izin vermicem daha fazla
Evlilik sorumluluğunu kaldıramayacak kimse evlenmesin ya. Yazık kadına aldatılmayı sineye çekiyor. Özellikle de bu arkadaşıyla konuşmayı kesmesi lazım. "Ben eşini aldatan bir kadınla konuşsam ve o kadın bana erkek muhabbeti yapsa benim hala onunla görüşmemi ister miydin, onunla muhabbeti kesmeni istiyorum" de. Ama tabi iş sadece arkadaş muhabbeti ile olmuyor. Umarım içinde aldatma falan yoktur da öyle şeyler yapmaz.

Evlilik sorumluluğunu kaldıramayacak kimse evlenmesin ya. Yazık kadına aldatılmayı sineye çekiyor. Özellikle de bu arkadaşıyla konuşmayı kesmesi lazım. "Ben eşini aldatan bir kadınla konuşsam ve o kadın bana erkek muhabbeti yapsa benim hala onunla görüşmemi ister miydin, onunla muhabbeti kesmeni istiyorum" de. Ama tabi iş sadece arkadaş muhabbeti ile olmuyor. Umarım içinde aldatma falan yoktur da öyle şeyler yapmaz.
Bu zamana kadar 6 yılda 1 kere bile böyle bir davranışını görmedim.
Çoğunlukla zamanını evde geçiriyor. En küçük hakaret etme bağırma gibi bir davranışı yok. Bana karşı her zaman çok hassas bugün yorgunum dediğimde tüm yemekleri sonrasında temizliği o yapıyor. Hiçbir zaman öyle kız ortamı olan biri olmadı. Hatta hiç böyle çirkin davranışlı insanlarla arkadaş olmadı. İşimiz de müsait olduğu için sürekli farklı yerlere gidiyoruz 2 3 günlük de olsa. Aslında şu son 2-3 haftaya kadar her şey çok güzeldi.
En son olayda “öyle bir kadın yok zaten onu x arkadaşımla dalga geçmek için söyledik” dedi.
Ben de nolursa olsun yapamazsın dedim.

Merhaba kızlar.
Hemen başlayım. Eşiniz erkek ortamında çirkin seviyede kadın şakaları yapsa ve bunu öğrenseniz, mesela siz yanındayken bile arkadaşlarıyla böyle konular açılsa ne tepki verirdiniz? Ben mi abartıyorum?
Şuan aşırı sinirim bozuldu geldiğinde eve almak istemiyorum nereye gidiyorsa gitsin.
Dediği kelime tam olarak şu “şu kızı da bana şey yapıyorlar ben dedim olmaz” ne alakasın yani seni ne yapıyorlar? yemin ederim sinirden telefonu kırıcam. Arkadaşları da çok seviyesiz insanlar bu arada ama engel olamıyorum bir türlü görüşmelerine.

Bana ulaşır mısınız bir şey sormak istiyorum özelden?

Çok sakin biri, kavga tartışma pek olmaz, sevgisini göstermekten çekinmez. Ama böyle bir tarafı olduğunu şuan gördüm ve berbat hissediyorum. Aşırı kırıldım nasıl bana bunu der
Ya su kizi da bana sey yapiyorlar derken is yerinde kiz yenidir yada kafasi cok basmiyordur işlere, ogrensin diye sizin esiniz de yeni ya ona oteliyorlardir kendi aralarinda. Bana cok da abartilacak bir sey gibi gelmedi.

Ya su kizi da bana sey yapiyorlar derken is yerinde kiz yenidir yada kafasi cok basmiyordur işlere, ogrensin diye sizin esiniz de yeni ya ona oteliyorlardir kendi aralarinda. Bana cok da abartilacak bir sey gibi gelmedi.
yakın arkadasim da aynısını dedi. İkimizi de yıllardır tanıyor. Eşim de öyle biri bile yok kendi aralarında şakalaşıyor dedi.

Merhaba kızlar.
Hemen başlayım. Eşiniz erkek ortamında çirkin seviyede kadın şakaları yapsa ve bunu öğrenseniz, mesela siz yanındayken bile arkadaşlarıyla böyle konular açılsa ne tepki verirdiniz? Ben mi abartıyorum?
Şuan aşırı sinirim bozuldu geldiğinde eve almak istemiyorum nereye gidiyorsa gitsin.
Dediği kelime tam olarak şu “şu kızı da bana şey yapıyorlar ben dedim olmaz” ne alakasın yani seni ne yapıyorlar? yemin ederim sinirden telefonu kırıcam. Arkadaşları da çok seviyesiz insanlar bu arada ama engel olamıyorum bir türlü görüşmelerine.

Boşanma niyetiniz varsa tamam almayın ok.ama yarın oturup konusacaksaniz iletişim şekliniz bu olmasın derim. Bu arada abartmiyorsunuz.

Boşanma niyetiniz varsa tamam almayın ok.ama yarın oturup konusacaksaniz iletişim şekliniz bu olmasın derim. Bu arada abartmiyorsunuz.
geldi zaten benden erken geliyor bugün bir sürü yemek yapmış yine sabahki gibi. Çiçek fln almış ama affetmedim. Cunku yaptığının farkına varması lazım. Ve kırgınlığım hala geçmedi

geldi zaten benden erken geliyor bugün bir sürü yemek yapmış yine sabahki gibi. Çiçek fln almış ama affetmedim. Cunku yaptığının farkına varması lazım. Ve kırgınlığım hala geçmedi

Sevindim. Arkadaşlarını size tercih etmemeli umarım arkadaş sorununu da çözersiniz.

Sevindim. Arkadaşlarını size tercih etmemeli umarım arkadaş sorununu da çözersiniz.
Evet kesinlikle çözmek istiyorum. O işten de ayrılmasını başka iş bulmasını söyledim. Bunu yapabilir onu zora sokacak bir durum değil. Eşini aldatan insanlarla arkadaş olamaz hiçbir koşulda

Evet kesinlikle çözmek istiyorum. O işten de ayrılmasını başka iş bulmasını söyledim. Bunu yapabilir onu zora sokacak bir durum değil. Eşini aldatan insanlarla arkadaş olamaz hiçbir koşulda

Başka bir iş yerinde yine böyle birileri olursa ne olacak? İnsanlardan izole yaşayamaz. Kendi sinirlarini kendi çizmeli.

Back
X