- Emoji Skoru
- 2.389
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi HayriyeHanim
Yaşı kaç eşinizin 15 mi? Ben içinden geçerdim, fitil fitil burnundan getirirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu insanlarla yeni tanıştı. 3 ay oldu yeni yeni samimileşiyorlar. İçlerinden biri daha evli 26 yaşında. o adam zaten eşini 3 kere aldatmış ama çocukları olduğu için kadın barışmış. Bu insanlarla görüşmesine izin vermicem daha fazlaArkadaş grubu evli adamla kız muhabbeti yapacak kadar sıkıntılı ben olsam bundan sonra ne yaptığına dikkat ederdim
Daha üç ay önce tanıştığı insanlarla mı yapıyor bu boş muhabbetleri? Tabi ki eski tanıdıkları ile yapması da çok çirkin ancak? Yeni tanıştığı insanlarla böyle seviyesiz laubali konuşmalar çok daha çiğ çirkin.ya gerçekten böyle biri değildi. Son 3 aydır yeni bir işe girdi ve yeni bir çevre edindi. Çok rahatsız oluyorum zaten o insanlardan. Nasıl böyle bir şey dedi inanamıyorum. Şok geçirdim
16 yaşından beri birlikteyiz o zaman bile böyle bir şey yapmadı. Aşkım arıyor gidiyim aşkım gelicek gelemem aşkım kızdı yapamam hep böyle biriydi. Aslında hala böyle ama bu davranışlar son 2 haftada çıktıYaşı kaç eşinizin 15 mi? Ben içinden geçerdim, fitil fitil burnundan getirirdim
Kendisi çok kızar. Şaka olarak da algılamaz o kişiyi bulur.Aynı şeyi sen yapsan sana sert tepki verir mi yoksa bunu normal mi görüyor eşiniz ?
Evet ya renk değiştirir gibi ortama ayak uydurmuş. İçlerinden biri zaten evli çocuklu karısını aldatmış bir adam. Karısı yine çocuk var diye barışmış. Böyle insanlarla etkilenmese bile arkadaş olamaz istemiyorumDaha üç ay önce tanıştığı insanlarla mı yapıyor bu boş muhabbetleri? Tabi ki eski tanıdıkları ile yapması da çok çirkin ancak? Yeni tanıştığı insanlarla böyle seviyesiz laubali konuşmalar çok daha çiğ çirkin.
İstememekle çok haklısınız. Ama eşinizin karakteri yanında bulunduğu kişilere göre değişiyorsa eşinizin bir karakteri yok demek ki. Bunu söylediğim için kusura bakmayın ama 8. Sınıfa giden oğlum bile arkadaşları yanlış yaptığında (küfürlü konuşan arkadaşını küfür etmenin yanlış olduğunu söyleyerek uyarmış ve tekrarlarsa arkadaşlığını bitireceğini söylemiş, küfür tekrar edince o arkadaşı ile iletişimi kesti.) yanlışa yanlış diyebiliyorken eşinize diyecek söz bulamadım. Size kolaylıklar diliyorum.Evet ya renk değiştirir gibi ortama ayak uydurmuş. İçlerinden biri zaten evli çocuklu karısını aldatmış bir adam. Karısı yine çocuk var diye barışmış. Böyle insanlarla etkilenmese bile arkadaş olamaz istemiyorum
Evlilik sorumluluğunu kaldıramayacak kimse evlenmesin ya. Yazık kadına aldatılmayı sineye çekiyor. Özellikle de bu arkadaşıyla konuşmayı kesmesi lazım. "Ben eşini aldatan bir kadınla konuşsam ve o kadın bana erkek muhabbeti yapsa benim hala onunla görüşmemi ister miydin, onunla muhabbeti kesmeni istiyorum" de. Ama tabi iş sadece arkadaş muhabbeti ile olmuyor. Umarım içinde aldatma falan yoktur da öyle şeyler yapmaz.evet bu insanlarla yeni tanıştı. 3 ay oldu yeni yeni samimileşiyorlar. İçlerinden biri daha evli 26 yaşında. o adam zaten eşini 3 kere aldatmış ama çocukları olduğu için kadın barışmış. Bu insanlarla görüşmesine izin vermicem daha fazla
Bu zamana kadar 6 yılda 1 kere bile böyle bir davranışını görmedim.Evlilik sorumluluğunu kaldıramayacak kimse evlenmesin ya. Yazık kadına aldatılmayı sineye çekiyor. Özellikle de bu arkadaşıyla konuşmayı kesmesi lazım. "Ben eşini aldatan bir kadınla konuşsam ve o kadın bana erkek muhabbeti yapsa benim hala onunla görüşmemi ister miydin, onunla muhabbeti kesmeni istiyorum" de. Ama tabi iş sadece arkadaş muhabbeti ile olmuyor. Umarım içinde aldatma falan yoktur da öyle şeyler yapmaz.
Bu durum devam ederse bence siz de aynısını yapmaya başlayın.Kendisi çok kızar. Şaka olarak da algılamaz o kişiyi bulur.
Merhaba kızlar.
Hemen başlayım. Eşiniz erkek ortamında çirkin seviyede kadın şakaları yapsa ve bunu öğrenseniz, mesela siz yanındayken bile arkadaşlarıyla böyle konular açılsa ne tepki verirdiniz? Ben mi abartıyorum?
Şuan aşırı sinirim bozuldu geldiğinde eve almak istemiyorum nereye gidiyorsa gitsin.
Dediği kelime tam olarak şu “şu kızı da bana şey yapıyorlar ben dedim olmaz” ne alakasın yani seni ne yapıyorlar? yemin ederim sinirden telefonu kırıcam. Arkadaşları da çok seviyesiz insanlar bu arada ama engel olamıyorum bir türlü görüşmelerine.
Ya su kizi da bana sey yapiyorlar derken is yerinde kiz yenidir yada kafasi cok basmiyordur işlere, ogrensin diye sizin esiniz de yeni ya ona oteliyorlardir kendi aralarinda. Bana cok da abartilacak bir sey gibi gelmedi.Çok sakin biri, kavga tartışma pek olmaz, sevgisini göstermekten çekinmez. Ama böyle bir tarafı olduğunu şuan gördüm ve berbat hissediyorum. Aşırı kırıldım nasıl bana bunu der
yakın arkadasim da aynısını dedi. İkimizi de yıllardır tanıyor. Eşim de öyle biri bile yok kendi aralarında şakalaşıyor dedi.Ya su kizi da bana sey yapiyorlar derken is yerinde kiz yenidir yada kafasi cok basmiyordur işlere, ogrensin diye sizin esiniz de yeni ya ona oteliyorlardir kendi aralarinda. Bana cok da abartilacak bir sey gibi gelmedi.
Merhaba kızlar.
Hemen başlayım. Eşiniz erkek ortamında çirkin seviyede kadın şakaları yapsa ve bunu öğrenseniz, mesela siz yanındayken bile arkadaşlarıyla böyle konular açılsa ne tepki verirdiniz? Ben mi abartıyorum?
Şuan aşırı sinirim bozuldu geldiğinde eve almak istemiyorum nereye gidiyorsa gitsin.
Dediği kelime tam olarak şu “şu kızı da bana şey yapıyorlar ben dedim olmaz” ne alakasın yani seni ne yapıyorlar? yemin ederim sinirden telefonu kırıcam. Arkadaşları da çok seviyesiz insanlar bu arada ama engel olamıyorum bir türlü görüşmelerine.
geldi zaten benden erken geliyor bugün bir sürü yemek yapmış yine sabahki gibi. Çiçek fln almış ama affetmedim. Cunku yaptığının farkına varması lazım. Ve kırgınlığım hala geçmediBoşanma niyetiniz varsa tamam almayın ok.ama yarın oturup konusacaksaniz iletişim şekliniz bu olmasın derim. Bu arada abartmiyorsunuz.
geldi zaten benden erken geliyor bugün bir sürü yemek yapmış yine sabahki gibi. Çiçek fln almış ama affetmedim. Cunku yaptığının farkına varması lazım. Ve kırgınlığım hala geçmedi
Evet kesinlikle çözmek istiyorum. O işten de ayrılmasını başka iş bulmasını söyledim. Bunu yapabilir onu zora sokacak bir durum değil. Eşini aldatan insanlarla arkadaş olamaz hiçbir koşuldaSevindim. Arkadaşlarını size tercih etmemeli umarım arkadaş sorununu da çözersiniz.
Evet kesinlikle çözmek istiyorum. O işten de ayrılmasını başka iş bulmasını söyledim. Bunu yapabilir onu zora sokacak bir durum değil. Eşini aldatan insanlarla arkadaş olamaz hiçbir koşulda