Eşimi evden kovdum

Serra20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
236
230
103
44
Merhaba bayanlar, daha önceleri yazdım gene yazma ihtiyacı hissediyorum çünkü Konuşacak hiç kimsem yok Dün yine eşimle her zamanki konular üzerine tartıştık eşim sürekli çalışıyor Evet çok geç geliyor iki çocukla beni evde hep yalnız bırakıyor açıkçası evi adeta bir otel gibi kullanıyor sadece uyumadan uyumaya geliyor Dün artık canıma tak etti 11 buçukta gelmişti eve küçük bir tartışma yaşadık ve ben o kadar bunalmıştım ki artık onu istemediğimi gitmesi gerektiğini bu evliliği bitirmek istediğimi söyledim git dedim bırak beni dedim artık ve o da çekip gitti inanılmaz rahat bir uyku uyudum bütün gün de çok iyiyim sadece korkularım var Kendisi Alkol kullanan bir insan alkol alıp alıp eve sarhoş bir şekilde gelmesinden saçmalaması lan korkuyorum iki Küçük çocuğum var Onların psikolojisini nasıl etkileneceğini bilmiyorum açıkçası boşanmak istiyorum ama o boşanma taraftarı değil kendi hayatını istediği şekilde yaşıyor beni inanılmaz zor şartlarda bırakıyor ve ben artık dayanamıyorum dayanacak noktayı sabrı geçtim bitirdim artık.
Evde olduğu günlerde yer içer vuru kafayı yatar. Asla çocuklarla hiç bir şekilde ilgilenmez. Eskiden bu kadar değildi. Son 9.10 aydır bu şekilde umursamaz bir hayatı var. Alttan aldım, güzellikle anlattım kavga ettim ama anlamıyor. Dönüp dolaşıp beli hatalı çıkarıyor. Rahat batıyormuş bana. Dövmesi yokmuş karınızı yokmuş daha ne isriyormuşum.
İşin özü ben evde bekar bir anne gibi 24 saat çocuklarla o ise hep işteyim diyip eve geç gelen bizimle ilgisiz bir baba koca. Ben artık çok mutsuzum. Ayrılmak istiyorum ama endişelerim var. Nasıl neresinden başlayacağım. Çocuklarıma bunu nasıl açıklayacağım... Kimsem yok. Ailem var ama yok gibi..

Surekli calisiyor demissiniz once.
Sonra da icip gec geliyor demissiniz. Gec gelmesi calismaktan değil sanirim. Değilse son derece haklisiniz.
Kendi dükkanı var işi bitince kapanışı açkiyle yapıyor. İşte olsa olmasada eve hep geç gelme taraftarı

Ben olayi anlamadim
iste calisiyor ondan geç geliyor diyorsunuz
İşi kacta bitiyor

Telefon ile yazamadım. Kendi dükkanı var. Sabah 7 de çıkıyor evden akşam 11 12 gibi anca geliyor.
Dükkanda sanayide işçilik üWrine öyle hizmet sektörü değil. Ortaklarına var. Ve ben biliyorum ki ortakları 8 de evde ler. O sürekli işte hiç işi bitmiyor

Kendi dükkanı var işi bitince kapanışı açkiyle yapıyor. İşte olsa olmasada eve hep geç gelme taraftarı

Benim de esimin kendi isi. Genel olarak 20-21 gibi gelir ozellikle yazin. Bazen bu 23'e kadar da uzaysbiliyor. Bazen 22 gibi arayıp cagiriyorlar ancak 1de gelebiliyor vs.
Bazen asiri yalniz oldugumu hissettigim oluyor. Çocuğun sorumlulugu tamamen bende gibi.
Sizi anlayabiliyorum. Ama sizde alkol var ve belli ki eve bagli degil. Sizin calisma imkaniniz varsa bosanin derim ben de. Zira sevgi var gibi gorunmuyor.

Zaten varlığı yokluğu belli değilmiş.Kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz.Figüran gibi gelip gidiyor anladığım kadarıyla.Ailesi hiç mi akıl vermiyor eşinize??

İsten cikip arkadaşlarıyla takılıyor ozaman
Sorumsuzca davraniyor
Yıllardır mi boyle

Benim de esimin kendi isi. Genel olarak 20-21 gibi gelir ozellikle yazin. Bazen bu 23'e kadar da uzaysbiliyor. Bazen 22 gibi arayıp cagiriyorlar ancak 1de gelebiliyor vs.
Bazen asiri yalniz oldugumu hissettigim oluyor. Çocuğun sorumlulugu tamamen bende gibi.
Sizi anlayabiliyorum. Ama sizde alkol var ve belli ki eve bagli degil. Sizin calisma imkaniniz varsa bosanin derim ben de. Zira sevgi var gibi gorunmuyor.
Çok zor hemde. Evde hep çocuklarla tek başıma kalmak.üstelşl haftada 2 3 kere alkollü geliyor. Bu nasıl iş diyorum hani işteydim. Cvp yok yada saçmalık. Sevgi bitti bende tükendim artık

Dükkanda sanayide işçilik üWrine öyle hizmet sektörü değil. Ortaklarına var. Ve ben biliyorum ki ortakları 8 de evde ler. O sürekli işte hiç işi bitmiyor
Benim de eşim yoğun çalışıyordu karantina dan önce. Çok fazla mesai yapıyordu. Buna rağmen sevgisini esirgemez benden ve çocuklardan. Evin yükünü atmaz bana. Ah desek iki eli kanda da olsa gelir. Yorgun olması, çok çalışması ilgi göstermemesine, ev halkının sorunlarını boşlamasına bahane değil. Sanki zorla evlendirmişler çocuk yaptırmışlar. Bak yine sinirlendim.

kacyillik evlisiniz
Cocuklar düşkün mu babasina
10 yılık evliyiz. Evet düşkünler. Ama bana daha çok düşkünler. Bensiz asla yapamazlar babaları nın bu durumuna alıştılar ama bende çokkk yıpratıyorlar. Bir söyledin bin işittin. O kadar doluyumki

Back
X