- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hayır geçmiş konularım çok başkabaska konunun devami mi cok karisik anlasilmiyor.. sorununuz varsa cocuk yoksa bosanin.. evlenmek sunnetse bosanmak da farz bazi durumlarda.
Evet çok üzgünüm 3,5 senede eşim ilkkez kavgadan sonra çıktı gitti hemde bu saatteanlamak için 3 kere okudum yine de pek bir anlam çıkaramadım yazdıklarınızdan
sanırım fazlasıyla üzgünsünüz yazdıklarınıza yansımış konu arap çorbası gibi olmuş...
gecenin şu saatinde derdinize ne oldu yahu?Evet çok üzgünüm 3,5 senede eşim ilkkez kavgadan sonra çıktı gitti hemde bu saatte
Birikmişlik...gecenin şu saatinde derdinize ne oldu yahu?
O halde gereğini yapınız ruh sağlığınızı korumak içinBirikmişlik...
Geri çağırdım geldi beş dakika içinde uyudu.O halde gereğini yapınız ruh sağlığınızı korumak için
Annenize gidecekmisiniz olayların içine birde aileler bulaşacakGeri çağırdım geldi beş dakika içinde uyudu.
Yok eşimin ailesine inat ses etmeyeceğim onların tek isteği bizim ayrılmamızAnnenize gidecekmisiniz olayların içine birde aileler bulaşacak
O halde onun ailesi ile görüşmeyi kesinYok eşimin ailesine inat ses etmeyeceğim onların tek isteği bizim ayrılmamız
Ben ayda bir gidiyorum eşim düşüncelerimi net biliyor zaten artık dile getirmiyorumO halde onun ailesi ile görüşmeyi kesin
Madem ki yuva yıkma hareketleri var eşinize de açık açık söyleyin
Amin çok sağol... Eşimin söylediği sözler laflar beni soğutmuyor ama o soğuduğu için ben söylemiyorum pekAllah yardımcın olsun ..çizgileri aşınca toplamak zoor oluyor..insan birbirinden soguyunca herşey agızdan dokulur maalesef
Ben ciddi anlamda kırıcı olmamaya çalışıyorum eşim ne desede alınmıyorum küsmüyorum ama nereye kadar bilmiyorum ...Bence birbirinize karşı kırıcı olmayın
Saygı biterse evlilikte biter
Büyük kavga sebeplerımız vardı ama orta yolu buldum..eşim de anlayışlı ama hiç bükülmez benden birseyler götürmedi mi..hem de çokk.Amin çok sağol... Eşimin söylediği sözler laflar beni soğutmuyor ama o soğuduğu için ben söylemiyorum pek
Tam beş saattir onunla konuşmaya çalışıyorum oysa beni dinlemeyip sürekli aynı cümleleri tekrarlıyor...Beddua etti hasta yatağında çıksın dedi olay tatlıya bağlanmışken gözüm döndü ve defol git dedim...Bu gece uyumamış yarın gece vardiyası varmış.Hasta olsam demek ki başımda beklemeyecekti...En başından beri ağlıyorum başta ağlatan ailesiydi sonra o üç beş ayda ağır kavga etmekten yoruldum.Ne yapsam bilemiyorum söylediği sözler gerçekti ve çok acıydı çok üzgünüm beni geçmiş konulardan vurmaya çalışanlar daha fazla uğraşmayın üzemezsiniz daha fazla çünkü ben beş saattir ağlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?